Uit De Kunst
  Architectuur
  Kunstenaars online
  Musea Nederland
  Musea internationaal
  Galeries
  Literatuur Nederlands
  Literatuur buitenland
  Literatuur divers
  Film
  Filmrecensies
  Fotografie
  Mode
  Musical
  Muziek
  Popmuziek
  Hiphop
  Cabaret
  Dans / ballet
  Toneel / theater
  Recensies


  Contact


 
Architectuur
Lab32 architecten
Architectenbureau voor moderne eigentijdse architectuur
Nederlands Architectuurinstituut (NAi)
Het Nederlands Architectuurinstituut (NAi) te Rotterdam is méér dan een museum. Het is een voor iedereen toegankelijke culturele instelling waar op verschillende manieren aandacht wordt besteed aan de ontworpen omgeving.


Interieuradvies
BERNS Interieur-architectuur is een ontwerpbureau dat zich bezig houdt met ontwerpen en creëren van ruimten voor zowel particulieren als bedrijven.
Architectuur Lokaal
Architectuur Lokaal is het onafhankelijke landelijke kennis- en informatiecentrum voor cultureel opdrachtgeverschap. De stichting Architectuur Lokaal werd in 1993 opgericht naar aanleiding van de architectuurnota Ruimte voor Architectuur, en is opgenomen in de architectuurnota Ontwerpen aan Nederland (2001) en in de cultuurnota Cultuur als Confrontatie (2001).


Binnenhuisarchitectuur

Ontwerpersnet
De databank meubelontwerpers en interieurarchitecten biedt meubelfabrikanten, interieurbouwers en toeleveranciers de mogelijkheid op een eenvoudige en doeltreffende wijze meubelontwerpers en interieurarchitecten te vinden, die een bepaald product of een bepaalde inrichting kunnen ontwerpen.
De databank is vrij toegankelijk en bevat informatie over meubelontwerpers en interieurarchitecten. Daarnaast wordt jong ontwerptalent de kans geboden zich te presenteren.

BNI
De BNI is de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de interieurarchitectuur in de breedste zin. De BNI ondersteunt interieurarchitecten bij hun beroepsuitoefening.

BNA
De BNA, voluit de Koninklijke Maatschappij tot bevordering der Bouwkunst Bond van Nederlandse Architecten BNA, is de enige algemene Nederlandse beroepsvereniging van architecten. Doel van de BNA is het stimuleren van de ontwikkeling van de bouwkunst en het bevorderen van de beroepsuitoefening van de leden.

Dag Van De Architectuur

 Architectuur.ORG  
Prijsuitreiking Nieuwe Berlagevlag

Architectuurprijs in Den Haag: De Nieuwe Berlagevlag

Open Toren Dag in Amsterdam

Architectuur van de Lage Landen in het DAM

Recensie: Rotterdam woont

Nominaties Mies van der Rohe Award 2017

Gesponsorde links

 Architectenweb  
Boijmans toont onderzoek van Hella Jongerius en Bertjan Pot


De tentoonstellingen bieden geen overzichten van hun respectievelijke oeuvres, maar een blik op het onderzoek dat ze doen; Jongerius naar kleur, Pot naar materiaal en techniek.Nieuw Serpentine-pavijloen klaar voor de opening


Het paviljoen, traditioneel het eerste gebouw van een bepaalde architect in Groot-Brittannië, is deze keer ontworpen door Frida Escobedo.Expocentrum met geprogrammeerde buitenruimte van OMA


In de Chinese metropool Shanghai is het door OMA ontworpen Lujiazui Harbour City Exhibition Centre geopend.Luieren en tuinieren op het stationsdak


Tijdens de afgelopen Rotterdamse Dakendagen is Luchtpark Hofbogen op het dak van Station Hofplein officieel geopend voor publiek.
Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden