Aanbiedingen!

  Computer kopen 1
  Computercursussen
  Computerhulp
  Downloadpagina


  Wereldtijden
  Cursussen
  Restaurants
  Kerstmis
  Snelheidscontroles
  Word miljonair in 5 min.
  Sitemap
  Beauty & Fashion
  Recepten
  Online cursussen
  Gratis e-zines
  ICT-nieuws
  Persberichten ANP
  Nieuws
  Onderwijs
  Geschiedenis
  Wetenschap
  Consument
  Politiek
  Krantenarchieven
  Vandaag jarig
  Online vertalen
  Steden en dorpen
  Uitgaan
  Dating
  Single
  Gay
  Recept van de dag
  Handige links
  Webcams
  Kruiswoordpuzzel
  Online cursus webdesign
  Automarkt
  Woninginrichting
  Woningmarkt
  Verzekeringen
  Hypotheken
  (Huis-)dieren
  In en om de tuin
  Keukens
  Badkamers
  U en uw gsm
  Media Nederland
  Persbureau's
  Senioren
  Beauty & Fashion
Computers en computeronderdelen

Online Computer kopen
Als u van plan bent om een nieuwe computer te gaan kopen, of onderdelen e.d., dan verdient het aanbeveling om ook eens op het Internet te gaan kijken.
Ook voor printers, scanners, modems komt u steeds vaker interessante aanbiedingen tegen. Het grote voordeel is dat u heel makkelijk en snel prijzen kunt vergelijken.


Computers en computeronderdelen
Vergelijken.nl
Op onze site kun je ruim 4 miljoen producten met elkaar vergelijken en de meningen en adviezen van duizenden andere consumenten over producten en winkels lezen. Door je inzicht te geven in de verschillen tussen producten, prijzen en winkels hopen we het makkelijker voor je te maken om een aankoopbeslissing te nemen. Klik hieronder op een van de categorieën om prijzen te vergelijken:
Prijzen van desktop PC's
Prijzen van laptops
Prijzen van printers
Prijzen van scanners
Prijzen van monitoren en beamers
Prijzen van muizen
Producten van Bol.com

Computers en computeronderdelen
Supermarkt PC's

Deze site geeft informatie over de PC's van Aldi, Lidl, Kruidvat, de Trekpleister en Albert Heijn.

Kieskeurig.nl

Hier kunt u de verschillende merken en prijzen vergelijken en de ervaringen van consumenten lezen.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link toevoegen
Gesponsorde links

Advertorial
Bel en beweeg in alle vrijheid voor multitaskers
Voor €49.95 begint het multitasken

Gigaset heeft een handige nieuwe gadget voor de multitaskers onder ons, namelijk de L410 handsfree-clip voor de draadloze telefoon.
Deze clip maakt het mogelijk om je beide handen vrij te houden tijdens het telefoneren, zodat je vrij rond kunt bewegen. Zo heb je bijvoorbeeld de gelegenheid om huishoudelijke taken te verrichten gedurende je telefoongesprek en zo benut je je tijd zo effectief mogelijk.
Het enige dat je hoeft te doen is alleen maar de clip aan je kraag te bevestigen en dankzij de gemakkelijke bediening kun je gesprekken vanuit je DECT/GAP-handset met één klik doorverbinden naar je Gigaset L410 of oproepen rechtstreeks beantwoorden via de clip. Tijdens het gesprek kun je vrij rondlopen en doordat de Gigaset maar 30 gram is vergeet je bijna dat je hem draagt. Het bereikt bedraagt 50 meter binnen en 300 meter buiten. Dus heb je net een wasje gedraaid en wil je deze laten drogen, loop gerust naar buiten terwijl je blijft bellen met je gesprekspartner.
Wil je het gesprek doorverbinden naar een andere gesprekspartner en samen gebruik blijven maken van de ultieme handsfree-flexibiliteit? Dat kan, want de Gigaset L410 maakt het mogelijk om bij het gebruik van twee handsfree-clips beide gesprekspartners gelijktijdig te kunnen blijven spreken.
Enkele handige eigenschappen van de L410 is dat ze intuïtieve volumeregeling bezit. Bovendien is de Gigaset erg milieuvriendelijk, dankzij een lager DECTsignaal dat energie bespaart. Door het strakke design van de Gigaset past zij helemaal bij de telefoons van deze tijd. Niet voor niets won de Gigaset L410 de bijzondere Red Dot design award 2011, waarbij werd gelet op criteria zoals innovativiteit, functionaliteit en kwaliteit. De Gigaset is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en past dus altijd je favoriete outfit. Neem eens een kijkje op de site van Gigaset.

Aanbiedingen vam Bol.com