Contact 
Dieren
Hart voor Dieren
Maak kennis met de allerleukste dierenvriend en ontvang een gratis kattenkrabpaal of hondenkussen!
12 nummers voor € 25,00Honden Page
Een algemene site over honden. Met een encyclopedie, fokkers, uitgebreide rasbeschrijvingen,een fotogallerij en nog veel meer.
Hondenwijzer.com
Een site over gedrag en opvoeding.

Stichting La Gula Lupis
Voor 24 uurperdag dierenhulp.
Advies en herplaatsing.


 Stichting Dierenasiel.nl  
Vuurwerk? verknal het niet voor de dieren!
Heerlijke feestdagen . . . Het feestelijke winterseizoen staat weer voor de deur. Kerstmis en Oud & Nieuw volgen elkaar in rap tempo op. Melancholiek kijken we terug op het afgelopen jaar en hoopvol blikken we vooruit. Hoe gezellig deze periode ook is, voor (huis)dieren is dit veelal een hectische en stressvolle periode. Als lid van het gezin wordt een huisdier betrokken in de vele festiviteiten.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Tips om uw huisdier rustig te houden tijdens vuurwerk
<li> Ga verstandig met vuurwerk om <li>Houdt honden aangelijnd <li>Houdt katten en honden binnen <li>Sluit kattenluik, ramen en deuren <li>Controleer naamkokertje en chip. <li>Klopt het adres nog? <li>Is uw huisdier erg angstig, geef dan Bach Rescue Remedy of haal een kalmeringstabletje bij de dierenarts. <li> Bij vermoeden van dierenmishandeling met vuurwerk; Spreek de dader(s) aan en bel direct de politie.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Tips voor de feestdagen
Het einde van het jaar is in zicht. Kerstbomen zijn opgetuigd en huizen versierd. Heel sfeervol, maar houd wel rekening met de dieren, zowel binnens- als buitenshuis. Sommige versiering gaat namelijk makkelijk kapot of is gevaarlijk voor dieren als ze het opeten. Met het oog op de feestdagen geven we u graag nog een paar diervriendelijke tips.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Animal rights undercover in hart van de varkensindustrie
Een medewerker van Animal Rights werkte in het voorjaar undercover in het hart van de varkensindustrie van Gelderland en Noord-Brabant. Op de undercoverbeelden is te zien hoe zieke en gewonde biggen aan hun lot worden overgelaten, of het uitkrijsen bij injecties en bij het onverdoofd afsnijden van hun staartjes. Volgens campagneleider Erwin Vermeulen is het de gangbare praktijk in de varkensfokkerij: “ De biggen en hun moeders leven boven hun eigen uitwerpselen op een betonnen roostervloer in kale, vaak vieze hokken. Het is een ellendig en dieronterend bestaan.”
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Hitte: pas op met je huisdieren!
Deze week worden tropische temperaturen verwacht. Besteed daarom extra aandacht aan je huisdieren. Zij kunnen namelijk niet goed tegen warmte. Oververhitting kan gevaarlijk en soms zelfs dodelijk zijn. Maar hoe merk je dat een dier het te warm heeft?
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl


Gesponsorde links

 Stichting Dierenasiel.nl  
Negresa; bijzonder meisje! , poes, 2 jaar
Negresa; een pikzwart, klein en rank meisje van ruim 2 jaar jong en op zoek naar een fijn thuis waar zij heel erg welkom is! Negresa is een grappig poesje, ze is maar klein en tenger, maar heeft wel een pittig karakter, wat een ontzettend leuke combinatie is! Dit kleine grietje komt uit Roemenië, waar haar leven niet zeker was. En daarom hebben wij dit meisje, samen met nog 9 katten, welkom geheten in onze opvang. Negresa is dus een pittig meisje, zij speelt en rent graag, kan het prima vinden met de andere katten, is een tikje brutaal en is ontzettend graag bij je in de buurt. Zij vindt het heerlijk als je tegen haar kletst en ze loopt altijd gezellig met je mee. Zo hier en daar vindt ze het ook fijn dat ze even een liefdevolle aai over haar koppie krijgt, maar echt knuffelen hoeft voor haar niet zo. En daar hebben wij natuurlijk alle respect voor. Maar dat maakt ook dat wij een plekje voor haar zoeken waar dit geen probleem is. Waar zij zichzelf mag zijn en waar zij helemaal gelukkig mag worden! Negresa kan het niet zo goed vinden met honden, zij vindt ze heel spannend en daarom zoeken wij voor haar een plekje waar zij haar leven niet hoeft te delen met een hond. Een gezin met kinderen is voor Negresa geen geschikte plek. Zij vindt het fijn om rust te krijgen, niet altijd te hoeven knuffelen en gewoon te genieten van haar leven. Dus zonder teveel gedoe, maar gewoon heerlijk een aai halen als zij dat wil, samen spelen met haar baasjes, eventueel met een andere kat en ook een plekje waar zij in de toekomst ook lekker naar buiten kan. Want ook hier in de opvang mag zij graag even naar buiten gaan, even een frisse neus halen en kijken wat er allemaal te doen is! U bent van harte welkom om dit kleine en leuke meisje in levende lijve te komen ontmoeten, dan kunt u met eigen ogen zien hoe zij is!
Meer informatie over Negresa; bijzonder meisje! op www.dierenasiel.nl

Cristel; echte driekleur! , poes, 1 jaar
Cristel; een prachtig, aanhankelijk, tikje eigenzinnig en leuk poesje van 1 jaar jong en op zoek naar een heel fijn thuis waar zij welkom is! Cristel is echt een meisje, erg lief aan de ene kant en best een pittig dametje aan de andere kant af en toe. Dit past heel erg bij haar drie kleuren en wij genieten dan ook van hoe zij is! Cristel komt uit Spanje, waar zij in een grote opvang verbleef, met erg veel katten. En dat vindt Cristel niet zo leuk… Zij wil graag de ruimte voor zichzelf en deelt dit liever niet met een andere kat. Ook hier zien wij dat zij andere katten tolereert, maar er niet altijd op zit te wachten. Dus wij denken dat zij beter op haar plek zal zijn in een familie zonder andere katten. En dat was dan ook de reden dat wij haar welkom hebben geheten zodat zij niet de rest van haar leven in die opvang hoefde te blijven, wat haar niet gelukkig had gemaakt. Cristel vindt honden ook niet zo leuk en daarom zoeken wij ook een plekje voor haar zonder een hond. Cristel is gewoon een meisje dat niet zoveel vraagt, maar toch heel graag gelukkig wil zijn. En waar kunt u haar gelukkig mee maken? Nou, met warme en comfortabele plekjes om in en op te liggen, lekker eten, veel knuffels en aandacht speciaal voor haar, een eigen tuin of mogelijkheid om ook naar buiten te kunnen en verder is dit meisje dik tevreden. O ja, spelen vindt ze ook leuk, dus dat hoort eigenlijk nog bij haar wensenpakketje &#128521;. Cristel is gewoon een heerlijk meisje, lief, aanhankelijk en zoekt een liefdevol plekje, speciaal voor haar! Komt u gauw eens kennis met haar maken? Dan kan zij zelf laten zien wie zij is en hoe leuk zij is!
Meer informatie over Cristel; echte driekleur! op www.dierenasiel.nl

Vriendje, kater, 4 jaar
Vriendje Geslacht: Mannelijk Ras: Kortharig Leeftijd: Ca. 4 jaar Kan bij katten: Ja Kan bij honden: Nee Kan bij kinderen: Nee Gecastreerd: Ja Gevaccineerd: Ja Gechipt: Ja Speciale zorg: Blaasgruisdiëet Moet naar buiten: Ja Wordt graag aangehaald: Ja Beschrijving: Ik ben een lieve, maar verlegen je-weet-wel-kater. Ik heb op straat gezworven en ben het vertrouwen in mensen toen kwijt geraakt. Daarom hou ik nu nog niet van drukte en ben ik ook best wel eenkennig. Als er iemand binnen komt, dan kijk ik eerst even de kat-uit-de-boom. Maar als het een bekende is, dan kom ik met mijn piepmiauwtje tevoorschijn. En dan is het een en al kroelen geblazen. Ik heb wel een gewichts- en een blaasprobleempje. Ik hou niet van vieze kattenbakken en ik ben wat te zwaar. Ik moet m’n hele leven op een speciaal diëet. Wensenlijstje: - Een rustig en schoon huisje (een 1 of 2-persoonshuishouden) met hooguit 1 andere kat - Een lief, geduldig en begrijpend baasje, die me de tijd gunt om te wennen en een blaasgruisdiëet voor me kan betalen - Een eigen plekje (kamer) in huis om me terug te kunnen trekken met een fijne krabpaal - Dagelijkse verzorging zolang als ik leef - Een lief baasje, die me laat vaccineren en met me naar de dierenarts gaat als dat nodig is Bij een nieuw baasje heb ik een tijdje nodig om te wennen. Belangrijk is mij niet gelijk in het hele huis los te laten, maar klein te beginnen met één kamer en dat voorzichtigaan op te bouwen. Adoptie: Ik ben gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Daarom wordt voor mij een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van €85,-. Zie je mij wel zitten en kun je aan mijn wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail met je telefoonnummer en woonplaats naar : info@dierenhulpboskoop.nl . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Informatie: Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven. Goede informatie over katten is te vinden op: http://www.licg.nl/8z/dieren/zoogdieren/kat-kattenrassen/kat.html en http://www.licg.nl/30z/praktisch/kat.html . Heb je hier nog vragen over, stel ze ons dan gerust.
Meer informatie over Vriendje op www.dierenasiel.nl

Blacky, poes, onbekend
Blacky Geslacht: Vrouwelijk Ras: Kortharig Leeftijd: Onbekend Kan bij katten: Nee Kan bij honden: Nee Kan bij kinderen: Nee Gecastreerd: Ja Gevaccineerd: Ja Gechipt: Ja Speciale zorg: Geen Moet naar buiten: Nee Wordt graag aangehaald: Ja Beschrijving: Ik ben een lief, verlegen poesje. Ik heb een lang buitenleven gehad, nadat mijn baasjes mij in de steek hadden gelaten. Ik ben daardoor het vertrouwen in mensen kwijt geraakt. Inmiddels is dat wel weer toegenomen, maar ik blijf wat onzeker en eenkennig. Vooral in nieuwe ruimtes waar ik nog geen vluchtroute naar haar veilige plekjes heb. Maar op die veilige plekjes ben ik een enorme kroelkat geworden. Dan geef ik al spinnend heerlijke kopjes en strijk ik langs benen en handen. Wensenlijstje: - Een rustig huisje in Boskoop/ Waddinxveen bij rustige mensen - Een eigen kamer in huis om me terug te kunnen trekken - Een lief, geduldig en begrijpend baasje, die me ruim de tijd gunt om te wennen - Het liefst een vrouw als baasje, waar ik na verloop van tijd lekker mee kan knuffelen - Veel speelgoedmuisjes (want die verslind ik graag &#61514;), kattengras en een krabpaal - Geen ontsnappingsmogelijkheden; ik moet ècht binnen blijven! - Dagelijkse verzorging zolang als ik leef - Een lief baasje, die me laat vaccineren en met me naar de dierenarts gaat als dat nodig is Bij een nieuw baasje zal ik vast weer even een terugslag hebben, maar met geduld en lieve aandacht komt dat wel weer goed. Belangrijk is mij niet gelijk in het hele huis los te laten, maar klein te beginnen met één kamer en dat voorzichtigaan op te bouwen. Adoptie: Ik ben gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Daarom wordt voor mij een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van €85,-. Zie je mij wel zitten en kun je aan mijn wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail met je telefoonnummer en woonplaats naar : info@dierenhulpboskoop.nl . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Informatie: Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven. Goede informatie over katten is te vinden op: http://www.licg.nl/8z/dieren/zoogdieren/kat-kattenrassen/kat.html en http://www.licg.nl/30z/praktisch/kat.html . Heb je hier nog vragen over, stel ze ons dan gerust.
Meer informatie over Blacky op www.dierenasiel.nl


 DogSite.nl  
Mechelse Herdershond pups
Geboren Mechelse Herdershond pups per (2010-09-15)

Grand Basset Griffon Vendeen pups
Geboren Grand Basset Griffon Vendeen pups per (2010-08-23)

Franse Bulldog pups
Geboren Franse Bulldog pups per (2010-09-30) bij Kennel L Heritage de duc

Engelse Bulldog pups
Geboren Engelse Bulldog pups per (2010-10-06) bij Kennel Parasiemprebulls

Duitse Pinscher pups
Geboren Duitse Pinscher pups per (2010-10-04) bij Kennel Vom Schloss Lupus


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden