Contact







 
Dieren
Hart voor Dieren
Maak kennis met de allerleukste dierenvriend en ontvang een gratis kattenkrabpaal of hondenkussen!
12 nummers voor € 25,00







Honden Page
Een algemene site over honden. Met een encyclopedie, fokkers, uitgebreide rasbeschrijvingen,een fotogallerij en nog veel meer.




Hondenwijzer.com
Een site over gedrag en opvoeding.

Stichting La Gula Lupis
Voor 24 uurperdag dierenhulp.
Advies en herplaatsing.


 Stichting Dierenasiel.nl  
Hitte: pas op met je huisdieren!
Deze week worden tropische temperaturen verwacht. Besteed daarom extra aandacht aan je huisdieren. Zij kunnen namelijk niet goed tegen warmte. Oververhitting kan gevaarlijk en soms zelfs dodelijk zijn. Maar hoe merk je dat een dier het te warm heeft?
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Vuurwerk? verknal het niet voor de dieren!
Heerlijke feestdagen . . . Het feestelijke winterseizoen staat weer voor de deur. Kerstmis en Oud & Nieuw volgen elkaar in rap tempo op. Melancholiek kijken we terug op het afgelopen jaar en hoopvol blikken we vooruit. Hoe gezellig deze periode ook is, voor (huis)dieren is dit veelal een hectische en stressvolle periode. Als lid van het gezin wordt een huisdier betrokken in de vele festiviteiten.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Tips om uw huisdier rustig te houden tijdens vuurwerk
<li> Ga verstandig met vuurwerk om <li>Houdt honden aangelijnd <li>Houdt katten en honden binnen <li>Sluit kattenluik, ramen en deuren <li>Controleer naamkokertje en chip. <li>Klopt het adres nog? <li>Is uw huisdier erg angstig, geef dan Bach Rescue Remedy of haal een kalmeringstabletje bij de dierenarts. <li> Bij vermoeden van dierenmishandeling met vuurwerk; Spreek de dader(s) aan en bel direct de politie.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

De geschiedenis van 4 oktober: werelddierendag
Binnenkort is het weer 4 oktober, Werelddierendag. Zoals ieder jaar wordt dierendag over de hele wereld ieder jaar herdacht, maar weinig mensen weten waar dierendag vandaan komt en waarom dit altijd op 4 oktober wordt gehouden. Dit alles heeft te maken met een beroemde heilige, Sint Franciscus van Assisi.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

750 bontvrije bedrijven op internationale bontvrij-lijst
Een grote mijlpaal is bereikt! Meer dan 750 kledingbedrijven hebben zich aangesloten bij het Fur Free Retailer Program. Het programma is een initiatief van de Fur Free Alliance, een internationale coalitie van dierenbeschermingsorganisaties uit meer dan twintig landen, die zich inzet tegen bont. Bont voor Dieren is lid van de Fur Free Alliance en in Nederland met de Bontvrijlijst de vertegenwoordiger van het programma.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl


Gesponsorde links

 DogSite.nl | Ik Zoek Een Hond  
warme thuis gezocht
Sauzer (dwerg) pups ideaal bij allergie: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

warme thuis gezocht
Shiba inu pups apart mooi: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden prijs vanaf : € voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

warme thuis gezocht
Shih-tzu pups apart mooi: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

warme thuis gezocht
Teckel dwerg langhaar apart mooi: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden prijs vanaf : € voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

warme thuis gezocht
Teckel dwerg korthaar apart mooi: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

 Stichting Dierenasiel.nl  
Edgar; bijzondere vent! , kater, 2 jaar
Edgar; een geweldig leuke, vrolijke, speelse en grappige knul van 2 jaar jong en op zoek naar een heel fijn thuis! Edgar is een echte mensenkat, hij vindt mensen fantastisch, ligt graag op schoot, speelt heel graag met je, is graag bij je in de buurt en is op zoek naar lieve mensen die hem geweldig vinden. Edgar komt oorspronkelijk uit Spanje, waar hij werd gevonden. Vervolgens is hij naar Nederland gekomen en vond daar al snel een eigen familie. Maar helaas bleek Edgar doodsbang voor andere katten te zijn… En tja, deze mensen hadden een andere kat en dat ging dus helemaal niet goed samen. Zodra de andere kat bewoog zat Edgar boven in de krabpaal te wachten tot de kust weer veilig was. En dat ging natuurlijk niet. Dus vandaar dat Edgar bij ons is gekomen en wij een plekje voor hem zoeken waar hij zijn leven niet hoeft te delen met andere huisdieren. Hij zoekt echt een plekje voor hemzelf. Edgar is dus een vrolijke knul, hij vindt het geweldig om achter propjes en speeltjes aan te rennen, geniet enorm van knuffelen, is heel graag bij je en vindt het leven geweldig. Wij denken dat hij het ook leuk zal vinden om af en toe ook in de tuin te kunnen, maar hij is niet zo’n held en wij denken dan ook dat een balkon wat is afgezet ook prima zal voldoen. Voor Edgar zoeken wij dus lieve mensen die van knuffelen houden, het leuk vinden om met hem te spelen en die hem een eigen plekje willen bieden waar hij gelukkig mag zijn! Dan krijgt u deze leuke en grappige vent in huis die zal genieten en dankbaar zal zijn! Komt u Edgar gauw eens met een bezoekje vereren?
Meer informatie over Edgar; bijzondere vent! op www.dierenasiel.nl

Tijgertje; dappere meid! , poes, 5 jaar
Tijgertje; een ontzettend lief dametje van 5 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die haar een hele fijne toekomst willen bieden! Tijgertje is al een poosje bij ons en heeft de nodige behandelingen gehad de laatste tijd. Zij kwam namelijk binnen na een auto-ongeluk met een gebroken kaak en een oog wat niet meer te redden was… Zij is direct geopereerd aan haar kaak en deze is gezet en vastgezet. Haar oog was dusdanig gezwollen dat dit niet direct mogelijk was om te opereren. Een aantal weken later is alsnog haar oog geopereerd en zijn de laatste resten van haar ook verwijderd en is het ijzerdraad uit haar kaak gehaald. En na dit herstel is Tijgertje er helemaal klaar voor om aan haar nieuwe leven te gaan beginnen! Tijgertje is een dapper poesje en heeft de operaties en behandelingen heel goed doorstaan. Zij blijkt een ontzettend lief meisje te zijn die erg van knuffelen houdt, die graag speelt en heel graag lekker ligt te luieren en te genieten van een zacht bedje. Tijgertje heeft niet zoveel met andere katten of met honden en daarom zoeken wij een plekje voor haar alleen. Want dit heeft ze nu verdiend na alles wat zij heeft meegemaakt! Deze lieve dame zou graag ook naar buiten kunnen bij haar nieuwe familie, dus een huis met een tuin heeft beslist de voorkeur. Tijgertje stelt verder niet zoveel eisen, zij wil gewoon heel graag weer een eigen familie, knuffelen, spelen, lekker eten en heerlijke mandjes waar zij in kan luieren. Dan is dit dametje helemaal gelukkig en heel erg dankbaar! U bent natuurlijk van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten! Dan kan zij zelf aan u laten zien wie zij is en hoe leuk zij is! Komt u gauw?
Meer informatie over Tijgertje; dappere meid! op www.dierenasiel.nl

Lynsey; verlegen meisje... , poes, 11 maanden
Lynsey; een werkelijk beeldschoon poesje van 11 maanden jong en op zoek naar een fijn plekje wat zij thuis mag gaan noemen. Lynsey is een poesje dat bijzondere pluimpjes op haar oren heeft, wat haar een grappige uitstraling geeft! Dit meisje is heel verlegen en vindt nieuwe dingen best heel spannend en dit meisje heeft dus veel tijd nodig om te wennen aan een heel nieuw leven. Lynsey komt uit Spanje, waar zij haar leven is begonnen op straat… Ze was toen nog een heel klein meisje. Zij is liefdevol opgevangen door een lieve mevrouw die al vele katten heeft. En daar heeft zij alles geleerd wat bij een leven in een huis hoort. Zij woonde daar natuurlijk samen met de andere katten en zij vindt andere katten nog steeds geweldig en daar voelt zij zich heel fijn bij. Ook was Lynsey natuurlijk gek op haar vrouwtje. Helaas was er daar geen toekomst voor deze kleine meid en zodoende hebben wij haar hier welkom geheten en hopen natuurlijk dat er lieve mensen komen die haar een thuis willen bieden. Lynsey is dus een meisje dat heel lief is, maar ook heel verlegen. Als u hier bij ons in de opvang komt, zal Lynsey niet degene zijn die direct bij je komt. Zij heeft namelijk gewoon wat meer tijd nodig om je te leren kennen. Maar als u haar de tijd geeft, dan komt ze heel graag bij je, wil ze graag knuffels in ontvangst nemen en zult u haar echt leren kennen. Lynsey vindt honden heel eng en wij zoeken dan ook een plekje voor haar waar zij haar leven niet hoeft te delen met een hond. Lynsey is hier niet gewend om naar buiten te gaan en wij denken dat zij het prima zal vinden om ook binnen te leven. Als zij maar alle rust krijgt, tijd, veilige plekjes en dus hele lieve mensen die van haar houden, die het prima vinden dat zij verlegen is en die haar een heel fijn thuis kunnen geven. U bent natuurlijk van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten en als u meer informatie wilt, dan kunt u ons natuurlijk alles vragen!
Meer informatie over Lynsey; verlegen meisje... op www.dierenasiel.nl

Minnie; vrolijke griet! , poes, 1 jaar
Minnie; een prachtig, lief, grappig en speels meisje van net 1 jaar jong, dat op zoek is naar een liefdevol thuis waar zij heel erg welkom is! Minnie is een grappige griet, zij mag heel graag spelen en mag graag de wereld om haar heen ontdekken en zij is een meisje dat iedere dag enorm geniet van haar leven! Minnie komt uit Spanje, waar zij als klein meisje werd gevonden en vervolgens liefdevol is opgevangen in een gastgezin. Daar heeft zij genoten van alle aandacht, van de andere katten, van allerhande speelgoed en gewoon van alles waarin zij opgroeide. Minnie is niet opgegroeid met honden en zij vindt ze dan ook heel erg spannend. Dus wij zoeken voor een plekje waar zij haar leven niet hoeft te delen met een hond. Minnie mag dus heel graag knuffelen, vindt het heerlijk om aandacht te krijgen, vindt het geweldig om samen met je te spelen en zij vindt het heerlijk om alles te ontdekken. Wij zien haar hier heel graag ook buiten spelen, met de andere katten en ze zit regelmatig gewoon rond te kijken wat er allemaal gebeurd. Dus dit meisje is op zoek naar een plekje waar zij in de toekomst ook naar buiten mag. Want daar geniet zij enorm van! Voor Minnie zoeken wij lieve mensen die haar een heel fijn thuis willen bieden, die haar de tijd geven om te wennen, die van knuffelen en van spelen houden en die dus in de toekomst een tuin voor haar hebben. Dan is dit meisje helemaal gelukkig en blij en zal zij dankbaar zijn en genieten van iedere dag die er voor haar ligt! U bent natuurlijk van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten! Dan kan zij zelf laten zien hoe leuk zij is!
Meer informatie over Minnie; vrolijke griet! op www.dierenasiel.nl


 DogSite.nl  
Mechelse Herdershond pups
Geboren Mechelse Herdershond pups per (2010-09-15)

Grand Basset Griffon Vendeen pups
Geboren Grand Basset Griffon Vendeen pups per (2010-08-23)

Franse Bulldog pups
Geboren Franse Bulldog pups per (2010-09-30) bij Kennel L Heritage de duc

Engelse Bulldog pups
Geboren Engelse Bulldog pups per (2010-10-06) bij Kennel Parasiemprebulls

Duitse Pinscher pups
Geboren Duitse Pinscher pups per (2010-10-04) bij Kennel Vom Schloss Lupus


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden