Contact 
Dieren
Hart voor Dieren
Maak kennis met de allerleukste dierenvriend en ontvang een gratis kattenkrabpaal of hondenkussen!
12 nummers voor € 25,00Honden Page
Een algemene site over honden. Met een encyclopedie, fokkers, uitgebreide rasbeschrijvingen,een fotogallerij en nog veel meer.
Hondenwijzer.com
Een site over gedrag en opvoeding.

Stichting La Gula Lupis
Voor 24 uurperdag dierenhulp.
Advies en herplaatsing.


 Stichting Dierenasiel.nl  
Hond mee op vakantie? niet elk ras is overal welkom!
Je hond kun je niet zomaar overal mee naartoe nemen op vakantie. Ieder land heeft zijn eigen regelgeving en daarnaast zijn er een aantal voorwaarden waaraan je hond moet voldoen. Zo dient het dier altijd gechipt te zijn en een EU-dierenpaspoort te hebben. Maar daarmee ben je er nog niet, inentingen en bepaalde gezondheidstests zijn vaak door het land van bestemming eveneens verplicht. Maar daarmee ben je er nog niet. Heb je er bijvoorbeeld bij stil gestaan dat niet elk hondenras zomaar in ieder land welkom is?
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Nvwa neemt 150 honden in beslag bij hondenhandelaar woerden
Ongeveer 150 honden van een hondenhandelaar in Woerden zijn zaterdag in beslag genomen door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De dieren waren niet goed verzorgd, maakt de NVWA maandag bekend.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Aanslagverdelger van de action gevaarlijk voor katten
De aanslagverdelger van Green Boots, dat wordt verkocht bij de Action, heeft een hoge concentratie gif dat gevaarlijk is voor katten. Dat blijkt zaterdag uit onderzoek van de Universiteit Utrecht in opdracht van het radioprogramma Radar.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Hitte: pas op met je huisdieren!
Deze week worden tropische temperaturen verwacht. Besteed daarom extra aandacht aan je huisdieren. Zij kunnen namelijk niet goed tegen warmte. Oververhitting kan gevaarlijk en soms zelfs dodelijk zijn. Maar hoe merk je dat een dier het te warm heeft?
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Vuurwerk? verknal het niet voor de dieren!
Heerlijke feestdagen . . . Het feestelijke winterseizoen staat weer voor de deur. Kerstmis en Oud & Nieuw volgen elkaar in rap tempo op. Melancholiek kijken we terug op het afgelopen jaar en hoopvol blikken we vooruit. Hoe gezellig deze periode ook is, voor (huis)dieren is dit veelal een hectische en stressvolle periode. Als lid van het gezin wordt een huisdier betrokken in de vele festiviteiten.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl


Gesponsorde links

 Stichting Dierenasiel.nl  
Tijgertje; dappere meid! , poes, 5 jaar
Tijgertje; een ontzettend lief dametje van 5 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die haar een hele fijne toekomst willen bieden! Tijgertje is al een poosje bij ons en heeft de nodige behandelingen gehad de laatste tijd. Zij kwam namelijk binnen na een auto-ongeluk met een gebroken kaak en een oog wat niet meer te redden was… Zij is direct geopereerd aan haar kaak en deze is gezet en vastgezet. Haar oog was dusdanig gezwollen dat dit niet direct mogelijk was om te opereren. Een aantal weken later is alsnog haar oog geopereerd en zijn de laatste resten van haar ook verwijderd en is het ijzerdraad uit haar kaak gehaald. En na dit herstel is Tijgertje er helemaal klaar voor om aan haar nieuwe leven te gaan beginnen! Tijgertje is een dapper poesje en heeft de operaties en behandelingen heel goed doorstaan. Zij blijkt een ontzettend lief meisje te zijn die erg van knuffelen houdt, die graag speelt en heel graag lekker ligt te luieren en te genieten van een zacht bedje. Tijgertje heeft niet zoveel met andere katten of met honden en daarom zoeken wij een plekje voor haar alleen. Want dit heeft ze nu verdiend na alles wat zij heeft meegemaakt! Deze lieve dame zou graag ook naar buiten kunnen bij haar nieuwe familie, dus een huis met een tuin heeft beslist de voorkeur. Tijgertje stelt verder niet zoveel eisen, zij wil gewoon heel graag weer een eigen familie, knuffelen, spelen, lekker eten en heerlijke mandjes waar zij in kan luieren. Dan is dit dametje helemaal gelukkig en heel erg dankbaar! U bent natuurlijk van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten! Dan kan zij zelf aan u laten zien wie zij is en hoe leuk zij is! Komt u gauw?
Meer informatie over Tijgertje; dappere meid! op www.dierenasiel.nl

Minnie; vrolijke griet! , poes, 1 jaar
Minnie; een prachtig, lief, grappig en speels meisje van net 1 jaar jong, dat op zoek is naar een liefdevol thuis waar zij heel erg welkom is! Minnie is een grappige griet, zij mag heel graag spelen en mag graag de wereld om haar heen ontdekken en zij is een meisje dat iedere dag enorm geniet van haar leven! Minnie komt uit Spanje, waar zij als klein meisje werd gevonden en vervolgens liefdevol is opgevangen in een gastgezin. Daar heeft zij genoten van alle aandacht, van de andere katten, van allerhande speelgoed en gewoon van alles waarin zij opgroeide. Minnie is niet opgegroeid met honden en zij vindt ze dan ook heel erg spannend. Dus wij zoeken voor een plekje waar zij haar leven niet hoeft te delen met een hond. Minnie mag dus heel graag knuffelen, vindt het heerlijk om aandacht te krijgen, vindt het geweldig om samen met je te spelen en zij vindt het heerlijk om alles te ontdekken. Wij zien haar hier heel graag ook buiten spelen, met de andere katten en ze zit regelmatig gewoon rond te kijken wat er allemaal gebeurd. Dus dit meisje is op zoek naar een plekje waar zij in de toekomst ook naar buiten mag. Want daar geniet zij enorm van! Voor Minnie zoeken wij lieve mensen die haar een heel fijn thuis willen bieden, die haar de tijd geven om te wennen, die van knuffelen en van spelen houden en die dus in de toekomst een tuin voor haar hebben. Dan is dit meisje helemaal gelukkig en blij en zal zij dankbaar zijn en genieten van iedere dag die er voor haar ligt! U bent natuurlijk van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten! Dan kan zij zelf laten zien hoe leuk zij is!
Meer informatie over Minnie; vrolijke griet! op www.dierenasiel.nl

Gina; zoekt een plekje voor haar alleen! , poes, 2 jaar
Gina; een prachtig schildpadpoesje van 2 jaar jong en op zoek naar een fijn plekje waar zij heel erg welkom is! Gina is een dametje om het zo maar te zeggen, zij wil graag een eigen schoot, eigen mensen en een plekje speciaal voor haar! En dat gunnen wij haar enorm. Deze jongedame komt uit Spanje, waar zij in slechte staat bij het asiel is achtergelaten… Mager, hongerig en ongelukkig… Gelukkig was er een gastgezin voor haar beschikbaar en daar is zij enorm opgeknapt. Zij is op gewicht gekomen, begon te glanzen en begon vooral erg te genieten van haar leven bij deze mevrouw. Gina begon te kletsen met haar tijdelijke vrouwtje en genoot er van om de hele avond lekker op schoot te liggen. En na een poosje was het zover dat zij helemaal was herstelt en zij mee naar Nederland mocht komen, waar er hopelijk een gouden mandje voor haar ergens klaar zal staan. Gina vindt andere katten en/of honden niet zo leuk en daarom zijn wij voor haar op zoek naar een plekje waar zij als enig huisdier mag komen wonen. Want door wordt Gina het meest gelukkig van! Gina vindt het fijn om ook af en toe een frisse neus te halen en in het zonnetje te liggen. Dus eigenlijk zijn wij voor haar op zoek naar een fijne plek waar zij ook naar buiten kan. Voor Gina zoeken wij dus lieve mensen die haar een hele fijne toekomst willen bieden, die het fijn vinden dat zij lekker op schoot komt liggen, die haar natuurlijk de tijd geven om te wennen en die haar gelukkig willen maken. Dan krijgt u dit moppie thuis die haar best zal doen en die heel gelukkig mag gaan worden! Komt u gauw kennis met haar maken?
Meer informatie over Gina; zoekt een plekje voor haar alleen! op www.dierenasiel.nl

Kitty; erg lieve kater! , kater, 6 jaar
Kitty; een prachtige ex-kater van 6 jaar jong die op zoek is naar een liefdevol thuis waar hij heel erg welkom is! Kitty is dus een jongeman en zijn naam doet dat natuurlijk niet vermoeden, maar ach, hij weet niet beter en is helemaal tevreden met zijn naam! Kitty is bij ons in de opvang gekomen omdat 1 van de kinderen van zijn gezin allergisch was. Hij is samen met zijn zus bij ons gekomen, maar samen hadden zij niet zoveel en Kitty werd een beetje ondergeschikt gemaakt door zijn zus. Dus wij denken dat het fijner is voor Kitty dat hij zonder zijn zus verder gaat en hij gewoon blij mag zijn! Kitty is een wat bescheiden knul, hij staat niet graag op de voorgrond, maar als wij hem opzoeken voor een knuffel, dan geniet hij intens. Hij vindt het heerlijk om geaaid te worden en als je dan ook nog eens zachtjes tegen hem praat, dan is hij de gelukkigste! Kitty kan het hier prima vinden met de andere katten en als er in uw familie al een bescheiden kat woont, dan is dat geen probleem voor hem. Kitty is niet gewend aan honden en wij zijn dan ook op zoek naar een plekje zonder een hond voor hem. Kitty mag ook graag buiten zijn en geniet van de zon en van alles wat daar te beleven is en wij zoeken dan ook een plekje met een tuin voor hem. Kitty is een knul die niet direct in je armen springt als hij je ontmoet, maar geniet enorm van heerlijke knuffels en mag zelfs ook graag bij je op schoot kruipen als hij je goed kent. Voor Kitty zoeken wij een liefdevolle en rustige plek, een plek waar hij heerlijke knuffels krijgt, waar hij dus ook naar buiten kan, waar hij zijn liefde aan u kan tonen en waar hij dus gelukkig mag worden. U krijgt dan deze lieve kanjer in huis die erg dankbaar zal zijn en zal genieten van alle nieuwe dingen. Komt u gauw kennis met hem maken?
Meer informatie over Kitty; erg lieve kater! op www.dierenasiel.nl


 DogSite.nl  
Mechelse Herdershond pups
Geboren Mechelse Herdershond pups per (2010-09-15)

Grand Basset Griffon Vendeen pups
Geboren Grand Basset Griffon Vendeen pups per (2010-08-23)

Franse Bulldog pups
Geboren Franse Bulldog pups per (2010-09-30) bij Kennel L Heritage de duc

Engelse Bulldog pups
Geboren Engelse Bulldog pups per (2010-10-06) bij Kennel Parasiemprebulls

Duitse Pinscher pups
Geboren Duitse Pinscher pups per (2010-10-04) bij Kennel Vom Schloss Lupus


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden