Contact 
Dieren
Hart voor Dieren
Maak kennis met de allerleukste dierenvriend en ontvang een gratis kattenkrabpaal of hondenkussen!
12 nummers voor € 25,00Honden Page
Een algemene site over honden. Met een encyclopedie, fokkers, uitgebreide rasbeschrijvingen,een fotogallerij en nog veel meer.
Hondenwijzer.com
Een site over gedrag en opvoeding.

Stichting La Gula Lupis
Voor 24 uurperdag dierenhulp.
Advies en herplaatsing.


 Stichting Dierenasiel.nl  
De geschiedenis van 4 oktober: werelddierendag
Binnenkort is het weer 4 oktober, Werelddierendag. Zoals ieder jaar wordt dierendag over de hele wereld ieder jaar herdacht, maar weinig mensen weten waar dierendag vandaan komt en waarom dit altijd op 4 oktober wordt gehouden. Dit alles heeft te maken met een beroemde heilige, Sint Franciscus van Assisi.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

750 bontvrije bedrijven op internationale bontvrij-lijst
Een grote mijlpaal is bereikt! Meer dan 750 kledingbedrijven hebben zich aangesloten bij het Fur Free Retailer Program. Het programma is een initiatief van de Fur Free Alliance, een internationale coalitie van dierenbeschermingsorganisaties uit meer dan twintig landen, die zich inzet tegen bont. Bont voor Dieren is lid van de Fur Free Alliance en in Nederland met de Bontvrijlijst de vertegenwoordiger van het programma.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Stickeren tegen bio-industrie met lubach
Liefhebbers kunnen 'stickeren' tegen dieronvriendelijk vlees. Arjen Lubach lanceerde zondagavond tijdens het VPRO-programma Zondag een stickeractie. Via de website www.slechterleven.nl kan een vel stickers besteld worden met een zogenoemd 'Slechter leven-keurmerk'. De stickers kunnen geplakt worden op vlees van dieren die een slecht leven hebben gehad.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

23 honden weggehaald bij vermeende hondenhandelaar
Op woensdag 6 september zijn door inspecteurs van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) en agenten van de politie Oost-Brabant 23 honden, waaronder pups, in bewaring genomen. De dieren zaten op adressen van een vermeende hondenhandelaar in de gemeenten Heusden en Landerd. De slechte huisvesting en verzorging waren aanleiding voor het direct weghalen van de dieren.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Albert heijn grootste liegebeest 2017
Albert Heijn is door 7.500 stemmers verkozen tot het grootste Liegebeest van 2017. De supermarktketen suggereerde in de Allerhande dat serranoham-varkens buiten in de wei lopen. In werkelijkheid zitten de dieren hun leven lang binnen in een krap hok in hun eigen poep. De Liegebeest is een prijs die Wakker Dier toekent aan bedrijven die consumenten misleiden met valse claims over dierenwelzijn. Dit jaar is een recordaantal van 19.000 stemmen uitgebracht.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl


Gesponsorde links

 DogSite.nl | Ik Zoek Een Hond  
warme thuis gezocht
Sauzer (dwerg) pups ideaal bij allergie: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

warme thuis gezocht
Shiba inu pups apart mooi: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden prijs vanaf : € voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

warme thuis gezocht
Shih-tzu pups apart mooi: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

warme thuis gezocht
Teckel dwerg langhaar apart mooi: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden prijs vanaf : € voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

warme thuis gezocht
Teckel dwerg korthaar apart mooi: speelse pups sociaal opgevoed met kinderen,katten en andere honden voorzien van alle vaccinaties,ontwormings kuren microchip met registratie Europees paspoort,schriftelijke garantie

 Stichting Dierenasiel.nl  
Sleepy; erg lief! , poes, 12 jaar
Sleepy; een beeldschone dame van 12 jaar jong, op zoek naar een heerlijk rustig plekje waar zij oud mag worden en waar zij een heerlijk leven mag krijgen! Sleepy is een meisje dat als kitten al bij haar baasjes is komen wonen en waar zij eigenlijk voor de rest van haar leven welkom was. Maar al vanaf het begin was haar baasje allergisch voor haar… Al die jaren had hij medicijnen hiervoor en hij wilde niets liever dan dat Sleepy kon blijven. Maar op een gegeven moment hielpen de medicijnen niet meer en had hij het erg benauwd en de hele dag last van zijn allergie… En met pijn in hun hart hebben zij toch afscheid van Sleepy moeten nemen… En daarom is deze lieverd nu bij ons en mogen wij haar helpen zoeken naar een plekje waar zij mag genieten en waar zij welkom is! Sleepy is een meisje dat graag met je knuffelt, geniet van lieve woorden en geniet van knuffels. Zij slaapt veel en vindt het heerlijk om lekker in een mandje te liggen luieren. Zij houdt van lekker eten en mag graag haar pootjes even strekken in de tuin. Ook de zon op haar bolletje maakt haar erg gelukkig! Dus zij is op zoek naar een plekje waar zij ook naar buiten kan. Heel veel drukte hoeft voor Sleepy niet meer, zij vindt het heerlijk om een rustig huishouden te vinden waar haar leven gewoon door gaat en waar zij alleen nog maar hoeft te genieten. Sleepy heeft haar leven niet gedeeld met andere katten of met een hond en daarom zoeken wij een plekje dat speciaal voor haar is. Dus zonder andere huisdieren. Zij vraagt niet zoveel meer, enkel een warm plekje, af en toe een knuffel, een plekje waar zij naar buiten kan en waar zij gewoon heel gewenst is. Dan krijgt u dit prachtige meisje dat heel erg dankbaar zal zijn en zal genieten van de jaren die nog voor haar liggen. Komt u eens kennis met haar maken?
Meer informatie over Sleepy; erg lief! op www.dierenasiel.nl

Jenevertje; bescheiden meisje! , poes, 14 jaar
Jenevertje; een prachtig, pikzwart meisje van 14 jaar jong! En dit meisje is op zoek naar lieve mensen die haar nog heerlijk willen vertroetelen en haar weer gelukkig willen maken! Jenevertje is bij ons in de opvang gekomen omdat zij bij mensen was komen wonen die een hond hadden. En deze hond bleef Jenevertje opjagen. En ook haar kattenvriendinnetje Whiskey…. En dat was geen doen en dat heeft gemaakt dat zowel Jenevertje als Whiskey bij ons terecht kwamen. En wij mogen op zoek gaan naar een heel fijn thuis voor deze dametjes! Jenevertje is een bescheiden en erg lieve poes die niet zoveel vraagt. Zij mag heel graag met je knuffelen, maar komt niet direct naar je toe. Zo ook hier bij ons in de opvang. Zij ligt vaak op plekje te slapen en laat zich dan niet zien. En dat is zo sneu… Maar als wij haar pakken, dan vindt zij het goed en geniet zij van een knuffel en is zij helemaal tevreden. Jenevertje is heel lief voor alle mensen, groot en klein en zij kan het prima vinden met andere katten. Met honden gaat dit niet zo goed en daarom zoeken wij een plekje voor haar waar er geen hond woont. Jenevertje vindt het fijn om ook af en toe lekker naar buiten te kunnen. Een frisse neus halen en genieten van een zonnetje. Verder stelt dit meisje niet zoveel eisen. Jenevertje wordt het meest gelukkig van een rustig en warm plekje, lekker eten, af en toe een knuffel en verder stelt zij helemaal geen eisen. Een makkelijk meisje dus, op zoek naar haar eigen liefdevolle plekje! Wilt u deze lieverd in levende lijve ontmoeten? Wees dan van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten!
Meer informatie over Jenevertje; bescheiden meisje! op www.dierenasiel.nl

Whiskey; schatje! , poes, 10 jaar
Whiskey; een vreselijk lieve, aanhankelijke, leuke en knappe dame van 10 jaar jong en op zoek naar een eigen plekje waar zij heel erg welkom is! Whiskey is een schatje, houdt enorm van knuffelen, ligt graag in je nek en vindt alles geweldig. Zij is lief voor alle mensen, lief voor kinderen, lief voor andere katten en tja, zij is gewoon helemaal lief! Whiskey is bij ons gekomen omdat zij werd opgejaagd door de hond in huis… En dat maakte haar heel erg ongelukkig. Zij kwam samen met Jenevertje bij ons binnen, een vreselijk lief kattenmaatje van haar. Via een omweg waren zij bij deze mensen gekomen, maar helaas bleek hun hond niet met de dames overweg te kunnen. En nu zijn zij bij ons en mogen wij ze helpen zoeken naar een liefdevol thuis, zonder honden natuurlijk. Whiskey is haar hele leven gewend om ook naar buiten te kunnen, dus voor deze lieve dame zoeken wij een plekje waar zij ook lekker naar buiten kan in de toekomst. Even een frisse neus halen of in het voorjaar lekker genieten van het zonnetje. Wilt u Whiskey een hele fijne toekomst bieden, haar een warm mandje geven, haar heel veel knuffels geven en haar gelukkig maken? Kom dan gauw langs om haar in levende lijve te ontmoeten! Zij kan niet wachten zichzelf aan u voor te stellen!
Meer informatie over Whiskey; schatje! op www.dierenasiel.nl

Ace; erg lieve knul! , kater, 10 jaar
Ace; een plaatje van een kat van 10 jaar jong en op zoek naar een eigen plekje op deze wereld! Ace is een schat van een knul, hij is vreselijk aanhankelijk, vindt het heerlijk om te knuffelen, slaapt graag, is vriendelijk tegen iedereen en tja, wij denken dat hij mensen heel erg gelukkig zal gaan maken met zijn komst! Ace is bij ons gekomen omdat zijn familie niet meer voor hem kon zorgen door gezondheidsproblemen… En dat is altijd heel erg verdrietig… Maar Ace heeft zich bijzonder goed aangepast hier in de opvang en is een tevreden knul. En dat is altijd fijn om te zien. Ace is een sociale knul, hij is gek op mensen, gek op knuffelen, speelt nog graag en is heel vriendelijk. Hij kan het met andere katten prima vinden en heeft in het verleden ook samen gewoond met andere katten. Met honden kan hij het niet zo goed vinden, hij kent ze niet en daarom zoeken wij een plekje voor hem waar hij zijn leven niet hoeft te delen met een hond. Ace is altijd gewend om ook lekker naar buiten te kunnen en dat gunnen wij hem bij zijn nieuwe familie natuurlijk ook. Dus een plekje waar hij ook een frisse neus kan gaan halen. Voor Ace zoeken wij lieve mensen die een warm plekje hebben voor deze vreselijk lieve knul, mensen die van knuffelen houden en die deze prachtige kat een gouden mandje willen bieden! Komt u anders eens kennis met hem maken, dan kan hij zelf laten zien hoe leuk hij is! U wordt vast direct verliefd op hem!
Meer informatie over Ace; erg lieve knul! op www.dierenasiel.nl


 DogSite.nl  
Mechelse Herdershond pups
Geboren Mechelse Herdershond pups per (2010-09-15)

Grand Basset Griffon Vendeen pups
Geboren Grand Basset Griffon Vendeen pups per (2010-08-23)

Franse Bulldog pups
Geboren Franse Bulldog pups per (2010-09-30) bij Kennel L Heritage de duc

Engelse Bulldog pups
Geboren Engelse Bulldog pups per (2010-10-06) bij Kennel Parasiemprebulls

Duitse Pinscher pups
Geboren Duitse Pinscher pups per (2010-10-04) bij Kennel Vom Schloss Lupus


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden