Contact 
Dieren
Hart voor Dieren
Maak kennis met de allerleukste dierenvriend en ontvang een gratis kattenkrabpaal of hondenkussen!
12 nummers voor € 25,00Honden Page
Een algemene site over honden. Met een encyclopedie, fokkers, uitgebreide rasbeschrijvingen,een fotogallerij en nog veel meer.
Hondenwijzer.com
Een site over gedrag en opvoeding.

Stichting La Gula Lupis
Voor 24 uurperdag dierenhulp.
Advies en herplaatsing.


 Stichting Dierenasiel.nl  
Hitte: pas op met je huisdieren!
Deze week worden tropische temperaturen verwacht. Besteed daarom extra aandacht aan je huisdieren. Zij kunnen namelijk niet goed tegen warmte. Oververhitting kan gevaarlijk en soms zelfs dodelijk zijn. Maar hoe merk je dat een dier het te warm heeft?
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Hond mee op vakantie? niet elk ras is overal welkom!
Je hond kun je niet zomaar overal mee naartoe nemen op vakantie. Ieder land heeft zijn eigen regelgeving en daarnaast zijn er een aantal voorwaarden waaraan je hond moet voldoen. Zo dient het dier altijd gechipt te zijn en een EU-dierenpaspoort te hebben. Maar daarmee ben je er nog niet, inentingen en bepaalde gezondheidstests zijn vaak door het land van bestemming eveneens verplicht. Maar daarmee ben je er nog niet. Heb je er bijvoorbeeld bij stil gestaan dat niet elk hondenras zomaar in ieder land welkom is?
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Nvwa neemt 150 honden in beslag bij hondenhandelaar woerden
Ongeveer 150 honden van een hondenhandelaar in Woerden zijn zaterdag in beslag genomen door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De dieren waren niet goed verzorgd, maakt de NVWA maandag bekend.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Aanslagverdelger van de action gevaarlijk voor katten
De aanslagverdelger van Green Boots, dat wordt verkocht bij de Action, heeft een hoge concentratie gif dat gevaarlijk is voor katten. Dat blijkt zaterdag uit onderzoek van de Universiteit Utrecht in opdracht van het radioprogramma Radar.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Vuurwerk? verknal het niet voor de dieren!
Heerlijke feestdagen . . . Het feestelijke winterseizoen staat weer voor de deur. Kerstmis en Oud & Nieuw volgen elkaar in rap tempo op. Melancholiek kijken we terug op het afgelopen jaar en hoopvol blikken we vooruit. Hoe gezellig deze periode ook is, voor (huis)dieren is dit veelal een hectische en stressvolle periode. Als lid van het gezin wordt een huisdier betrokken in de vele festiviteiten.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl


Gesponsorde links

 Stichting Dierenasiel.nl  
Tijgertje; dappere meid! , poes, 5 jaar
Tijgertje; een ontzettend lief dametje van 5 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die haar een hele fijne toekomst willen bieden! Tijgertje is al een poosje bij ons en heeft de nodige behandelingen gehad de laatste tijd. Zij kwam namelijk binnen na een auto-ongeluk met een gebroken kaak en een oog wat niet meer te redden was… Zij is direct geopereerd aan haar kaak en deze is gezet en vastgezet. Haar oog was dusdanig gezwollen dat dit niet direct mogelijk was om te opereren. Een aantal weken later is alsnog haar oog geopereerd en zijn de laatste resten van haar ook verwijderd en is het ijzerdraad uit haar kaak gehaald. En na dit herstel is Tijgertje er helemaal klaar voor om aan haar nieuwe leven te gaan beginnen! Tijgertje is een dapper poesje en heeft de operaties en behandelingen heel goed doorstaan. Zij blijkt een ontzettend lief meisje te zijn die erg van knuffelen houdt, die graag speelt en heel graag lekker ligt te luieren en te genieten van een zacht bedje. Tijgertje heeft niet zoveel met andere katten of met honden en daarom zoeken wij een plekje voor haar alleen. Want dit heeft ze nu verdiend na alles wat zij heeft meegemaakt! Deze lieve dame zou graag ook naar buiten kunnen bij haar nieuwe familie, dus een huis met een tuin heeft beslist de voorkeur. Tijgertje stelt verder niet zoveel eisen, zij wil gewoon heel graag weer een eigen familie, knuffelen, spelen, lekker eten en heerlijke mandjes waar zij in kan luieren. Dan is dit dametje helemaal gelukkig en heel erg dankbaar! U bent natuurlijk van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten! Dan kan zij zelf aan u laten zien wie zij is en hoe leuk zij is! Komt u gauw?
Meer informatie over Tijgertje; dappere meid! op www.dierenasiel.nl

Kitty; erg lieve kater! , kater, 6 jaar
Kitty; een prachtige ex-kater van 6 jaar jong die op zoek is naar een liefdevol thuis waar hij heel erg welkom is! Kitty is dus een jongeman en zijn naam doet dat natuurlijk niet vermoeden, maar ach, hij weet niet beter en is helemaal tevreden met zijn naam! Kitty is bij ons in de opvang gekomen omdat 1 van de kinderen van zijn gezin allergisch was. Hij is samen met zijn zus bij ons gekomen, maar samen hadden zij niet zoveel en Kitty werd een beetje ondergeschikt gemaakt door zijn zus. Dus wij denken dat het fijner is voor Kitty dat hij zonder zijn zus verder gaat en hij gewoon blij mag zijn! Kitty is een wat bescheiden knul, hij staat niet graag op de voorgrond, maar als wij hem opzoeken voor een knuffel, dan geniet hij intens. Hij vindt het heerlijk om geaaid te worden en als je dan ook nog eens zachtjes tegen hem praat, dan is hij de gelukkigste! Kitty kan het hier prima vinden met de andere katten en als er in uw familie al een bescheiden kat woont, dan is dat geen probleem voor hem. Kitty is niet gewend aan honden en wij zijn dan ook op zoek naar een plekje zonder een hond voor hem. Kitty mag ook graag buiten zijn en geniet van de zon en van alles wat daar te beleven is en wij zoeken dan ook een plekje met een tuin voor hem. Kitty is een knul die niet direct in je armen springt als hij je ontmoet, maar geniet enorm van heerlijke knuffels en mag zelfs ook graag bij je op schoot kruipen als hij je goed kent. Voor Kitty zoeken wij een liefdevolle en rustige plek, een plek waar hij heerlijke knuffels krijgt, waar hij dus ook naar buiten kan, waar hij zijn liefde aan u kan tonen en waar hij dus gelukkig mag worden. U krijgt dan deze lieve kanjer in huis die erg dankbaar zal zijn en zal genieten van alle nieuwe dingen. Komt u gauw kennis met hem maken?
Meer informatie over Kitty; erg lieve kater! op www.dierenasiel.nl

Pangur ban; verlegen meisje..., poes, 3 jaar
Pangur Ban; een bijzonder meisje van 3 jaar jong en op zoek naar een rustig en liefdevol thuis waar zij heel erg welkom is! Pangur Ban is een meisje dat uit Spanje komt en werd opgemerkt bij Engelse mensen in de tuin toen zij nog maar klein was. Zij was erg mager, schuw en bang… Deze mensen hebben alle tijd genomen om haar tot rust te laten komen en hebben langzaam haar vertrouwen gewonnen. Zij kreeg lekker eten, kreeg voorzichtige aaitjes en begon zich helemaal thuis te voelen. Zij werd gesteriliseerd en zij werd binnen een paar maanden een echte huiskat. Zij was stapel op haar baasjes en genoot van het leven in huis, van de knuffels, de aandacht en haar toekomst leek veilig. Maar helaas bleek het na een aantal jaren zo te zijn dat deze mensen haar niet konden houden. Het mocht daar niet meer en zij moesten een oplossing zoeken. En wij kregen de vraag natuurlijk of Pangur Ban bij ons welkom zou zijn en of wij haar wilden opnemen. En natuurlijk willen wij dat. Dus een paar weken geleden is deze schoonheid bij ons gekomen en wij denken dat zij er aan toe is om op zoek te gaan naar een eigen familie. Pangur Ban had de tijd nodig om hier te wennen, aan ons te wennen en aan de hele nieuwe situatie. En die tijd zal zij ook nodig hebben bij haar nieuwe familie natuurlijk. Pangur Ban wil eigenlijk heel erg graag met je knuffelen, maar durft hier niet zo goed om te vragen. Maar als wij bij haar komen, dan begint ze voorzichtig te spinnen en op een gegeven moment zien wij dit meisje enorm genieten en laat ze zien hoe geweldig zij dit vindt! Zij heeft dus alle tijd en vertrouwen nodig bij haar nieuwe familie. Pangur Ban kan het prima vinden met andere katten en zou goed met een andere kat kunnen samenwonen. Zij is niet gewend aan honden en wij zoeken dan ook een plekje voor haar zonder hond. Voor Pangur Ban is het belangrijk dat zij ook naar buiten kan en heerlijk mag genieten van plekjes in de zon en de ruimte om te kunnen ontdekken en spelen. Want dat vindt zij heerlijk! Voor deze bijzondere jongedame zoeken wij lieve mensen die haar alle tijd willen bieden om te wennen, die haar in alle rust welkom willen heten, die een rustig huishouden hebben en die haar weer het gevoel willen geven dat zij thuis is. Dan krijgt u dit lieve en bijzondere dametje in huis die dankbaar zal zijn en haar best zal gaan doen! U bent van harte welkom om in levende lijve kennis met haar te komen maken!
Meer informatie over Pangur ban; verlegen meisje... op www.dierenasiel.nl

Vriendje, kater, 4 jaar
Vriendje Geslacht: Mannelijk Ras: Kortharig Leeftijd: Ca. 4 jaar Kan bij katten: Ja Kan bij honden: Nee Kan bij kinderen: Nee Gecastreerd: Ja Gevaccineerd: Ja Gechipt: Ja Speciale zorg: Blaasgruisdiëet Moet naar buiten: Ja Wordt graag aangehaald: Ja Beschrijving: Ik ben een lieve, maar verlegen je-weet-wel-kater. Ik heb op straat gezworven en ben het vertrouwen in mensen toen kwijt geraakt. Daarom hou ik nu nog niet van drukte en ben ik ook best wel eenkennig. Als er iemand binnen komt, dan kijk ik eerst even de kat-uit-de-boom. Maar als het een bekende is, dan kom ik met mijn piepmiauwtje tevoorschijn. En dan is het een en al kroelen geblazen. Ik heb wel een gewichts- en een blaasprobleempje. Ik hou niet van vieze kattenbakken en ik ben wat te zwaar. Ik moet m’n hele leven op een speciaal diëet. Wensenlijstje: - Een rustig en schoon huisje (een 1 of 2-persoonshuishouden) met hooguit 1 andere kat - Een lief, geduldig en begrijpend baasje, die me de tijd gunt om te wennen en een blaasgruisdiëet voor me kan betalen - Een eigen plekje (kamer) in huis om me terug te kunnen trekken met een fijne krabpaal - Dagelijkse verzorging zolang als ik leef - Een lief baasje, die me laat vaccineren en met me naar de dierenarts gaat als dat nodig is Bij een nieuw baasje heb ik een tijdje nodig om te wennen. Belangrijk is mij niet gelijk in het hele huis los te laten, maar klein te beginnen met één kamer en dat voorzichtigaan op te bouwen. Adoptie: Ik ben gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Daarom wordt voor mij een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van €85,-. Zie je mij wel zitten en kun je aan mijn wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail met je telefoonnummer en woonplaats naar : info@dierenhulpboskoop.nl . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Informatie: Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven. Goede informatie over katten is te vinden op: http://www.licg.nl/8z/dieren/zoogdieren/kat-kattenrassen/kat.html en http://www.licg.nl/30z/praktisch/kat.html . Heb je hier nog vragen over, stel ze ons dan gerust.
Meer informatie over Vriendje op www.dierenasiel.nl


 DogSite.nl  
Mechelse Herdershond pups
Geboren Mechelse Herdershond pups per (2010-09-15)

Grand Basset Griffon Vendeen pups
Geboren Grand Basset Griffon Vendeen pups per (2010-08-23)

Franse Bulldog pups
Geboren Franse Bulldog pups per (2010-09-30) bij Kennel L Heritage de duc

Engelse Bulldog pups
Geboren Engelse Bulldog pups per (2010-10-06) bij Kennel Parasiemprebulls

Duitse Pinscher pups
Geboren Duitse Pinscher pups per (2010-10-04) bij Kennel Vom Schloss Lupus


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden