Contact 
Dieren
Hart voor Dieren
Maak kennis met de allerleukste dierenvriend en ontvang een gratis kattenkrabpaal of hondenkussen!
12 nummers voor € 25,00Honden Page
Een algemene site over honden. Met een encyclopedie, fokkers, uitgebreide rasbeschrijvingen,een fotogallerij en nog veel meer.
Hondenwijzer.com
Een site over gedrag en opvoeding.

Stichting La Gula Lupis
Voor 24 uurperdag dierenhulp.
Advies en herplaatsing.


 Stichting Dierenasiel.nl  
Hitte: pas op met je huisdieren!
Deze week worden tropische temperaturen verwacht. Besteed daarom extra aandacht aan je huisdieren. Zij kunnen namelijk niet goed tegen warmte. Oververhitting kan gevaarlijk en soms zelfs dodelijk zijn. Maar hoe merk je dat een dier het te warm heeft?
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Hond mee op vakantie? niet elk ras is overal welkom!
Je hond kun je niet zomaar overal mee naartoe nemen op vakantie. Ieder land heeft zijn eigen regelgeving en daarnaast zijn er een aantal voorwaarden waaraan je hond moet voldoen. Zo dient het dier altijd gechipt te zijn en een EU-dierenpaspoort te hebben. Maar daarmee ben je er nog niet, inentingen en bepaalde gezondheidstests zijn vaak door het land van bestemming eveneens verplicht. Maar daarmee ben je er nog niet. Heb je er bijvoorbeeld bij stil gestaan dat niet elk hondenras zomaar in ieder land welkom is?
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Nvwa neemt 150 honden in beslag bij hondenhandelaar woerden
Ongeveer 150 honden van een hondenhandelaar in Woerden zijn zaterdag in beslag genomen door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De dieren waren niet goed verzorgd, maakt de NVWA maandag bekend.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Aanslagverdelger van de action gevaarlijk voor katten
De aanslagverdelger van Green Boots, dat wordt verkocht bij de Action, heeft een hoge concentratie gif dat gevaarlijk is voor katten. Dat blijkt zaterdag uit onderzoek van de Universiteit Utrecht in opdracht van het radioprogramma Radar.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl

Vuurwerk? verknal het niet voor de dieren!
Heerlijke feestdagen . . . Het feestelijke winterseizoen staat weer voor de deur. Kerstmis en Oud & Nieuw volgen elkaar in rap tempo op. Melancholiek kijken we terug op het afgelopen jaar en hoopvol blikken we vooruit. Hoe gezellig deze periode ook is, voor (huis)dieren is dit veelal een hectische en stressvolle periode. Als lid van het gezin wordt een huisdier betrokken in de vele festiviteiten.
Lees het hele nieuwsartikel op www.dierenasiel.nl


Gesponsorde links

 Stichting Dierenasiel.nl  
Jason; heerlijk mannetje! , kater, 1 jaar
Jason; een bijzonder kereltje van 1 jaar jong en op zoek naar een heel fijn thuis waar hij heel welkom is! Jason is in de eerste instantie altijd een beetje verlegen, kijkt vanaf een hoge plek wat je aan het doen bent en als hij dan begrijpt hoe het zit, dan komt hij heel graag met je knuffelen! Want dat is wat hij namelijk ontzettend graag doet. Hij wil graag op schoot, maakt lieve geluidjes, is vrolijk, speels en schattig. Maar dan moet hij je dus wel eerst even kennen en je zijn vertrouwen geven. Jason komt uit Spanje, waar hij samen met zijn broertjes en zusjes is gevonden. Hij was direct welkom in een gastgezin gelukkig en daar heeft hij heel veel geleerd. Jason is heel goed met andere katten, hij vindt ze geweldig, speelt graag met ze en geniet ervan om lekker bij ze te liggen. Honden is hij niet gewend en die vindt hij ook wat spannend. Dus wij zoeken een plekje voor hem zonder een hond. Hij vindt het heerlijk om ook naar buiten te kunnen. Hij geniet van het liggen in de zon en het op onderzoek uitgaan in zijn tuin. Voor dit lieve kereltje zoeken wij lieve mensen die begrijpen dat hij in de eerste instantie wat verlegen is, maar er vertrouwen in hebben dat hij een ongelooflijk lief kereltje is. Mensen die van knuffelen houden, die hem geweldig vinden en die hem een heerlijke toekomst willen bieden! U bent natuurlijk van harte welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten! Hij kan niet wachten om verder te gaan met zijn leven!
Meer informatie over Jason; heerlijk mannetje! op www.dierenasiel.nl

Negresa; bijzonder meisje! , poes, 2 jaar
Negresa; een pikzwart, klein en rank meisje van ruim 2 jaar jong en op zoek naar een fijn thuis waar zij heel erg welkom is! Negresa is een grappig poesje, ze is maar klein en tenger, maar heeft wel een pittig karakter, wat een ontzettend leuke combinatie is! Dit kleine grietje komt uit RoemeniŽ, waar haar leven niet zeker was. En daarom hebben wij dit meisje, samen met nog 9 katten, welkom geheten in onze opvang. Negresa is dus een pittig meisje, zij speelt en rent graag, kan het prima vinden met de andere katten, is een tikje brutaal en is ontzettend graag bij je in de buurt. Zij vindt het heerlijk als je tegen haar kletst en ze loopt altijd gezellig met je mee. Zo hier en daar vindt ze het ook fijn dat ze even een liefdevolle aai over haar koppie krijgt, maar echt knuffelen hoeft voor haar niet zo. En daar hebben wij natuurlijk alle respect voor. Maar dat maakt ook dat wij een plekje voor haar zoeken waar dit geen probleem is. Waar zij zichzelf mag zijn en waar zij helemaal gelukkig mag worden! Negresa kan het niet zo goed vinden met honden, zij vindt ze heel spannend en daarom zoeken wij voor haar een plekje waar zij haar leven niet hoeft te delen met een hond. Een gezin met kinderen is voor Negresa geen geschikte plek. Zij vindt het fijn om rust te krijgen, niet altijd te hoeven knuffelen en gewoon te genieten van haar leven. Dus zonder teveel gedoe, maar gewoon heerlijk een aai halen als zij dat wil, samen spelen met haar baasjes, eventueel met een andere kat en ook een plekje waar zij in de toekomst ook lekker naar buiten kan. Want ook hier in de opvang mag zij graag even naar buiten gaan, even een frisse neus halen en kijken wat er allemaal te doen is! U bent van harte welkom om dit kleine en leuke meisje in levende lijve te komen ontmoeten, dan kunt u met eigen ogen zien hoe zij is!
Meer informatie over Negresa; bijzonder meisje! op www.dierenasiel.nl

Cristel; echte driekleur! , poes, 1 jaar
Cristel; een prachtig, aanhankelijk, tikje eigenzinnig en leuk poesje van 1 jaar jong en op zoek naar een heel fijn thuis waar zij welkom is! Cristel is echt een meisje, erg lief aan de ene kant en best een pittig dametje aan de andere kant af en toe. Dit past heel erg bij haar drie kleuren en wij genieten dan ook van hoe zij is! Cristel komt uit Spanje, waar zij in een grote opvang verbleef, met erg veel katten. En dat vindt Cristel niet zo leukÖ Zij wil graag de ruimte voor zichzelf en deelt dit liever niet met een andere kat. Ook hier zien wij dat zij andere katten tolereert, maar er niet altijd op zit te wachten. Dus wij denken dat zij beter op haar plek zal zijn in een familie zonder andere katten. En dat was dan ook de reden dat wij haar welkom hebben geheten zodat zij niet de rest van haar leven in die opvang hoefde te blijven, wat haar niet gelukkig had gemaakt. Cristel vindt honden ook niet zo leuk en daarom zoeken wij ook een plekje voor haar zonder een hond. Cristel is gewoon een meisje dat niet zoveel vraagt, maar toch heel graag gelukkig wil zijn. En waar kunt u haar gelukkig mee maken? Nou, met warme en comfortabele plekjes om in en op te liggen, lekker eten, veel knuffels en aandacht speciaal voor haar, een eigen tuin of mogelijkheid om ook naar buiten te kunnen en verder is dit meisje dik tevreden. O ja, spelen vindt ze ook leuk, dus dat hoort eigenlijk nog bij haar wensenpakketje 😉. Cristel is gewoon een heerlijk meisje, lief, aanhankelijk en zoekt een liefdevol plekje, speciaal voor haar! Komt u gauw eens kennis met haar maken? Dan kan zij zelf laten zien wie zij is en hoe leuk zij is!
Meer informatie over Cristel; echte driekleur! op www.dierenasiel.nl

Vriendje, kater, 4 jaar
Vriendje Geslacht: Mannelijk Ras: Kortharig Leeftijd: Ca. 4 jaar Kan bij katten: Ja Kan bij honden: Nee Kan bij kinderen: Nee Gecastreerd: Ja Gevaccineerd: Ja Gechipt: Ja Speciale zorg: BlaasgruisdiŽet Moet naar buiten: Ja Wordt graag aangehaald: Ja Beschrijving: Ik ben een lieve, maar verlegen je-weet-wel-kater. Ik heb op straat gezworven en ben het vertrouwen in mensen toen kwijt geraakt. Daarom hou ik nu nog niet van drukte en ben ik ook best wel eenkennig. Als er iemand binnen komt, dan kijk ik eerst even de kat-uit-de-boom. Maar als het een bekende is, dan kom ik met mijn piepmiauwtje tevoorschijn. En dan is het een en al kroelen geblazen. Ik heb wel een gewichts- en een blaasprobleempje. Ik hou niet van vieze kattenbakken en ik ben wat te zwaar. Ik moet mín hele leven op een speciaal diŽet. Wensenlijstje: - Een rustig en schoon huisje (een 1 of 2-persoonshuishouden) met hooguit 1 andere kat - Een lief, geduldig en begrijpend baasje, die me de tijd gunt om te wennen en een blaasgruisdiŽet voor me kan betalen - Een eigen plekje (kamer) in huis om me terug te kunnen trekken met een fijne krabpaal - Dagelijkse verzorging zolang als ik leef - Een lief baasje, die me laat vaccineren en met me naar de dierenarts gaat als dat nodig is Bij een nieuw baasje heb ik een tijdje nodig om te wennen. Belangrijk is mij niet gelijk in het hele huis los te laten, maar klein te beginnen met ťťn kamer en dat voorzichtigaan op te bouwen. Adoptie: Ik ben gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Daarom wordt voor mij een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van Ä85,-. Zie je mij wel zitten en kun je aan mijn wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail met je telefoonnummer en woonplaats naar : info@dierenhulpboskoop.nl . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Informatie: Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven. Goede informatie over katten is te vinden op: http://www.licg.nl/8z/dieren/zoogdieren/kat-kattenrassen/kat.html en http://www.licg.nl/30z/praktisch/kat.html . Heb je hier nog vragen over, stel ze ons dan gerust.
Meer informatie over Vriendje op www.dierenasiel.nl


 DogSite.nl  
Mechelse Herdershond pups
Geboren Mechelse Herdershond pups per (2010-09-15)

Grand Basset Griffon Vendeen pups
Geboren Grand Basset Griffon Vendeen pups per (2010-08-23)

Franse Bulldog pups
Geboren Franse Bulldog pups per (2010-09-30) bij Kennel L Heritage de duc

Engelse Bulldog pups
Geboren Engelse Bulldog pups per (2010-10-06) bij Kennel Parasiemprebulls

Duitse Pinscher pups
Geboren Duitse Pinscher pups per (2010-10-04) bij Kennel Vom Schloss Lupus


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden