Aanbiedingen!Landelijk

Regionaal

Economisch

Sport

Zorg / gezondheid

Politiek

Kunst & cultuur

Juridisch

Wetenschap

ICT


Google
Deze site Web


 
 NU - Economie  
Britse voedselindustrie wil nadruk op vrijhandel bij Brexit-onderhandelingen
Het Verenigd Koninkrijk moet tijdens de Brexit-onderhandelingen met de Europese Unie prioriteit geven aan een vrijhandelsovereenkomst waarbij goederen zonder extra belastingen mogen worden verhandeld met landen uit de EU.

Zo kun je als woningeigenaar geld terugkrijgen van De Belastingdienst
Woningbezitters mogen van hun inkomen bepaalde kosten aftrekken bij de belastingaangifte. 

Talpa koopt ondanks oproep redactieraad Telegraaf opnieuw aandelen TMG
Talpa heeft het belang in TMG opnieuw verhoogd. Dit ondanks een oproep van de redactieraad van Telegraaf aan John de Mol om te stoppen met de overnamepogingen.

Franse president centrale bank waarschuwt opnieuw voor gevaren euro-exit
Als Frankrijk zou besluiten uit de euro te stappen en terug te keren naar de franc, schaadt dat de koopkracht en nemen de kosten voor overheidsleningen aanzienlijk toe.

'Topman accountantsbureau EY miste fouten in jaarrekening Rabobank'
Coen Boogaart, topman van EY in Nederland, heeft drie boekhoudfouten over het hoofd gezien in de jaarrekening van Rabobank over 2013. Twee van die drie fouten waren zogeheten materiŽle fouten.

'Nog veel werkzoekenden in detailhandel na faillissementen'
Na de vele faillissementen in de detailhandel moest het programma Loopbaansupport Detailhandel werkzoekenden in de sector aan een nieuwe baan helpen. Bijna een jaar na de oprichting kregen zo?n driehonderd mensen persoonlijke begeleiding.


 VK:Economie  
Weer missers in accountancy: hoogste baas EY zag grote fouten Rabobank over het hoofd

Kunstmatige intelligentie gaat uw leven veranderen, en deze man speelt daarin een sleutelrol

'Les voor Unilever: wie korte termijn negeert, draagt niet bij aan betere wereld'

Amsterdam wil af van kolencentrale en heeft daar zelfs een miljoen voor over Telegraaf.nl - Bedrijven  
Allianz wat kleiner in Basic-Fit

Allianz Global Investors heeft zijn belang in Basic-Fit wat verkleind. Dat bleek uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).


Lansdowne iets kleiner in Corbion

Lansdowne Partners International Limited heeft zijn belang in Corbion iets verkleind. Dat bleek uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).


AkzoNobel bezigt groene ambitie

Verf- en chemieconcern AkzoNobel wil tegen 2050 volledig klimaatneutraal opereren. Die ambitie maakte het concern, dat jaarlijks bijna net zo veel stroom gebruikt als 1,5 miljoen huishoudens, zaterdag bekend.


Zwarte cijfers voor OCI

OCI heeft over 2016 weer zwarte cijfers geschreven. De in Amsterdam genoteerde kunstmest- en chemicaliënproducent maakte vrijdag bekend een winst van 168 miljoen dollar te hebben geboekt. Een jaar eerder resteerde voor het Egyptische bedrijf een verlies van 246 miljoen dollar.


Google

 Beleggen.nl  
Kraft Heinz trekt fusievoorstel Unilever in
PITTSBURGH (AFN) - Het Amerikaanse bedrijf Kraft Heinz heeft zijn voorstel voor een fusie met Unilever ingetrokken. De twee ondernemingen meldden zondag in een gezamenlijke verklaring dat Kraft Heinz ,,vriendschappelijk heeft ingestemd'' met het...

Weer cijferweek op Damrak
AMSTERDAM (AFN) - Beleggers in Amsterdam krijgen deze week opnieuw aardig wat bedrijfsresultaten te verwerken, onder meer van bouwer BAM, verzekeraar Delta Lloyd en bodemonderzoeker Fugro. Unilever weet wederom de aandacht op zich gericht, nu omd...

Mediahuis verhoogt overnamebod op TMG
AMSTERDAM (AFN) - Het Vlaamse Mediahuis en VP Exploitatie hebben hun overnamebod op mediabedrijf Telegraaf Media Groep (TMG) verhoogd van 5,25 naar 5,90 euro per aandeel. Volgens de partijen hebben ze nu de beschikking over bijna 60 procent van d...

Fors meer olie in Iraakse bodem dan gedacht
BAGDAD (AFN/BLOOMBERG) - De olievoorraden van Irak zijn fors groter dan eerder werd gedacht. Volgens de Iraakse olieminister blijkt uit nieuwe schattingen dat de voorraden 153 miljard vaten (van 159 liter) bevatten, 10 miljard meer dan tot dusver...


 Telegraaf.nl - DFT  
Uber stopt test zelfrijdende auto na ongeluk

Uber stopt tijdelijk met zijn testprogramma voor zelfrijdende auto's na een ongeluk in Arizona vrijdag. In afwachting van het onderzoek is besloten voorlopig te stoppen met de tests.


ZONDAG 26 Voordeel uit partneralimentatie!

DFT-verslaggever Patricia Boon geeft iedere dag een tip om makkelijker door de belastingaangifte te komen.


Zo gaat aangifte doen vanzelf!

De Belastingaangifte is een jaarlijks terugkerend fenomeen. De een vindt het een drama, de ander ziet het als een kans om te besparen op de belasting. Wilt u ook tot die groep bespaarders (gaan) behoren? DFTGeld helpt je daarbij op weg met in maart dagelijks een belastingtip.

In maart komt hier elke dag een nieuwe belastingtip te staan


Zalm, belasting en de ster van Heineken

Veel bezoekers van DFT werden deze week geconfronteerd met drie vragen: Waarom valt mijn belastingteruggave tegen? Gaat Hongarije de rode ster van Heineken verbieden? En wordt zalm onbetaalbaar? Telegraaf.nl - Damrak  
Weekblik: Brexit, muur en Samsung

Voor beleggers is er deze week weinig bedrijfsnieuws, maar aan het politieke front is er het nodige te verwachten. Woensdag start de Britse premier May officieel het afscheid uit de Europese unie. Op dezelfde dag komen naar verwachting voorstellen over de geplande muur tussen Amerika en Mexico.


AEX struikelt over zwak Aegon

De Amsterdamse beurs is vrijdag lager gesloten. Beleggers deden het voorafgaande aan de stemming over de Amerikaanse zorgwet voorzichtig aan. De tik van Aegon en de terugval van Shell drukten op de AEX. Daar stond een mooie winst van ASML tegenover.


'Vlakke opening beurshandel Amsterdam'
De Amsterdamse beurs lijkt vrijdag zonder opvallende bewegingen aan de laatste handelsdag van de week te beginnen, na de koerswinsten van een dag eerder. Beleggers zijn afwachtend na de uitstelling van een stemming in het Amerikaanse Congres over de nieuwe zorgwet van president Donald Trump.

AkzoNobel wint op opgewekt Damrak

De Amsterdamse beurs heeft donderdag een ruime plus geboekt in navolging van een opleving in Wall Street. Bij de hoofdfondsen gingen AkzoNobelen ABN Amro aan kop. Gemalto en Basic-Fit werden weggedaan.Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden