Aanbiedingen!Landelijk

Regionaal

Economisch

Sport

Zorg / gezondheid

Politiek

Kunst & cultuur

Juridisch

Wetenschap

ICT


Google
Deze site Web


 
 NU - Economie  
Ryanair ook ge´nteresseerd in meebieden op Air Berlin
Ryanair is ook "oprecht ge´nteresseerd" in meebieden bij het verkoopproces van het failliete Air Berlin. Dat heeft topman Michael O'Leary van de Ierse prijsvechter laten weten.

Kredietbeoordelaar Fitch waarschuwt voor schuldenplafond VS
Kredietbeoordelaar Fitch waarschuwt dat de Verenigde Staten wel eens hun AAA-rating kwijt zouden kunnen raken, als beleidsmakers in Washington er niet in slagen op tijd het schuldenplafond van de overheid op te rekken.

'Gemeente Amstelveen wil belang in Eneco niet kwijt'
De gemeente Amstelveen wil haar aandelen in energiebedrijf Eneco niet kwijt. Daarmee onderscheidt Amstelveen zich van gemeenten zoals Rotterdam en Den Haag die hun belangen in Eneco juist van de hand willen doen.

Pluimveesector lijdt minstens 33 miljoen euro schade door eiercrisis
Pluimveebedrijven hebben door de ontdekking van met fipronil besmette eieren al ongeveer 33 miljoen euro schade geleden.

Onderzoek Europese Commissie naar overname NXP loopt vertraging op
De Europese Commissie heeft meer tijd nodig voor een onderzoek naar de voorgenomen overname van het Nederlandse chipbedrijf NXP door het Amerikaanse Qualcomm.

'Nederlandse graanhandelaar Nidera in de verkoop'
De Nederlandse graanhandelaar Nidera krijgt mogelijk weer een nieuwe eigenaar. De onderneming ging begin dit jaar definitief over in handen van het Chinese staatsbedrijf Cofco, maar dat kijkt nu al weer naar mogelijkheden voor verkoop.


 VK:Economie  
Huizenprijzen 9 procent gestegen in vergelijking met vorig jaar; grote groei is eruit

Is het niet tijd PostNL weer te nationaliseren?

Met deze verbinding door Pakistan hoopt China zijn 'islamitische Wilde Westen' te stabiliseren

Van polyester schepen kun je ook wal maken Telegraaf.nl - Bedrijven  
Ryanair wil ook meebieden op Air Berlin
Ryanair is ook ,,oprecht geïnteresseerd'' in meebieden bij het verkoopproces van het failliete Air Berlin. Dat heeft topman Michael O'Leary van de Ierse prijsvechter laten weten.

Ryanair wil Air Berlin

Ryanair stelt oprecht geïnteresseerd te zijn in een bod op het bankroete Air Berlin.


Wie pakt chemietak van AkzoNobel?

Niet de chemiesector zelf, maar 5 durfinvesteerders van wereldformaat hebben interesse in de speciale chemietak van AkzoNobel. De private equityfondsen bereiden een bod voor, vertelt Edwin van der Schoot.


Analisten zien brood in Arcadis

Het aandeel Arcadis is ondergewaardeerd, vinden analisten van ING en Kepler Cheuvreux. ING verhoogde het prijsdoel voor het ingenieurs- en adviesbureau van 20 euro naar 21 euro. Bij Kepler Cheuvreux gaat het prijsdoel van 17 euro naar 19 euro. De marktvorsers houden beide vast aan hun buy-advies.


Google

 Beleggen.nl  
Kraft Heinz trekt fusievoorstel Unilever in
PITTSBURGH (AFN) - Het Amerikaanse bedrijf Kraft Heinz heeft zijn voorstel voor een fusie met Unilever ingetrokken. De twee ondernemingen meldden zondag in een gezamenlijke verklaring dat Kraft Heinz ,,vriendschappelijk heeft ingestemd'' met het...

Weer cijferweek op Damrak
AMSTERDAM (AFN) - Beleggers in Amsterdam krijgen deze week opnieuw aardig wat bedrijfsresultaten te verwerken, onder meer van bouwer BAM, verzekeraar Delta Lloyd en bodemonderzoeker Fugro. Unilever weet wederom de aandacht op zich gericht, nu omd...

Mediahuis verhoogt overnamebod op TMG
AMSTERDAM (AFN) - Het Vlaamse Mediahuis en VP Exploitatie hebben hun overnamebod op mediabedrijf Telegraaf Media Groep (TMG) verhoogd van 5,25 naar 5,90 euro per aandeel. Volgens de partijen hebben ze nu de beschikking over bijna 60 procent van d...

Fors meer olie in Iraakse bodem dan gedacht
BAGDAD (AFN/BLOOMBERG) - De olievoorraden van Irak zijn fors groter dan eerder werd gedacht. Volgens de Iraakse olieminister blijkt uit nieuwe schattingen dat de voorraden 153 miljard vaten (van 159 liter) bevatten, 10 miljard meer dan tot dusver...


 Telegraaf.nl - DFT  
?Eneco miljard meer waard'

De lijst met geïnteresseerde kopers voor het te privatiseren energiebedrijf Eneco is lang. Branchegenoten, durfkapitalisten, pensioenfondsen en infrastructuurbeleggers en zelfs oliebedrijf Shell staan op de longlist.


Ryanair wil ook meebieden op Air Berlin
Ryanair is ook ,,oprecht geïnteresseerd'' in meebieden bij het verkoopproces van het failliete Air Berlin. Dat heeft topman Michael O'Leary van de Ierse prijsvechter laten weten.

Trump zorgt ook voor roering op Wall Street
De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn woensdag met kleine verliezen gesloten. Net als in Europa werden beleggers op Wall Street wat nerveus door uitlatingen van president Donald Trump. Die heeft gedreigd de overheid plat te leggen als dat nodig is om zijn geplande muur langs de Mexicaanse grens te financieren.

Fitch waarschuwt voor schuldenplafond VS

Kredietbeoordelaar Fitch waarschuwt dat de Verenigde Staten wel eens hun AAA-rating kwijt zouden kunnen raken, als beleidsmakers in Washington er niet in slagen op tijd het schuldenplafond van de overheid op te rekken. Telegraaf.nl - Damrak  
Verkoopdruk in AEX keert terug

De mooie herstelbeweging van de voorgaande dag werd woensdag deels teniet gedaan. De zorgen over de uitspraken van president Trump werkten negatief door op de koersen. Bij de hoofdfondsen waren vooral Boskalis en de verzekeraars in mineur.  In de Midkap blonk Arcadis uit.


'Voorzichtig begin beurshandel op Damrak'
De Amsterdamse aandelenbeurs begint woensdag waarschijnlijk nipt hoger. De andere belangrijke Europese beursgraadmeters zullen waarschijnlijk ook zonder grote koersuitslagen openen. Beleggers lijken wat gas terug te nemen na de sterke koerswinsten een dag eerder.

Beurs A'dam sluit 1% hoger

De Amsterdamse beurs is dinsdag met een fraaie winst gesloten na drie handelsdagen met verliezen. Baggeraar Boskalis en tankopslagconcern Vopak waren in herstel na eerdere koersdreunen. Ook de kleinere fondsen Heijmans, Accell en Batenburg lagen er positief bij op de beurs. 


'Kleine openingswinst voor AEX'
De aandelenbeurs in Amsterdam lijkt dinsdag met een kleine winst te openen. Ook de andere Europese beurzen winnen naar verwachting wat terrein terug na de recente verliezen. Beleggers lijken daarbij weinig risico te willen nemen voorafgaand aan het jaarlijkse symposium van de Amerikaanse Federal Reserve in Jackson Hole later deze week.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden