Uit De Kunst
  Architectuur
  Kunstenaars online
  Musea Nederland
  Musea internationaal
  Galeries
  Literatuur Nederlands
  Literatuur buitenland
  Literatuur divers
  Film
  Filmrecensies
  Fotografie
  Mode
  Musical
  Muziek
  Popmuziek
  Hiphop
  Cabaret
  Dans / ballet
  Toneel / theater
  Recensies


  Contact
 
Fotografie
Samenwerkende Vak-Fotografen Nederland
De Samenwerkende Vak-Fotografen Nederland, SVFN, is een dienstverlenende organisatie die de belangen behartigt van professionele vakfotografen.

Fotografiemuseum Amsterdam
Ducked.nl - Photography by Andy Ramdin
De wereld door mijn ogen gezien & vastgelegd op foto. Ik schiet onder het motto: "Vision is Nothing Without Control".

Deemee3 music online
Online portfolio met honderden foto's van nationale en internationale bands, waaronder Rolling Stones, White Stripes, Anouk, Ellen Ten Damme, Kaiser Chiefs en Frans Bauer

Beroeps Fotografen Nederland
De vereniging Beroeps Fotografen Nederland is een samenwerkingsverband van ruim 550 fotografie-specialisten. Op deze website presenteren zij zich.

Gratis online cursus fotografie
Onderdelen:
 • Basis cursus
 • Digitale fotografie
 • Stereografie: "3D-fotografie"

 •  LetsGoDigital Nederlandse Editie  
  LetsGoDigital presenteert nieuwe website
  LetsGoDigital lanceert nieuwe AMP site : De technologie heeft niet stilgestaan, maar onze website ontwikkelingen wel, tot vandaag! Vol trots presenteert LetsGoDigital na 15 jaar haar nieuwe website: www.letsgodigital.nl, welke volledig in het teken staat van gebruikersgemak voor de bezoeker. LetsGoDigital behoort tot een van de eerste digitale nieuwssites van Nederland en wist in haar hoogtijdagen maandelijks miljoenen bezoekers te bereiken met actueel nieuws en product reviews van nieuwe digitale camera's, smartphones en andere consumentenproducten van populaire merken.

  Pre-order nu een gouden iPhone 8
  24 karaats gold plated iPhone 8 nu al te koop : Hoewel we nog een dag moeten wachten voordat Apple haar nieuwe iPhone 2017 modellen bekend maakt, is de eerste iPhone 8 Limited Edition nu al via een pre-order te bestellen. Het gaat niet zomaar om een Limited Edition, het betreft een 24-karaats gouden iPhone 8 van Goldgenie. Het bedrijf uit Groot-Brittannië is gespecialiseerd in 'luxury gifts' en heeft meerdere gouden iPhone modellen ontworpen. De speciale iPhone 8 uitvoering is verkrijgbaar in vier verschillende varianten; goud, rosé goud, platina en een diamanten editie. De gehele achterkant is voorzien van een laagje 24-karaats goud, dus opvallen doe je met deze telefoon zeker. De gouden iPhone 8 beschikt over een 4,7-inch display en 256GB / 512GB intern geheugen.

  Samsung Galaxy Studio opent in Amsterdam
  Samsung opent pop-up store in Amsterdam : Samsung heeft in verschillende grote steden een Galaxy Studio opgezet, waaronder in Las Vegas, New York en Los Angelos. Morgen is het de beurt aan Amsterdam, want dan zal Samsung de eerste Galaxy Studio in Nederland openen. In het stijlvolle gebouwd kunnen bezoekers alle nieuwe Galaxy producten en diensten ervaren. Zoals de Note 8, maar ook de laatste wearables Gear Sport en Gear Fit2 Pro, die je zelf kunt ervaren door een fitnesscompetitie aan te gaan. De nieuwe Samsung pop-up store in Amsterdam opent morgen 12 september om 12:00 uur de deuren. De Samsung Galaxy Studio blijft drie maanden staan en bevindt zich in het Amsterdam Arenapark, ter hoogte van de Johan Cruijff Arena en AFAS Live.


  Fotografie
  Fotoacademie Amsterdam

  Nederlands Fotogenootschap
  Het Nederlands Fotogenootschap (NFg) stelt zich ten doel het behoud van de foto- en negatievencollecties in ons land te waarborgen. De vereniging stimuleert de samenwerking tussen de Nederlandse musea, archieven en bibliotheken, die zich bewegen op het terrein van de (historische) fotografie. Het NFg ontplooit activiteiten om de deskundigheid ten aanzien van het beheer van fotocollecties te bevorderen.

  Drents Fotoarchief
  Een initiatief van het Drents Archief en een groot aantal historische verenigingen, gemeenten en particulieren.

  Gelderland in Beeld
  Op deze site vindt u ca. 60.000 ansichtkaarten, foto's en gravures met topografische afbeeldingen uit de provincie Gelderland, waaronder zo'n 4000 afbeeldingen van Gelderse kastelen.
  Gesponsorde links

   DIGIFOTO Pro - Nieuws  
  Simultaan beelden schieten met de Sony RX0
  Simultaan beelden schieten met de Sony RX0
  Sony RX0-bezitters kunnen hun actioncam vanaf nu linken met hun gewone camera. Het maakt het mogelijk om met één klik op de knop een foto- of videopname te maken vanuit verschillende hoeken, met verschillende instellingen.

  Panasonic EVA1 krijgt RAW-update
  Panasonic EVA1 krijgt RAW-update
  Bezitters van de Panasonic EVA1 videocamera krijgen eind maart de mogelijkheid om extern in RAW op te nemen. Niet voor iedereen weggelegd, maar een interessante functie voor de serieuze videomaker.

  Rendergarden boost je After Effects-snelheid
  Rendergarden boost je After Efects-snelheid
  Het slimme programmaatje Rendergarden versnelt het renderen van je Adobe After Effects-projecten. In tegenstelling tot renderfarms gebeurt dit op je eigen computer. Het programma zorgt dat ongebruikte computerkracht van je montagecomputer optimaal gebruikt wordt.

  Tokina komt met AF-versie van Firin 20mm F2 FE objectief
  Tokina FíRIN 20mm F2 FE AF
  De Firin F2 FE was al een van de snelste 20mm groothoekobjectieven voor e-mount, maar autofocus ontbrak nog. Nu kondigt Tokina ook een autofocus-versie aan.

   Photofacts  
  Nikon-producten bekroond met de 'iF Design Award 2018'
  Nikon heeft voor drie producten binnen hun productcategorie de 'iF Design Award 2018' ontvangen. De 'iF Design Awards' zijn prestigieuze wereldwijde ontwerponderscheidingen die worden gesponsord door iF International Forum Design GmbH.

  Lees verder

  Vechten voor een goede foto tijdens de Spelen
  De prijswinnende fotojournalist Klaas-Jan van der Weij is al voor de twaalfde keer op de Spelen. Voor de Volkskrant moest hij een foto maken van skeletonner Akwasi Frimpong. Zij gingen met hem mee op pad.

  Lees verder

  Review: Think Tank Spectral 15 fototas
  De ThinkTank Spectral 15 is een gave en ruime cameratas uit de Spectral serie van ThinTank. Deze tas heb ik tijdens de review voornamelijk gebruikt tijdens het reizen en het fotograferen van concerten. Hoe dit beviel, lees je in deze review.

  Lees verder

  Pentax K-1 mark II aangekondigd
  Ricoh heeft zojuist de Pentax K-1 Mark II aangekondigd, een opvolger van de originele K-1 die werd gelanceerd in april 2016. De nieuwste camera belooft een betere beeldkwaliteit en betere prestaties voor opnamen in moeilijke omstandigheden.

  Lees verder


  Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden