Aanbiedingen!


  Overzicht & nieuws
  Alcoholtest
  Allergie
  ADHD
  Algemeen
  Alzheimer, Ziekte van
  Artrose
  Astma
  Autisme
  Bloedziekten
  BMI
  Diabetes
  Dyslexie
  Eetstoornissen
  Fitness
  Gebit
  Gewicht & voeding
  Griep
  Haaruitval
  Hart- en vaatziekten
  Heupafwijkingen
  HIV / Aids
  Hoofdpijn
  Hoogsensitief
  Homeopathie
  Huidziekten
  Kanker
  Keel- neus- en oor
  Longontsteking
  ME-CVS
  Menopauze
  Multiple sclerose
  Nierziekten
  Zorgverzekering
  Oogaandoeningen
  Opvoeding
  Ouder worden
  Plastische chirurgie
  Psycho-sociaal
  Reuma
  Rugklachten
  Seksualiteit
  Trombose
  Whiplash
  Ziekte van Lyme
  Zwangerschap
  Divers

  Contact


 
Gezond & Wel
Medisch Forum

Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact en informatie van ervaringsdeskundigen & medisch professionals.

Opgezette lymfeklieren: meestal onschuldig
De opgezette lymfeklieren zijn meestal onschuldig. Veel mensen schrikken er van maar negen van de tien keer is er niets aan de hand. Je lichaam laat hierdoor namelijk goed zien dat het zijn werk goed doet. Je kunt een wondje hebben of een infectie, je lymfestelsel pakt de schadelijke binnendringers meteen aan. Bij twijfel of als de lymfeklieren een hele tijd opgezet blijven, kun je altijd de huisarts raadplegen. Maar meestal is er niets aan de hand en doet je lichaam zijn werk goed en word je weer beter.

Duizenden medicijnen
Deze website bevat onafhankelijke informatie over 6.320 medicijnen in Nederland en BelgiŽ. De medicijnen zijn gekoppeld aan 1.629 ziekten of klachten.
De teksten zijn overzichtelijk geordend en zijn te begrijpen voor iedereen. De site bevat momenteel 80.761 pagina's met informatie en is daarmee de grootste medicijnen- website in Nederland.

Donorvoorlichting
Deze website is bestemd voor iedereen die meer wil weten over orgaan- en weefseldonatie en registratie in Nederland. Ook biedt deze site informatie voor professioneel geÔnteresseerden en andere organisaties die werkzaam zijn in het veld van orgaan- en weefseldonatie.

Drinkt u teveel?
Deze test is bedoeld voor mensen die regelmatig alcohol drinken en hun drinkgedrag willen analyseren. De test bestaat uit twee gedeelten die in totaal ongeveer 10 minuten in beslag nemen. Het eerste deel telt zes vragen. Na het invullen ziet u uw persoonlijke uitslag op uw scherm.

Gezond & Wel
 • Ziekenhuis-woordenboek
  Dit woordenboek helpt u bij het zoeken naar de betekenis van allerlei moeilijke woorden die gebruikt worden in ziekenhuizen.

 • Behandelingen
  Vind hier eenvoudig de behandeling waar je informatie over wilt.

  Gehandicapten.com
  Aangepaste vakantie-accommodatie voor rolstoel-gehandicapten en mindervaliden in Hongarije. De recreatie woning is aangepast met hulpmiddelen voor een handicap. Informatie over verhuur vakantiehuis.

  Meldpunt Medicijnen

  Op deze website kunnen gebruikers van medicijnen al hun positieve en negatieve ervaringen met medicijnen melden. Er kan gemeld worden over de werking en bijwerkingen, maar ook over zaken als de bijsluiter en het gebruiksgemak. De meldingen leveren zinvolle informatie op voor patiŽnten, zorgverleners, fabrikanten en overheden.
 • Gesponsorde links

   Gezondheid  
  De belevingscabine maakt dromen waar
  Terug naar de straat waar je geboren bent, een tocht tussen olifanten maken of een concert van je favoriete band ...... Lees verder: De belevingscabine maakt dromen waar

  Glutenvrije producten juist ongezonder
  Speciale glutenvrije producten blijken lang niet altijd een gezond alternatief voor reguliere producten. Ze bevatten vaak meer vet, suiker en/of ...... Lees verder: Glutenvrije producten juist ongezonder

  Borstkankermedicijn binnenkort beschikbaar voor patiŽnten met uitgezaaide, hormoongevoelige borstkanker
  Goed nieuws voor patiŽnten met een bepaald type borstkanker (hormoonreceptor-positieve, humane epidermale groeifactorreceptor 2 negatieve borstkanker)dat zich buiten de oorspronkelijke ...... Lees verder: Borstkankermedicijn binnenkort beschikbaar voor patiŽnten met uitgezaaide, hormoongevoelige borstkanker

  Doe de Reuma Walk en steun het Reumafonds
  Last van reuma?†Dit jaar vindt op zaterdag 9 september de vierde editie van de Reuma Walk plaats. Een wandeltocht voor ...... Lees verder: Doe de Reuma Walk en steun het Reumafonds


   Gezonde tips van gezondheid.be  
  Waarom hebben lange mensen een verhoogd risico op kanker?
  Diverse studies hebben aangetoond dat lange mensen een grotere kans op kanker hebben dan kleine mensen. Dit verband is tot nu toe gevonden voor zes verschillende kankersoorten.

  Welke voedingssupplementen beschermen tegen kanker?
  Voedingssupplementen bevatten stoffen zoals vitaminen, antioxidantia, kruiden, omega-3 vetzuren, pre- en probiotica... Deze zijn onder andere verkrijgbaar als tabletten, capsules of in vloeibare vorm.

  Tips voor een correct en veilig condoomgebruik
  Gebruik enkel condooms met een CE-label, dat betekent dat ze aan alle Europese kwaliteitsnormen voldoen. Let dus op met condooms die je online koopt. Check ook de vervaldatum.

  Tien tips om slimmer over te komen
  Iedereen die graag goed overkomt, wil een slimme en verstandige indruk maken op zijn omgeving. Hieronder tien to do?s voor would be Einsteins.


  Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden