Aanbiedingen!


  Overzicht & nieuws
  Alcoholtest
  Allergie
  ADHD
  Algemeen
  Alzheimer, Ziekte van
  Artrose
  Astma
  Autisme
  Bloedziekten
  BMI
  Diabetes
  Dyslexie
  Eetstoornissen
  Fitness
  Gebit
  Gewicht & voeding
  Griep
  Haaruitval
  Hart- en vaatziekten
  Heupafwijkingen
  HIV / Aids
  Hoofdpijn
  Hoogsensitief
  Homeopathie
  Huidziekten
  Kanker
  Keel- neus- en oor
  Longontsteking
  ME-CVS
  Menopauze
  Multiple sclerose
  Nierziekten
  Zorgverzekering
  Oogaandoeningen
  Opvoeding
  Ouder worden
  Plastische chirurgie
  Psycho-sociaal
  Reuma
  Rugklachten
  Seksualiteit
  Trombose
  Whiplash
  Ziekte van Lyme
  Zwangerschap
  Divers

  Contact


 
Gezond & Wel
Medisch Forum

Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact en informatie van ervaringsdeskundigen & medisch professionals.

Opgezette lymfeklieren: meestal onschuldig
De opgezette lymfeklieren zijn meestal onschuldig. Veel mensen schrikken er van maar negen van de tien keer is er niets aan de hand. Je lichaam laat hierdoor namelijk goed zien dat het zijn werk goed doet. Je kunt een wondje hebben of een infectie, je lymfestelsel pakt de schadelijke binnendringers meteen aan. Bij twijfel of als de lymfeklieren een hele tijd opgezet blijven, kun je altijd de huisarts raadplegen. Maar meestal is er niets aan de hand en doet je lichaam zijn werk goed en word je weer beter.

Duizenden medicijnen
Deze website bevat onafhankelijke informatie over 6.320 medicijnen in Nederland en BelgiŽ. De medicijnen zijn gekoppeld aan 1.629 ziekten of klachten.
De teksten zijn overzichtelijk geordend en zijn te begrijpen voor iedereen. De site bevat momenteel 80.761 pagina's met informatie en is daarmee de grootste medicijnen- website in Nederland.

Donorvoorlichting
Deze website is bestemd voor iedereen die meer wil weten over orgaan- en weefseldonatie en registratie in Nederland. Ook biedt deze site informatie voor professioneel geÔnteresseerden en andere organisaties die werkzaam zijn in het veld van orgaan- en weefseldonatie.

Drinkt u teveel?
Deze test is bedoeld voor mensen die regelmatig alcohol drinken en hun drinkgedrag willen analyseren. De test bestaat uit twee gedeelten die in totaal ongeveer 10 minuten in beslag nemen. Het eerste deel telt zes vragen. Na het invullen ziet u uw persoonlijke uitslag op uw scherm.

Gezond & Wel
 • Ziekenhuis-woordenboek
  Dit woordenboek helpt u bij het zoeken naar de betekenis van allerlei moeilijke woorden die gebruikt worden in ziekenhuizen.

 • Behandelingen
  Vind hier eenvoudig de behandeling waar je informatie over wilt.

  Gehandicapten.com
  Aangepaste vakantie-accommodatie voor rolstoel-gehandicapten en mindervaliden in Hongarije. De recreatie woning is aangepast met hulpmiddelen voor een handicap. Informatie over verhuur vakantiehuis.

  Meldpunt Medicijnen

  Op deze website kunnen gebruikers van medicijnen al hun positieve en negatieve ervaringen met medicijnen melden. Er kan gemeld worden over de werking en bijwerkingen, maar ook over zaken als de bijsluiter en het gebruiksgemak. De meldingen leveren zinvolle informatie op voor patiŽnten, zorgverleners, fabrikanten en overheden.
 • Gesponsorde links

   Gezondheid  
  Bibian Mentel start wandelmarathon voor KWF
  Paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel start een wandelmarathon van 42 kilometer voor de tv-show Marathon tegen kanker van KWF Kankerbestrijding. Afgelopen ...... Lees verder: Bibian Mentel start wandelmarathon voor KWF

  Aanstaande vrijdag blijft Nederland massaal in bed liggen
  Woensdag 26 april. Nederlanders die op Koningsdag iets te diep in het glaasje hebben gekeken kunnen de dag erna met ...... Lees verder: Aanstaande vrijdag blijft Nederland massaal in bed liggen

  De locaties van il fiore healthcenters
  Sporten is van deze tijd, en mensen zijn non-stop op zoek naar de meest efficiŽnte, goedkoopste en duurzaamste manieren van ...... Lees verder: De locaties van il fiore healthcenters

  Colloidaal zilver
  Wat is colloÔdaal zilver? ColloÔdaal zilver is eigenlijk een vloeibare materie die bestaat uit microscopisch kleine zilverdeeltjes. Deze worden in puur ...... Lees verder: Colloidaal zilver


   Gezonde tips van gezondheid.be  
  Mazelen terug van weggeweest: bent u gevaccineerd?
  In diverse Europese landen heerst momenteel een mazelenepidemie. In januari alleen werden in Europa al meer dan 500 gevallen van mazelen gerapporteerd, onder meer in Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Roemenië, Zwitserland en Oekraïne. In Roemenië zijn sinds januari 2016 3400 gevallen van mazelen gemeld.

  Welke symptomen kunnen wijzen op malaria?
  Ook wanneer u alle voorzorgsmaatregelen hebt genomen (muggenwerende maatregelen, malariapillen...) kunt u toch malaria oplopen tijdens een reis in een risicogebied. Geen enkele anti-malariamaatregel is 100 % doeltreffend om malaria te voorkomen.

  Wereld Malariadag: Wat kunt u zelf doen om malaria te voorkomen?
  Malaria is een levensbedreigende tropische infectie die wordt overgebracht door malariamuggen. Jaarlijks maakt de ziekte nog meer dan een half miljoen slachtoffers , voornamelijk in Sub-Saharaans Afrika.

  Haarverlies bij chemotherapie
  Haarverlies is een van de bijwerkingen van chemotherapie en het kan, vooral voor vrouwen, zeer confronterend zijn. Wat kan je doen?


  Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden