Aanbiedingen!


  Overzicht & nieuws
  Alcoholtest
  Allergie
  ADHD
  Algemeen
  Alzheimer, Ziekte van
  Artrose
  Astma
  Autisme
  Bloedziekten
  BMI
  Diabetes
  Dyslexie
  Eetstoornissen
  Fitness
  Gebit
  Gewicht & voeding
  Griep
  Haaruitval
  Hart- en vaatziekten
  Heupafwijkingen
  HIV / Aids
  Hoofdpijn
  Hoogsensitief
  Homeopathie
  Huidziekten
  Kanker
  Keel- neus- en oor
  Longontsteking
  ME-CVS
  Menopauze
  Multiple sclerose
  Nierziekten
  Zorgverzekering
  Oogaandoeningen
  Opvoeding
  Ouder worden
  Plastische chirurgie
  Psycho-sociaal
  Reuma
  Rugklachten
  Seksualiteit
  Trombose
  Whiplash
  Ziekte van Lyme
  Zwangerschap
  Divers

  Contact


 
Gezond & Wel
Medisch Forum

Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact en informatie van ervaringsdeskundigen & medisch professionals.

Opgezette lymfeklieren: meestal onschuldig
De opgezette lymfeklieren zijn meestal onschuldig. Veel mensen schrikken er van maar negen van de tien keer is er niets aan de hand. Je lichaam laat hierdoor namelijk goed zien dat het zijn werk goed doet. Je kunt een wondje hebben of een infectie, je lymfestelsel pakt de schadelijke binnendringers meteen aan. Bij twijfel of als de lymfeklieren een hele tijd opgezet blijven, kun je altijd de huisarts raadplegen. Maar meestal is er niets aan de hand en doet je lichaam zijn werk goed en word je weer beter.

Duizenden medicijnen
Deze website bevat onafhankelijke informatie over 6.320 medicijnen in Nederland en BelgiŽ. De medicijnen zijn gekoppeld aan 1.629 ziekten of klachten.
De teksten zijn overzichtelijk geordend en zijn te begrijpen voor iedereen. De site bevat momenteel 80.761 pagina's met informatie en is daarmee de grootste medicijnen- website in Nederland.

Donorvoorlichting
Deze website is bestemd voor iedereen die meer wil weten over orgaan- en weefseldonatie en registratie in Nederland. Ook biedt deze site informatie voor professioneel geÔnteresseerden en andere organisaties die werkzaam zijn in het veld van orgaan- en weefseldonatie.

Drinkt u teveel?
Deze test is bedoeld voor mensen die regelmatig alcohol drinken en hun drinkgedrag willen analyseren. De test bestaat uit twee gedeelten die in totaal ongeveer 10 minuten in beslag nemen. Het eerste deel telt zes vragen. Na het invullen ziet u uw persoonlijke uitslag op uw scherm.

Gezond & Wel
 • Ziekenhuis-woordenboek
  Dit woordenboek helpt u bij het zoeken naar de betekenis van allerlei moeilijke woorden die gebruikt worden in ziekenhuizen.

 • Behandelingen
  Vind hier eenvoudig de behandeling waar je informatie over wilt.

  Gehandicapten.com
  Aangepaste vakantie-accommodatie voor rolstoel-gehandicapten en mindervaliden in Hongarije. De recreatie woning is aangepast met hulpmiddelen voor een handicap. Informatie over verhuur vakantiehuis.

  Meldpunt Medicijnen

  Op deze website kunnen gebruikers van medicijnen al hun positieve en negatieve ervaringen met medicijnen melden. Er kan gemeld worden over de werking en bijwerkingen, maar ook over zaken als de bijsluiter en het gebruiksgemak. De meldingen leveren zinvolle informatie op voor patiŽnten, zorgverleners, fabrikanten en overheden.
 • Gesponsorde links

   Gezondheid  
  Fantastisch: 16.000 nieuwe donateurs voor KWF
  Geweldig, maar dan ook ťcht geweldig nieuws!†De KWF Marathon tegen kanker heeft 16.298 nieuwe donateurs opgeleverd! Caroline Tensen heeft dat ...... Lees verder: Fantastisch: 16.000 nieuwe donateurs voor KWF

  Heb je ook last van zooikoorts? Troostje je, het is te genezen!
  Je hebt teveel spullen†e agenda loopt over Je hoofd is te druk Je vergeet dingen en bent gefrustreerd omdat alles teveel is, ...... Lees verder: Heb je ook last van zooikoorts? Troostje je, het is te genezen!

  Top initiatief: scholieren testen fiets die smartphone onderweg blokkeert
  Samen met zo?n veertig leerlingen van Het Rhedens Dieren test Gazelle haar fiets met SafeDrivePod. Dit is de eerste fiets ...... Lees verder: Top initiatief: scholieren testen fiets die smartphone onderweg blokkeert

  Net zulke loeistrakke billen als Fajah Lourens dankzij haar motivatie-agenda
  Fajah Lourens gaat je helpen! Lukt het je niet om af te vallen, strakker te worden, gezonder te eten en ...... Lees verder: Net zulke loeistrakke billen als Fajah Lourens dankzij haar motivatie-agenda


   Gezonde tips van gezondheid.be  
  Wanneer wordt sporten ongezond?
  Om gezond en fit te blijven is het belangrijk voldoende te bewegen. Hoeveel u precies moet bewegen om gezond te blijven, hangt af van uw leeftijd.

  Wat kunt u doen om hooikoorts te voorkomen?
  Stuifmeelkorrels verplaatsen zich via de lucht. Hooikoorts voorkomen is dan ook zo goed als onmogelijk. U kunt wel een aantal maatregelen nemen om de gevolgen tot een minimum te beperken.

  Hoeveel betaalt uw ziekenfonds terug voor psychotherapie en psychologische begeleiding?
  Het Vlaams Patiëntenplatform heeft een overzicht gemaakt van de terugbetaling die elk ziekenfonds aan zijn leden biedt voor psychotherapie en psychologische begeleiding. Deze analyse gaat over de terugbetaling van ambulante consultaties bij een psycholoog of psychotherapeut.

  8 Tips tegen slapeloosheid
  Lig je urenlang wakker in bed voor je de slaap kunt vatten? Probeer dan misschien eerst deze tips voor je naar andere middelen grijpt.


  Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden