Groningen
  Friesland
  Drenthe
  Overijssel
  Gelderland
  Flevoland
  Utrecht
  Noord-Holland
  Zuid-Holland
  Zeeland
  Noord-Brabant
  Limburg

  Turkije


  Contact
Google
Deze site Web
Woningmarkt

Woningmarkt
Vereniging Eigen Huis
Vereniging Eigen Huis is d consumentenorganisatie voor (toekomstige) eigenwoningbezitters. Enig in Nederland, u niek in de wereld. De vereniging telt momenteel ruim 650.000 leden.

Nieuwbouwkosten woning
Als u bouwplannen voor een woning heeft, dan kunt u op deze site een globaal inzicht verkrijgen in de kosten die gemoeid zijn bij de nieuwbouw daarvan. Het gaat specifiek om de bouwkosten van n vrijstaande woning.
Het uitgangspunt hierbij is om op basis van standaarden en gemiddelden tot een kostenplaatje te komen.

In Duitsland Wonen
Wonen in Duitsland, een website boordevol emigratie informatie en woningen in de grensstreek.

De Goedkoopste Notaris

De Bezichtiging
Hulp, tips, ideen en informatie voor de woningverkopende consument.

Kopersgids
Er komt heel wat op uw weg wanneer u een huis wilt kopen. De kopersgids brengt het hele aankooptraject in kaart en licht alle aspecten toe. Met deze gids gaat u goed voorbereid op pad.

Geschillencommissie

Voor het eerst op huizenjacht
Dagelijks worstelen honderden young professionals met de vraag: huren of kopen? Door de woningnood en hoge prijzen op de huizenmarkt is het antwoord niet meer zo eenvoudig te geven. Het hangt van de persoonlijke situatie af.

Informatiepagina over hypotheken
Informatiepagina over verzekeringen
Informatiepagina over keukens
Informatiepagina over badkamers

 Interieurjournaal.com  
Vandaag start Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Vandaag start de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht. D beurs het gebied van facilitair management en gebouwbeheer.

Imm Cologne nog internationaler
Afgelopen zondag 21 januari 2018 eindigde de Imm Cologne met een positief resultaat: in totaal kwamen ongeveer 125.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) uit 138 landen naar de beurs.

Weer meer bezoekers Trendz
Het aantal bezoekers voor de Voorjaarseditie van TrendZ in Gorinchem blijft fors groeien, voor het derde jaar op rij.

Laminaatmarkt 2017 stabiel
In 2017 hebben de fabrikanten van de EPLF wereldwijd net als in 2016 477 miljoen m laminaat uit Europese productie verkocht.

Shapes in Woonindustrie
De allereerste vakbeurs dit jaar was de opening van de Home & Living-afdeling in de Woonindustrie op 8 januari. Na de internationale beurzen volgt de opening van de Shapes Experience Center tijden de Vakbeurs.

Wijziging bij Avek
Per 1 februari 2018 is er bij Avek Slaapsystemen uit Surhuisterveen een personele wijziging in rayon West.

Gesponsorde links

Vereniging Eigen Huis
 Nieuws  
Te hoge energierekening door verkeerde gasaansluiting
Vereniging Eigen Huis is onaangenaam verrast over de uitkomsten van de Energiecheck die zij in november 2012 lanceerde. Van de 50.000 respondenten heeft 6% vrijwel zeker een te grote gasaansluiting en betaalt daarmee onnodig ? 150 - ? 900 per jaar te veel aan capaciteitstarief.

VEH blij met reactie minister Kamp over te grote gasaansluitingen
Op maandag 18 februari heeft minister Kamp van Economische Zaken geantwoord op Kamervragen van de leden Mulder en Knops (beiden CDA) naar aanleiding van de uitzending van Tros Radar over te grote gasmeters.

? 70 miljoen subsidie voor duurzame warmte
Huishoudens die duurzame energie willen opwekken, kunnen vanaf 2016 subsidie aanvragen voor een zonneboiler, warmtepomp en pelletkachel.

Huis kan veiliger met de feestdagen
Een op de vijf mensen (22%) neemt extra maatregelen om inbraken te voorkomen als hij tijdens de feestdagen niet thuis is. Dat blijkt uit onderzoek van de Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW) onder 571 mensen.


 Gratis Adviseurs - huis & tuin - woningen  
Oud huis kopen met slechte grond
Ik heb mijn oog laten vallen op een oud huis. Het pand staat in een mooie buurt, maar is spotgoedkoop aangeboden, (waarschijnlijk) door de slechte grond waarop het staat en het feit dat het lang niet is gerenoveerd. Vanwege de staat van het huis vermoed ik dat het pand gesloopt moet worden omdat het nu niet bewoonbaar is. Ik ben echter bang dat dit ten koste gaat van de uniformiteit van de wijk ...
[Gesteld in rubriek Woningen]Via: Gratis Adviseurs

vormfout van kadaster of niet
Het gaat om de oprit tussen onze woning en die van de buurman. ca 15 meter lang. Breedte 6 meter aan straatzijde en 5 meter tot bij de garages (2 onder n kap) In 1998 heb het huis van mijn ouders gekocht. In hun koopakte van 1964 wordt wbt erfdienstbaarheden verwezen naar een vestigingsakte uit 1939. Daar staat alleen overpad aan de achterkant van de woningen beschreven (is niet van belang) ...
[Gesteld in rubriek Woningen]Via: Gratis Adviseurs

oneens met woning vereniging
Hallo , nadat ik versneld vorig jaar ben verhuist naar een andere provincie wat te ver ligt van alle gedoe met de oude woning in de goede staat te brengen , zijn er vele dingen opgeschreven wat ik te doen had , ook hoefde ik niet bij de laatste controle er bij te zijn , te ver reizen , dat heb ik aangegeven , eerst wilde ze dan niet , maar nadat ik heb gezegd , dan maak ik er werk van , ik heb u ...
[Gesteld in rubriek Woningen]Via: Gratis Adviseurs

Toegang tot gezamelijk koophuis geweigerd.
Mijn partner en ik zijn nog getrouwd maar leven niet meer samen. We hebben een gezamelijk koophuis waar hij nog in woont. Ik woon inmiddels in een huurhuis. Hij wil mij nu de toegang tot dit huis verbieden omdat dit volgens hem zijn huis is. Mag dit? Doet het ertoe of ik op de koopakte vermeld sta wanneer wij nog getrouwd
[Gesteld in rubriek Woningen]Via: Gratis Adviseurs


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden