Groningen
  Friesland
  Drenthe
  Overijssel
  Gelderland
  Flevoland
  Utrecht
  Noord-Holland
  Zuid-Holland
  Zeeland
  Noord-Brabant
  Limburg

  Turkije


  Contact
Google
Deze site Web
Woningmarkt

Woningmarkt
Vereniging Eigen Huis
Vereniging Eigen Huis is d consumentenorganisatie voor (toekomstige) eigenwoningbezitters. Enig in Nederland, u niek in de wereld. De vereniging telt momenteel ruim 650.000 leden.

Nieuwbouwkosten woning
Als u bouwplannen voor een woning heeft, dan kunt u op deze site een globaal inzicht verkrijgen in de kosten die gemoeid zijn bij de nieuwbouw daarvan. Het gaat specifiek om de bouwkosten van n vrijstaande woning.
Het uitgangspunt hierbij is om op basis van standaarden en gemiddelden tot een kostenplaatje te komen.

In Duitsland Wonen
Wonen in Duitsland, een website boordevol emigratie informatie en woningen in de grensstreek.

De Goedkoopste Notaris

De Bezichtiging
Hulp, tips, ideen en informatie voor de woningverkopende consument.

Kopersgids
Er komt heel wat op uw weg wanneer u een huis wilt kopen. De kopersgids brengt het hele aankooptraject in kaart en licht alle aspecten toe. Met deze gids gaat u goed voorbereid op pad.

Geschillencommissie

Voor het eerst op huizenjacht
Dagelijks worstelen honderden young professionals met de vraag: huren of kopen? Door de woningnood en hoge prijzen op de huizenmarkt is het antwoord niet meer zo eenvoudig te geven. Het hangt van de persoonlijke situatie af.

Informatiepagina over hypotheken
Informatiepagina over verzekeringen
Informatiepagina over keukens
Informatiepagina over badkamers

 Interieurjournaal.com  
Bokito op Light & Building?
Als preview op de komende Light & Building brengt Karman weer eens een bijzondere nieuwe lamp.

Slim licht op Vakbeurs Facilitair
Alles op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer is eind januari te vinden in de Jaarbeurs in Utrecht op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Zo ook Ledsgogreener!

Art & Design Post Utrecht
Komend weekend kunst en design in Post Erasmuslaan 5 te Utrecht, georganiseerd door Ronald Willemsen in samenwerking met Leo Gorter van Grooots Art Design.

Coulisse innovaties op R+T
Raambekledingleverancier Coulisse presenteert zich van 27 februari tot en met 3 maart 2018 voor de zesde keer op rij op de R+T in Stuttgart.

Eerste Auping Matras Studio
Koninklijke Auping heeft vorige week de eerste Auping Matras Studio geopend in Leidschendam.

Somfy Tahoma compatibel met IFTTT
Somfy Tahoma, het Smart Home systeem van Somfy, is vanaf afgelopen vrijdag ook compatibel met IFTTT.

Gesponsorde links

Vereniging Eigen Huis
 Nieuws  
Te hoge energierekening door verkeerde gasaansluiting
Vereniging Eigen Huis is onaangenaam verrast over de uitkomsten van de Energiecheck die zij in november 2012 lanceerde. Van de 50.000 respondenten heeft 6% vrijwel zeker een te grote gasaansluiting en betaalt daarmee onnodig ? 150 - ? 900 per jaar te veel aan capaciteitstarief.

VEH blij met reactie minister Kamp over te grote gasaansluitingen
Op maandag 18 februari heeft minister Kamp van Economische Zaken geantwoord op Kamervragen van de leden Mulder en Knops (beiden CDA) naar aanleiding van de uitzending van Tros Radar over te grote gasmeters.

? 70 miljoen subsidie voor duurzame warmte
Huishoudens die duurzame energie willen opwekken, kunnen vanaf 2016 subsidie aanvragen voor een zonneboiler, warmtepomp en pelletkachel.

Huis kan veiliger met de feestdagen
Een op de vijf mensen (22%) neemt extra maatregelen om inbraken te voorkomen als hij tijdens de feestdagen niet thuis is. Dat blijkt uit onderzoek van de Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW) onder 571 mensen.


 Gratis Adviseurs - huis & tuin - woningen  
Samenwonen en verhuizen.
Beste heer Visser, Mijn wijlen broer zijn kinderen die volwassen en minderjarig zijn wonen sinds hun geboorte met mijn moeder. Mijn wijlen broer had altijd bij me moeder gewoond. Me wijlen broer was 7 jaar gescheiden toen hij overleed. De ex schoonzus en de kinderen die sinds te geboorte met me moeder wonen niets te maken willen hebben met de zorg, begeleiding en de belangen van me ...
[Gesteld in rubriek Woningen]Via: Gratis Adviseurs

Huis betreden
Omdat het 2 keer voorgevallen was had ik me ex partner sleutels gegeven voor het geval ik de mijne vergeten was en niet voor hem om te gebruiken. Hij heeft het alsnog zonder mijn toestemming gebruikt en me huis betreed zonder toestemming van mijn en zonder van te voren te
[Gesteld in rubriek Woningen]Via: Gratis Adviseurs

Onbewoonbaar verklaren
Ik heb eerder deze vraag gesteld kreeg een vraag terug maar een beantwoord link zat er niet bij De vraag van mijn was Heb las van me bekken instabiliteit en in en om het huis heb ik las van ratten Muizen motten houttoren Zilvervliesjes zwarte schimmel Het zit op me vensterbank ik had het schoongemaakt maar niet zonder concenqenties Weken lang hoesten tranende ogen 7 keer zowat ...
[Gesteld in rubriek Woningen]Via: Gratis Adviseurs

Onbewoonbaar verklaren
Heb las van me bekken instabiliteit en in en om het huis heb ik las van ratten Muizen motten houttoren Zilvervliesjes zwarte schimmel Het zit op me vensterbank ik had het schoongemaakt maar niet zonder concenqenties Weken lang hoesten tranende ogen 7 keer zowat flauw gevallen Het is nu zelfs op me balkon deur Kan ik me huis onbewoonbaar laten
[Gesteld in rubriek Woningen]Via: Gratis Adviseurs


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden