Uit De Kunst
  Architectuur
  Kunstenaars online
  Musea Nederland
  Musea internationaal
  Galeries
  Literatuur Nederlands
  Literatuur buitenland
  Literatuur divers
  Film
  Filmrecensies
  Fotografie
  Mode
  Musical
  Muziek
  Popmuziek
  Hiphop
  Cabaret
  Dans / ballet
  Toneel / theater
  Recensies


  Contact


 
Mode
Nicolien Fiere Ontwerper & Stylist
Nicolien Fiere ontwerpt -onder eigen label- verrassende en unieke dameskleding. In haar winkel, die overigens ook als atelier dient, presenteert zij ieder jaar een voorjaars- en najaarscollectie. Naast deze veelzijdige collectie worden er wekelijks nieuwe items toegevoegd en werkt zij tevens in opdracht. Op de website vindt u een overzicht van haar ontwerpen.


idgeenbrooke.nl Ridge en Brooke
De site van Ridge en Brooke stylisten en modeontwerpers met prachtige couture maar ook maatkleding tegen confectieprijzen, gratis modeadviezen en visagisten, fotografen en stylisten die kleding voor u inkopen of uw bestaande kleding "reanimeren".
Hans Noordstrand
Hans Noordstrand, modeontwerper
In de luwte van het prachtige zuidoost Friese platteland, verscholen tussen het groen, ligt het mode-paradijsje van Hans Noordstrand.
"Er gebeurt veel in het Noorden, alleen weet de rest van Nederland dat nog niet". Overigens komt het merendeel van zijn creaties terecht bij de high society, "maar ik kleed ook de "gewone" man. Mijn kleding wordt tot in Japan gedragen. Mode is een pure passie, het zit mij in de genen".
(Citaten uit: Nieuws voor de Modebranche)

Nieuwe0ntwerpers.nl Nieuwe Ontwerpers
In maart 2000 is de Stichting Promotie Nieuwe Ontwerpers opgericht. Er is een concept bedacht waardoor nieuwe ontwerpers m/v zonder hoge investeringen hun collectie kunnen presenteren en verkopen aan particulieren en/of detaillisten. Nieuwe Ontwerpers.nl steunt en stimuleert de professionele ontwikkeling. De stichting zorgt voor de exploitatie van de winkel. Belangrijkste doelstelling is het modetalent in Nederland te ondersteunen bij hun eerste stappen in het cultureel ondernemerschap.

 Vogue Nederland  
Dit zijn de meest Instagram-waardige plekken in Milaan voor fashionweek én Salone del Mobile
Dit zijn de meest Instagram-waardige plekken in Milaan voor fashionweek én Salone del Mobile.

Bon dia! 5 x de favoriete adresjes van Braziliaans model Alice Dellal in Rio de Janeiro
Bon dia! 5 x de favoriete adresjes van Braziliaans model Alice Dellal in Rio de Janeiro.

Los Enamorados: de beeldschone plek en hotel van Rozemarijn de Witte en Pierre Traversier op Ibiza
Los Enamorados: de beeldschone plek en hotel van Rozemarijn de Witte en Pierre Traversier op Ibiza.


Mode
FashionUnited
FashionUnited is het platform voor de mode. Hier vind je naast het laatste modenieuws alle modesites overzichtelijk gerangschikt. Ook vind je de CarriereBank voor de mode en een aparte bedrijvensectie met modevakblad voor zij die werken in de mode.

Gesponsorde links

 FashionUnited NL Nieuws  
Het gaat allemaal om succes
Na het derde succes op de Children’s Fashion Cologne in juli 2014 nodigen Koelnmesse en

We Fashion breidt uit met sportkleding
Internationale retailers als Weekday, Mango, H&M en Bershka lanceerden eerder al een kledinglijn om in te sporten. Nu komt ook de Nederlandse modeketen We Fashion met een sportcollectie. Het bedrijf richt zich in eerste instantie op mannen, met een capsule collectie.

Lacoste stopt met angorawol
Voortaan gaat het Franse modemerk Lacoste geen angorawol meer gebruiken. "Als onderdeel van ons MVO-beleid

Teleurstellend Q3 voor Abercrombie & Fitch
Het zit de Amerikaanse retailer van tienermode niet mee. Abercrombie & Fitch boekte in het derde kwartaal een nettowinstdaling van 25 procent

Primark lijdt onder warme herfst
Na het afgelopen boekjaar goed te hebben afgesloten, heeft de Ierse retailer Primark in de eerste twee maanden van het lopende

2014 tot op heden moeizaam voor Prada
Het Italiaanse modehuis Prada heeft de afgelopen negen maanden te kampen gehad met een dalende omzet als gevolg

Grote partij nep-merkschoenen ontdekt
In het Rotterdamse havengebied is een grote partij nep-merkschoenen ontdekt. De namaak-All Stars lagen in een loods. De politie onderzoekt nog van


 Glamour Nederland  
Handig: 5 vragen die je moet stellen voordat je een baan aanneemt
Eindelijk die droombaan in de pocket? WACHT! Het is heel belangrijk voordat je het contract ondertekent goed te weten waarmee je nou precies akkoord gaat. Stel daarom vooraf eerst deze vragen:

Science says: dit is hoe je een hottie aan de haak slaat
De wetenschap heeft gesproken: de manier om een hunk aan de haak te slaan, is biologisch voordeel. Onderzoekers hebben uitgezocht of je out of your league kunt daten of dat mensen iemand uitkiezen die even aantrekkelijk is.

Word jij de nieuwe Mattie of Wietze van Qmusic?
Geef maar toe dat je stiekem droomt van een glamoureuze carrière als dj. Nu kun je dat dus waarmaken met het opleidingsprogramma van Qmusic: Q-college.

Catwalkdebuut: Negin Mirsalehi loopt de Dolce & Gabbana Show tijdens Milaan Fashion Week
Top online influencer Negin Mirsalehi liep gisteren de Dolce & Gabbana show tijdens Milaan Fashion Week. En wij hebben de beelden!

Yes! Iconische parfum Flowerbomb krijgt een nieuw zusje
Goed nieuws voor de liefhebbers van de iconische Flowerbomb parfum van Viktor & Rolf. Dit parfum krijgt namelijk een nieuw zusje: de Flowerbomb Bloom eau de toilette.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden