Contact
 
Informatie voor senioren
datingsenioren (7K) Dating voor senioren
Op SeniorenGeluk.nl kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel.
Kenniscentrum Ouderenpsychiatrie
Het Nederlands Kenniscentrum Ouderenpsychiatrie stelt zich tot doel de kwaliteit van zorg aan ouderen met psychische en psychiatrische problemen te verbeteren. Het centrum richt zich op zowel de professional als het publiek.

TaskForce: Ouderen en Arbeid
Uitzendbureau 65plus heeft sinds 1975 ervaring in de seniorenarbeidsmarkt. Innovatieve gedachten en bijbehorende acties, dat is wat ons kenmerkt en waarmee wij al vele jaren marktleider zijn in de arbeidsbemiddeling van senioren. Wij bieden actieve en vitale senioren de mogelijkheid door te werken na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

SeniorWeb
SeniorWeb wil iedereen die niet met de computer is grootgebracht de mogelijkheden van de computer en internet zelf laten ervaren. Uitgangspunt is dat dit voor én door ouderen gebeurt.
Deze website is een ideaal vertrekpunt voor een ontdekkingsreis over het Wereld Wijde Web (www) en een veilige haven om weer terug te keren. Bezoekers kunnen er terecht voor nieuws, leerzame tips en doorverwijzingen over onderwerpen, zoals Computer & Internet, Vrije Tijd, Geld & Wonen en Gezond Leven.

Gratis online typecursus
Leer snel blind typen met 10 vingers!

Uitzendbureau 65+
Waarom zou u stoppen met werken als u daar nog geen zin in heeft? Daarom is het uitzendbureau 65+ in het leven geroepen.

ANBO. Dé belangenorganisatie voor senioren
ANBO is een onafhankelijke vereniging die bestaat bij de gratie van haar leden. Ons beleid wordt getoetst aan onze leden en dat maakt dat we namens onze leden standpunten kunnen innemen. De stem van alle leden, actief en niet-actief, wordt gehoord.

50plusplein
Site voor het uitwisselen van tips op diverse gebieden, reiservaringen, nieuws en nieuwtjes. Kortom, alles waar moderne 50-plussers zich mee bezig houden.


Informatie voor senioren


Ouderen en seksualiteit

Veel ouderen hebben een bevredigend seksueel leven. Ze vrijen wel minder vaak dan jongeren en kiezen voor andere seksuele activiteiten. Door veranderingen in het lichaam of ziektes verandert het seksleven wel. Het is dan zaak om te zoeken naar manieren, die nog wel kunnen en prettig zijn.


Zoek op deze website:

Gesponsorde links

 Senioren.nl  
Waardenberg en De Jong maken na 20 jaar weer een nieuwe show!

Martin van Waardenberg (63) en Wilfried de Jong (61) keren terug als het cabaretduo Waardenberg en De Jong! Na ruim twintig jaar maken ze weer samen een nieuwe voorstelling, die vanaf januari 2020 te zien zal zijn in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Dat is erg goed nieuws voor de liefhebbers van het cabaret. ? “Waardenberg en De Jong maken na 20 jaar weer een nieuwe show!” verder lezen

Het bericht Waardenberg en De Jong maken na 20 jaar weer een nieuwe show! verscheen eerst op Theater Nieuws.

Het bericht Waardenberg en De Jong maken na 20 jaar weer een nieuwe show! verscheen eerst op Senioren.nl.


Genieten op de Friese meren

Bent u nu al aan het bedenken wat u aankomend weekend of volgend weekend eens gaat ondernemen? Wat dacht u eens van een dagje op de Friese Meren?

Of u nu wilt zeilen of wilt sloepvaren, op de Friese Meren is het mogelijk! Wanneer u kiest voor het zeilen, gaat u een halve dag het water op en geniet u onderweg van een heerlijke picknick lunch. Daarnaast gaat er ook nog eens leuke bemanning mee, waardoor u uw eigen feestje bouwt op de prachtige Friese Meren. Bent u niet zo weg van het zeilen? Geen probleem, want dan kunt u uiteraard kiezen voor het gezellige sloepvaren. Hierbij heeft u ook een gezellige schipper aan boord die u alle ins en outs verteld over de Friese Meren. Ook krijgt u hier een lekkere picknicklunch mee, dus verhongeren zult u niet!

Een dagje varen of zeilen is natuurlijk al fantastisch! Maar dat kan voor u natuurlijk te kort zijn en ook daar is uiteraard aan gedacht! U kunt ervoor kiezen om een prachtige reis te maken, waarbij u samen met een groep gaat genieten van de Friese Meren. Zo leert u ook nog eens nieuwe mensen kennen wie dezelfde passie te delen, is dat niet fantastisch?

Recreatief.nl

Het bericht Genieten op de Friese meren verscheen eerst op Senioren.nl.Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden