Algemeen
  Publieke omroep
  Commerciële omroep
  Regionale omroep
  Lokale omroep
  Online omroep

  Idols
  Popmuziek
 

 
Artiesten en bands
Anouk
Acda & De Munnik
Birgit
Blof
Marco Borsato
BZN
Dewi
Di-rect
Do
Frank Boeijen
Frans Bauer
Golden Earring
René Froger
Gordon
Guus Meeuwis en Vagant
André Hazes
De Heideroosjes
Henk Westbroek & Consorten

Parasoul
Een 10-mans formatie die authentieke soul en R&B samenbrengt tot een swingende smeltkroes. Parasoul staat garant voor een dampende en fantastische soulnight!
Parasoul bestaat uit ervaren muzikanten en is vastbesloten Nederland te overtuigen met een swingende show.

JustReload
De bandleden van JustReload zijn door de wol geverfde muzikanten die in meerdere bands spelen en hebben gespeeld. Samen besloten zij om als vrienden verder muziek te gaan maken. De JustReload-band speelt verschillende stijlen: een vleugje jazz, een beetje reggae, wat soul, blues en rock & roll. Kortom, lekkere muziek van de laatste veertig jaar die garant staat voor een 'dansbare' avond.

Allroundband Yesz
Heeft u een spetterende, betaalbare allroundband nodig voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, sportclub, of café? Dan is Allroundband Yesz! wellicht een goede keuze !
Yesz! is een allroundband met een breed repertoire variërend van achtergrondmuziek (zeer geschikt voor receptie, diner of bij binnenkomst van de gasten) tot stevige dans- en feestmuziek (pop en rock). Hiermee is Yesz! op vele terreinen inzetbaar zoals feesten, recepties, bruiloften, festivals, kroegen, podia etc.

Hind
Ilse de Lange
Is Ook Schitterend
Jacques Herb
Jamai
Jim
Jovink & the Voederbietels
Krezip
Wolter Kroes
Rob de Nijs
Normaal
Trijntje Oosterhuis
Sita
Luc Steeno Forever
Van Dik Hout
De Volharding
Slagerij Van Kampen
Thé Lau
De Zingende Fresia's

Gesponsorde links

Mombassa, de coverband met soul
Mombassa speelt groovende krakers en klinkende covers uit de jaren 60, 70, 80 en zelfs uit het nieuwe millenium. Vooral veel soul en funk. Van Aretha Franklin tot Anastacia en van James Brown tot Joss Stone.
Mombassa heeft een lekkere 'vette' sound. De basis wordt gelegd door de lekker groovende ritmesectie waar een blazerssectie lekker overheen spettert. De twee zangeressen maken echter het geluid en zijn het gezicht van Mombassa.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden