Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandDe betere Restaurants in Drenthe

ASSEN
De Stadstuin
Restaurant De Stadstuin is de ideale lokatie voor lunch en diner, maar ook voor feesten en partijen tot 100 personen. Zowel binnen als in onze gezellige, ruime tuin is er van alles mogelijk.


GASTEREN
brinkzicht Pannenkoekenboerderij Brinkzicht
Te midden van een oase van rust vindt u dit gezellige restaurant. Een sfeervol bedrijf met een prima restaurant en een veelzijdige en gezellige zaalaccommodatie.

HOOGEVEEN
La Brochette
La brochette is een dynamisch bedrijf op het gebied van broodjes, bedrijfsmaaltijden en catering. Kwaliteit, flexibiliteit, service, vakmanschap zijn de belangrijkste pijlers die het succes van La Brochette verklaren.
WESTERBORK
Restaurant Abdij de Westerburcht
Hotel Abdij de Westerburcht heeft sedert enkele jaren een sfeervol themarestaurant Grand Café la Trappe. Het geheel is afgestemd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in Berkel-Enschot, waar het enige trappistenbier in Nederland onder toezicht van de monniken gebrouwen wordt. Deze bieren vindt u in het Proeflokaal (hotelbar) op de tap of in fles. In het Grand Café gaat men terug in de tijd; glas-in-lood armaturen, muurschilderingen, fakkels aan de wanden, veel rustiek eiken en een gladgepleisterd plafond.

WESTERWELDE
De Jufferen Lunsingh
Prachtige locatie (oude burgermeesters landgoed van Norg) aan de rand van het kleine dorpje Westervelde bij Norg. Niet alleen de locatie is prachtig maar vooral de (h)eerlijke gerechten, eigen vlees en hammen, verse producten en zeer smaakvol.
(Bron: Elsevier)

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden