Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandDe betere restaurants in Friesland
APPELSCHA
De Hanenburcht Restaurant-Bowlingcentrum De Hanenburcht
Vanaf 's morgens 9 uur kunt u bij ons terecht voor een lekker ontbijt of een kop koffie. Ook voor een plate service of een drankje kunt u bij ons langskomen en genieten van het uitzicht in het, meteen aan het bos gelegen, reastaurant met groot terras.
BEETSTERZWAAG
Restaurant de Freule
Restaurant de Freule is gevestigd in het culinaire Beetsterzwaag, en heeft haar deuren geopend eind 2005.
Restaurant de freule beoogt een eerlijk en gastvrije ambiance waar u aangenaam kunt genieten van overheerlijke gerechten, ook kunt u met uw gezelschap gebruik maken van een buffet of diner. Informeert u gerust naar onze mogelijkheden.

LEEUWARDEN
De Grote Wielen
De fraaie ligging en de karakteristieke piramidestijl geven restaurant De Grote Wielen net dat tikkeltje extra. De weidsheid van het natuurgebied "De Groote Wielen" vormt een harmonieus geheel met de knusse sfeervolle ambiance van het restaurant. Het voortdurend bewegende water, de steeds veranderende luchten, de talrijke watervogels en het wuivende riet, bieden elk uur van de dag in elk jaargetijde een boeiend schouwspel.

LEEUWARDEN
De Lachende koe
“De Koe” was en is nu nog steeds geliefd vanwege de vriendelijke en gemoedelijke huiskamersfeer die er heerst, de goede prijs-kwaliteit verhouding en de “doe maar gek, da’s goed genoeg” uitstraling van eigenaar Fokke Laanstra en het bedienend personeel.SNEEK
De Albatros Sneek Restaurant-brasseri De Albatros
gelegen aan de boulevard van de kleurrijke watersportstad Sneek. Op ons gezellig terras, gelegen aan het water, kunt u onder het genot van een drankje de vele passerende schepen gadeslaan.
Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden