Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland



De betere restaurants in Limburg

GELEEN
Restaurant - Grand Café D'n Aezel
"Wij zijn op aanraden van mijn zus gaan eten bij Dn Aezel.We wisten al langer van dit restaurant want Jean- Paul, een van de eigenaars ,woont in onze straat .En eerlijk is eerlijk hij ziet er nog heel jong uit en ik dacht dat hij daarom niet zo goed kon koken. Het tegendeel is waar. Ik ben aangenaam verrast door hen. Een fijn ontspannen welkom, mooie lokatie, fijne sfeer, zeer kindvriendelijk maar bovenal een heerlijke lamssteak met zalige saus."






KESSEL
De Rozentuin
Eethuis De Rozentuin ligt in Kessel aan het veerpont over de Maas en aan het fiets-knooppunt 53. Het is een gezellig restaurant met een frans—nederlandse—open-keuken. De gerechten zijn zeer divers en betaalbaar voor iedereen. De menukaart wisselt vier maal per jaar en heeft altijd een ruime keuze uit vlees, vis of vegetarische gerechten.




MAASTRICHT
Le bon Vivant
Druivenranken omsluiten de monumentale poort die toegang geeft tot het restaurant dat zich bevindt in een gewelfde ruimte, die dateert uit de 17de eew. Eeuwenlang werd hier Maastrichts bier gebrouwen,maar sinds 1983 bereidt Ans van de Staay er heerlijke gerechten, royaal en degelijk, zonder franje maar met inhoud. Zo houdt de keuken het midden tussen traditionele kookkunst en nieuwe vondsten onder het motto 'de gasten plezieren met lekker eten'.
U kunt online reserveren

MAASTRICHT
Restaurant 't Orgelke
"Bistro 't Orgelke? ..Satéh! " : zal de eerste reactie zijn van een gemiddelde Maastrichtenaar. " Op de Tongersestraat, van oorsprong het Quartier Latin van Maastricht."
Inderdaad is dit onze troef. Ruime porties (3 stokjes is ongeveer 180 gram) met een keur aan salades, fruit en warm stokbrood.
Maar ook onze stoofpotjes zijn niet te versmaden. In allerlei variaties (rund, kip lams, vegetarisch) is dit de tweede pijler van onze keuken. Hiermee oogstte Renee, lady-chef de cuisine en oprichter van de Bistro de lof van de schrijver van het kookboekje "De lekkerste recepten van eetcafé's"


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden