Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandRestaurants in Overijssel

ALMELO
De Vier Vensters
'De Vier Vensters biedt een waar smaakfestijn aan de fijnproever. Dit alles word aangeboden tegen een warme prijs in een ambiance met uitstraling.'

RAALTE
Restaurant 't Arsenaal
Restaurant 't Arsenaal beschikt over een gezellige bar, een sfeervol restaurant (zowel op de begane grond als op de eerste etage) en een binnentuin. Wij bieden voor lunch of diner plaats aan gezelschappen tot 45 personen. Voor culinaire liefhebbers is eten bij restaurant 't Arsenaal een must. De keuken is zowel Frans als mediterraans georiënteerd.

ZWOLLE
Wine & Food Lounge 'Over de Tong'
Wij gebruiken de woorden Wine & Food Lounge omdat die beter de gedachte achter het restaurant weergeven. 'Wine & Food' omdat wij enorme waarde hechten aan de kwaliteit van eten en drinken in het algemeen en optimale wijn-spijs combinaties in het bijzonder, ‘Lounge’ omdat dat beter past bij de gezellige, ontspannen sfeer die wij willen creëren.
ZWOLLE
Grandcafé restaurant Urbana
Urbana staat voor een ontspannen sfeer, hartelijke bediening en een aangename ambiance. Voor ons is het elke keer weer een uitdaging om uw feest, diner of vergadering tot in de puntjes te verzorgen.
Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden