Aanbiedingen!


  Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 


Google
Deze site Web


Gesponsorde links

 Spitsnieuws.nl - Entertainment  
MIETERS! Star Wars-theme uitgevoerd op gitaren

Onder andere Jimi Hendrix, B.B. King en Keith Richards worden al jaren onder de beste gitaristen ter wereld geschaard. Maar hier op de redactie vonden we dat daar een verder onbekende jongeman aan toegevoegd mag worden. Cooper Carter speelt namelijk de Star Wars-soundtrack op gitaar.

Dat klinkt niet als iets heel moeilijks, ware het niet dat Carter de moeite heeft genomen alle 31 partijen van het orkestrale stuk in te spelen. Louter met elektrische gitaren en basgitaren. Hoe dat klinkt? Vrij episch.

 

Over een week is de nieuwste film van het epos in de bioscoop te zien. Rondom het zevende deel van Star Wars heeft zich al een flinke hype gevormd. Zo beroofde Darth Vader een supermarkt, zit er een Star Wars-taal in Google Translate en kun je met Star Wars-taxi's rijden.


Blurred Lines-soap sleept voort

Wie denkt dat Robin Thicke, Pharrell Williams en T.I. wel even zullen dokken aan familie Gaye, heeft het mis. Volgens The Wrap hebben de mannen hoger beroep bij de rechter ingediend in de verloren plagiaatzaak.

De rechter oordeelde in maart dat de drie stukken uit Marvin Gaye's Got To Give It Up hebben gekopieerd voor hun enorme hit Blurred Lines. Daarna verzochten ze al bij de rechter de zaak opnieuw te doen omdat het jureren volgens hen oneerlijk ging, maar de rechter vond dat de procedure naar behoren was verlopen.

Het nieuwe beroep volgt een week op de definitieve vaststelling van bedragen die de makers van Blurred Lines moeten overmaken naar de nabestaanden van in 1984 vermoorde soullegende. De rekensom kwam uit op 3.188.527,50 dollar plus nog eens 1.768.191,88 dollar van Thicke en 357.630,96 dollar van Williams.

 

 


Justin Bieber zoekt hete Instagram-chick

Justin Bieber heeft de hulp ingeroepen van zijn fans om de naam van een knappe jongedame uit te vinden. Hij deelde op Instagram een foto van het meisje en zette erbij: "OMG, wie is dit?!"

Niet alle fans reageerden even enthousiast, maar een aantal ging aan de slag om de identiteit van de schoonheid te achterhalen. De naam van Instagram-gebruiker Cindy Kimberly dook vervolgens meermaals op in de reacties onder de foto.

Het is niet bekend of de zanger al contact heeft opgenomen met de brunette.

 

 


Geëmotioneerd EODM legt bloemen bij Bataclan

Duidelijk geëmotioneerde leden van Eagles of Death Metal zijn dinsdag langsgegaan bij Bataclan in Parijs, de concertzaal waar ze op 13 november onder vuur werden genomen door terroristen van Islamitische Staat. De band is momenteel terug in de Franse hoofdstad, waar het gisteren een verrassingsoptreden verzorgde bij een concert van U2.

Briefjes lezen

Frontman Jesse Hughes en consorten legden bloemen bij Bataclan en namen de tijd om achtergelaten briefjes en kaarten te lezen, zo meldt nieuwszender ITV. Daarbij hielden de bandleden het niet droog, het was duidelijk een emotioneel moment voor de Amerikaanse garagerockers.


Fan zet tanden in Walking Dead-acteur

De acteurs uit de hitserie The Walking Dead moeten ook buiten beeld opletten niet gebeten te worden. Daar kwam hoofdrolspeler Norman Reedus dit weekend tijdens een meet & greet met fans op pijnlijke wijze achter.

Reedus werd tijdens een fotomoment namelijk verrast door een overenthousiaste fan van de zombieserie, die besloot haar tanden in de borst van de acteur te zetten. Beveiligers van het fanevenement waarop het incident plaatsvond kwamen vervolgens direct in actie en zette haar buiten. De bijtgrage dame werd bovendien de toegang ontzegd tot andere foto-onmoetingen met de acteur waar ze al kaartjes voor had gekocht.

Wat de vrouw betreft was de beet onschuldig, Reedus raakte dan ook niet gewond. "Ontmoet ik eindelijk de liefde van mijn leven, word ik verbannen voor de andere evenementen omdat ik even helemaal gek werd", zo schrijft de fan achteraf op Instagram. "Ik raakte zo enthousiast dat ik me omdraaide en hem beet. Ik weet ook niet wat me bezielde. Sorry Norman, ik had niet de bedoeling je pijn te doen."


Eagles of Death Metal toch weer op Parijse bühne

Nog geen maand geleden was de band nog getuige van het afschuwelijke bloedbad in concertzaal Bataclan, maar vanavond stonden de heren van Eagles of Death Metal toch al weer op een podium in Parijs.

 
 

De Amerikaanse rockband kwam als verrassingsact de bühne op tijdens de toegift van U2, die gisteren en vanavond een concert gaf in de AccorHotels Arena in de Franse lichtstad. De optredens zouden eigenlijk plaatsvinden op 14 en 15 november, maar door de aanslagen een dag daarvoor werden deze verzet.

U2 and Eagles of Death Metal in Paris

Here is some pro-shot footage of U2 and Eagles of Death Metal performing "People Have The Power" tonight in Paris. A fantastic gesture from our band.

Posted by U2start.com on maandag 7 december 2015

 
 

Eagles of Death Metal gaf op 13 november een optreden in Bataclan toen die concertzaal het doelwit werd van IS-strijders. Zij slachtten zeker 89 bezoekers van het concert af en verwondden nog een tientallen anderen. De Amerikaanse band kwam zelf met de schrik vrij, al werden wel een crewlid en drie medewerkers van de Franse vestiging van het label van de band vermoord.

 
 

We want to offer our heartfelt thanks and appreciation for everything our brothers in U2 did for us in the aftermath of...

Posted by Eagles Of Death Metal on maandag 7 december 2015
 NU - Achterklap  
Politie onderzoek mogelijke betrokkenheid Lil Kim bij overval
De politie van Los Angeles onderzoekt of Lil Kim iets te maken heeft met een overval die zondag plaatsvond in de stad. Ze had voor een weekend een huis gehuurd, maar kreeg ruzie met de eigenaar. 

Fred van Leer opgenomen in ziekenhuis
Fred van Leer ligt in het ziekenhuis. Dit meldt de stylist zondagavond op Instagram, bij een foto waarop te zien is dat hij aan een infuus ligt in een ziekenhuisbed.

Tony Star breekt vinger bij rugby
Dj Tony Star heeft zijn vinger gebroken. De realityster en dj was iets te enthousiast tijdens een potje rugby op het strand van Scheveningen.

Blac Chyna ongedeerd na auto-ongeluk
Blac Chyna is zaterdag aangereden door een andere automobilist. Het 29-jarige glamourmodel werd nagekeken door ambulancepersoneel en mocht daarna weer gaan. 


 Headliner Showbiz / Entertainment Nieuws  
Maxima's Week: staatsbezoek aan snikheet Italië

Zomerkomedie Geen paniek in premičre

Glastonbury beleeft succesvolle editie

Zomerkomedie Geen paniek in premičreGesponsorde links Telegraaf.nl - prive  
Zomerkomedie Geen paniek in premičre

In het DeLaMar Theater in Amsterdam ging zondag de zomerkomedie Geen paniek in première.


Glastonbury beleeft succesvolle editie

Ongeveer 200.000 mensen waren dit weekend aanwezig op het Glastonbury Festival.


Transformers vooral in China populair

De vijfde Transformers-film heeft tijdens het openingsweekend wereldwijd 265,3 miljoen dollar opgebracht.


Parkpop in Den Haag trekt 200.000 bezoekers

De 37e editie van het jaarlijkse muziekfestijn Parkpop in het Haagse Zuiderpark trok zondag ruim 200.000 bezoekers.


Mariah Carey poseert met Max Verstappen

Mariah Carey bezocht samen met haar zoon Moroccan de Grand Prix van Azerbeidzjan. En daar trof ze onder andere onze eigen Max Verstappen.


Fred van Leer ligt in het ziekenhuis

FOTO - Fred van Leer is opgenomen in het ziekenhuis. Dat meldt de stylist op Instagram.


Lieke van Lexmond een jaar getrouwd

FOTO - Lieke van Lexmond en Bas van Veggel zijn vandaag een jaar getrouwd. metronieuws.nl  
Daghoroscoop Vissen 4 Mei 2017

Jij komt een beetje provocerend over de laatste dagen. Zit je iets niet lekker? Kom daar dan gewoon mee voor de dag in plaats van telkens ruzie te zoeken. Dan ben je er het snelste weer van af.


Daghoroscoop Waterman 4 Mei 2017

Je plannen worden gedwarsboomd. Nu moet je beslissen of je verder wilt vechten om jouw plannen te realiseren of er beter van af kunt zien. Je kunt altijd weer nieuwe plannen maken, toch?


Daghoroscoop Steenbok 4 Mei 2017

Je kunt rustig voor je mening uitkomen, jouw mening is niet beter of slechter dan die van ieder ander. Dus als jouw mening wordt gevraagd, kom daar dan open en eerlijk mee naar buiten.


Daghoroscoop Boogschutter 4 Mei 2017

Een vriendschap loopt gevaar. Als jij de vriendschap iets waard vindt, moet je echt actie ondernemen. Jij weet wel wat er uitgesproken moet worden.Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden