Aanbiedingen!


  Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 


Google
Deze site Web


Gesponsorde links NU - Achterklap  
Tweede zoon acteur Benedict Cumberbatch geboren
Benedict Cumberbatch is begin deze maand voor de tweede keer vader geworden van een zoon. Zijn vrouw Sophie Hunter beviel op 3 maart in een ziekenhuis in Londen.

OITNB-actrice Samira Wiley getrouwd met Lauren Morelli
Orange Is The New Black-actrice Samira Wiley is getrouwd. Wiley gaf zaterdag in Palm Springs haar jawoord aan Lauren Morelli.

Liam Payne en Cheryl ouders geworden van jongetje
Liam Payne van One Direction is vader geworden. Zijn vriendin zangeres Cheryl is afgelopen woensdag bevallen van een jongetje. De kersverse moeder heeft dat zaterdag zelf bekendgemaakt via social media.

Amanda Seyfried bevallen van een dochter
Amanda Seyfried en Thomas Sadoski zijn ouders geworden. De 31-jarige actrice is bevallen van hun eerste kindje, een meisje.


 Headliner Showbiz / Entertainment Nieuws  
Chris Evans kijkt uit naar vaderschap

De Kwis start seizoen met dik miljoen kijkers

Benedict Cumberbatch voor tweede keer vader

Benedict Cumberbatch weer papaGesponsorde links Telegraaf.nl - prive  
Benedict Cumberbatch voor tweede keer vader

Benedict Cumberbatch is begin maart voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Sophie Hunter is 3 maart in een ziekenhuis in Londen bevallen van hun zoon.


Herdenkingsdienst voor Carrie en Debbie

In Los Angeles hebben familie, vrienden en fans van Debbie Reynolds en Carrie Fisher afscheid genomen van de twee actrices die eind vorig jaar kort naar elkaar overleden. De herdenkingsbijeenkomst was georganiseerd door Todd Fisher, de zoon van Debbie.


Bob Dylan-fotograaf overleden

De Amerikaanse fotograaf Don Hunstein is op zaterdag 18 maart op 88-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van Alzheimer.


Liam Payne en Cheryl ouders geworden

FOTO - Liam Payne van One Direction is vader geworden. Zijn vriendin Cheryl is afgelopen woensdag bevallen van een jongetje. De kersverse moeder maakte dat zaterdagavond zelf bekend via social media.


Legend treedt op in Disneyland

John Legend heeft zaterdagavond een verrassingsoptreden verzorgd in Disneyland Parijs. De zanger bracht drie nummers ten gehore, waaronder zijn megahit All of Me en de titelsong van de nieuwe live action Disney-film Beauty and the Beast.


FOTO - Levchenko flink toegetakeld

FOTO - Dat is schrikken! Bij terugkomst in Oekraïne is voormalig profvoetballer Evgeniy Levchenko flink onder handen genomen.


Namen poezen Wilders onthuld

Het heeft even geduurd, maar Geert Wilders heeft dan eindelijk namen gevonden voor zijn nieuwe poezen. metronieuws.nl  
Daghoroscoop Vissen 26 Maart 2017

Ga vandaag maar liever niet iets riskants doen, ook al heb jij daar nu juist zo'n zin in. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk hier aan voordat je vandaag lekker te keer gaat.


Daghoroscoop Waterman 26 Maart 2017

Vandaag ben je erg vervelend voor je partner. Elk woord wordt door jou op de weegschaal gelegd en als het kan verkeerd uitgelegd. Dat schept geen plezierig sfeertje thuis. Denk aan de consequenties van je gedrag.


Daghoroscoop Steenbok 26 Maart 2017

Jij hebt het gevoel dat je meer wilt, maar komt er op de een of andere manier niet toe. Blijf niet zo lang zitten dromen. Doen is het motto. Alleen door actief te worden, verandert er iets.


Daghoroscoop Boogschutter 26 Maart 2017

Jij bent overtuigd van je gelijk. Bovendien ben je vast besloten anderen te overtuigen van je gelijk, ten koste van... Pas op dat je je niet in de vingers snijdt.Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden