Aanbiedingen!


  Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 


Google
Deze site Web


Gesponsorde links NU - Achterklap  
'Hugh Jackman en vrouw leven vaker apart van elkaar'
Hugh Jackman en zijn echtgenote Deborra-Lee Furness zouden steeds minder samen leven. Het stel dat al meer dan twintig jaar met elkaar getrouwd is, zou niet langer gelukkig zijn.

Skidorp Lech herdenkt ongeluk van prins Friso
In de parochiekerk St. Nikolaus in het Oostenrijkse Lech is zondag aandacht besteed aan prins Friso. De zoon van prinses Beatrix werd vijf jaar geleden bij het skiŽn buiten de piste in het buitengebied van Lech getroffen door een lawine. 

Auto waarin rapper Tupac is beschoten wordt verkocht
De BMW waarin de Amerikaanse rapper Tupac in 1996 werd beschoten staat te koop voor 1,5 miljoen dollar, omgerekend 1.421.000 euro.

'Cheryl en Liam Payne wonen samen'
Cheryl zou haar landhuis in het Britse Hertfordshire hebben verruild voor de villa van Liam Payne in het nabijgelegen Surrey.


 Headliner Showbiz / Entertainment Nieuws  
Sterren reageren op Oscar-enveloppegate

Sterren reageren op enveloppegate van Oscars

Geen Oscar voor Michael Dudok de Wit, Disney wint

Mahershala Ali wint eerste Oscar voor MoonlightGesponsorde links

 de Stentor - Show  
Linda de Mol wint oeuvreprijs tv-beelden
Linda de Mol (52) is dit jaar de winnares van de tv-beelden oeuvre award. Dat maakte de organisatie van het jaarlijkse evenement vandaag bekend. Deze award wordt uitgereikt aan iemand die van bijzondere betekenis is of is geweest voor de Nederlandse televisie.

Herman van der Zandt: Kroegsfeer neerzetten ligt me wel
Vandaag begint het twintigste seizoen van Met het mes† op tafel, het programma dat Joost Prinsen groot maakte. Sinds 2015 is Herman van der Zandt de man die de† poker- en kennisquiz vaardig aan elkaar praat.

Chaos bij Oscars-ontknoping door fout bij bekendmaking winnaar Beste Film
De 89ste Oscaruitreiking is vannacht in grote chaos geŽindigd. Doordat een verkeerde enveloppe werd geopend door presentator Warren Beatty (79), die de prijs samen met zijn collega Faye Dunaway uitreikte, dachten de makers van de topfavoriet La La Land dat zij de Oscar voor Beste Film hadden gewonnen.

Vluchteling Jean (13) in een klap tieneridool
Jean Gharibian (13) vluchtte uit SyriŽ naar Deventer. Afgelopen weekend zorgde hij ervoor dat hele families met een brok in de keel naar de tv keken.

Filmdrama Moonlight krijgt toch Oscar voor beste film
Voor regisseur Barry Jenkins (36) is zijn familiedrama Moonlight, die vannacht de Oscar voor Beste Film won, †niet zomaar een film. Het verhaal bevat veel herinneringen aan zijn drugsverslaafde moeder. De film leek, toen Warren Beatty de uitslag voorlas in erste instantie een verliezer. Beatty noemde de musicalfilm La La Land namelijk de grote winnaar. Die megamisser werd tot razendsnel hersteld.

Hollywoodsterren dragen lintje voor vrijheid
De outfits van een aantal sterren op de rode loper - voorafgaande aan de uitreiking van de Oscars - vielen dit jaar bijzonder op. Verschillende acteurs en actrices droegen een blauw lintje van de ACLU, de American Civil Liberties Union: een organisatie die zich inzet voor de burgerlijke vrijheden.

Megablunder: verkeerde speelfilm wint even Oscar
In Hollywood zijn vannacht tijdens een spectaculaire glitter- en glamourshow voor de 89ste keer de Oscars (Academy Awards) uitgereikt. De musicalfilm La La Land werd met 7 Oscars de grote winnaar en Casey Affleck en Emma Stone kregen de beeldjes voor beste acteur en actrice. Door een megablunder kreeg in eerste instantie La La Land de prijs voor beste film. Maar dat moest tot verbijstering van miljoenen tv-kijkers toch echt het filmdrama Moonlight zijn. Telegraaf.nl - prive  
Zoey ontkent relatie met Waylon

Zoey Ivory ontkent een relatie te hebben met Waylon. Miss Nederland 2016, die vorige maand Nederland vertegenwoordigde bij de Miss Universe-verkiezing in Manilla, reageerde maandag in de ochtendshow op Radio 10 op de geruchten dat zij de nieuwe liefde van Waylon zou zijn.


Sterren reageren op enveloppegate van Oscars

Het wordt in Hollywood al de enveloppegate genoemd, het moment waarmee de Oscaruitreiking met een bizarre climax eindigde. Het mysterie is nog niet helemaal opgelost, maar duidelijk is dat acteur Warren Beatty en actrice Faye Dunaway de verkeerde envelop in handen hadden gekregen zodat ze zondagavond per abuis La La Land in plaats van Moonlight uitriepen tot winnaar in de categorie beste film.


Saudisch koningshuis genoemd in FIOD-zaak

De Saudische koningen Fahd en Abdullah hebben van Ballast Nedam van 1996 tot en met 2002 steekpenningen ontvangen, dan wel "op de nominatie gestaan om die te gaan ontvangen." Dat heeft de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) ontdekt, meldt omroep Human op zijn website.


Felipe: nieuwe technologie voor meer mensen

Koning Felipe van Spanje vindt dat meer mensen op de wereld moeten kunnen profiteren van nieuwe technologieën. De vorst zei dat tijdens het welkomstdiner van het jaarlijkse Mobile World Congress in Barcelona.


Debat legt het af tegen BZV

Het eerste verkiezingsdebat op televisie dat zondagavond op RTL4 werd uitgezonden trok bijna 1,2 miljoen kijkers. Onbetwiste kijkcijferhit Boer Zoekt Vrouw (BZV) had ondanks de concurrentie van het debat en het WK Sprint schaatsen maar 250.000 minder kijkers dan vorige week.


Pierre Bokma speelt hoofdrol in oorlogsfilm

Acteur Pierre Bokma speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse oorlogsfilm Bankier van het Verzet. Hij vertolkt de rol van NSB-politicus Meinoud Rost van Tonningen, maakte producent NL Film maandag bekend.


Ex *NSYNC-lid geopereerd aan blinde darm

Lance Bass keek de Oscars zondagavond samen met zijn echtgenoot vanuit een ziekenhuisbed. Het voormalige bandlid van boyband *NSYNC kreeg zondag last van ernstige buikpijn en bleek een acute blindedarmontsteking te hebben. metronieuws.nl  
Daghoroscoop Vissen 27 Februari 2017

Je ventileert je mening en je partner voelt zich daardoor wellicht gekwetst. Laat het daar niet bij. Praat de moeilijkheden tot op de bodem uit, zodat er niets onder de oppervlakte blijft broeien om uiteindelijk te escaleren.


Daghoroscoop Waterman 27 Februari 2017

Omdat je zo precies en nauwgezet werkt, heb jij op school of op je werk een groot voordeel ten opzichte van de anderen. Dat blijft niet onopgemerkt en je wordt gewaardeerd.


Daghoroscoop Steenbok 27 Februari 2017

Je bent een succesvol mens. Maar in plaats van blij te zijn voor jou, zullen er altijd mensen zijn die jaloers worden. Vandaag wordt dit weer eens heel duidelijk.


Daghoroscoop Boogschutter 27 Februari 2017

Vandaag gebeurt er iets dat heel interessant is. Het is wellicht belangrijk voor de rest van je leven. Laat die gebeurtenis dus niet aan jouw aandacht ontsnappen.Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden