Overzicht
  Atletiek
  Autosport
  Basketbal
  Betaald voetbal
    Ajax
    FC Utrecht
    PSV
    Vitesse
  Voetbal divers
  Cricket
  Darten
  Duiken
  Golf
  Hardlopen
  Hockey
  Judo
  Media
  Motorsport
  Paardensport
  Schaatsen/ijshockey
  Schaken
  Squash
  Tafeltennis
  Tennis/badminton
  Vechtsport
  Volleybal
  Watersport
  Wielrennen
  Tour de France 
  Wintersport
  Zwemmen


  Contact

 
De SportPagina: Golf
Alles over Golf
Alles over Golf, de verzamelsite voor alle golfliefhebbers die informatie willen over golfbanen in Nederland en buitenland, golfreizen naar diverse golfresorts in en buiten Europa, golfvakanties, golftoernooien, golfshops, golfmerken, NGF, GVB, golf nieuws, golf pro’s, diverse aanbevelingen en reviews van golfbanen en golfbestemmingen! Binnen deze site treft u een overzicht van alle leveranciers, locaties, accommodaties en organisaties gericht op golf, daarnaast bieden we ook een social network.

Gek Op Golf
Site voor golfliefhebbers in Nederland die op de hoogte willen blijven van het laatste golfnieuws.

Golfreview
Golfnieuws, golffoto's, golftoernooien, golfbanen en meer.

Golf.nl
Uitgebreide site. Golf nieuws, foto's en informatie over spelers en toernooien.
Golfnet.nl

Gehandicaptengolf.nl
Golf met een fysieke handicap? Geen probleem! Het regelmatige tempo van het golfspel blijkt bijzonder geschikt te zijn voor mensen met een lichamelijke handicap. Gezien de belangstelling voor deze vorm van beoefening van de golfsport heeft Nederland sinds juli 1997 een (belangen)vereniging voor gehandicapte golfers, de Nederlandse Golfvereniging voor Gehandicapten (NGG).

Golfsite.nl
Alles over de golfsport.

P.G.A. Holland
Organisatie die streeft naar professionalisering van de golfsport.

Golfscores.nl
Op deze site kunt U uw scores en handicap bijhouden. Bij het invoeren van een score selecteert U eerst de baan waarop U gespeeld heeft en vervolgens vanaf welke tee. Hierna voert U per hole het aantal gemaakte slagen in of een streep (min teken) als u een bepaalde hole niet heeft uitgespeeld. Vervolgens zal het systeem uw totaal score en het aantal stableford punten berekenen. U kunt ook aangeven of de gemaakte score "qualifying" is of niet. Qualifying scores tellen mee bij het bepalen van uw exact handicap.

 Golf | Nieuws | Sport1.nl  
Spieth terug op 1, Luiten blijft vallen
Jordan Spieth heeft de eerste positie op de wereldranglijst heroverd. De Amerikaan verdiende met zijn zevende plaats in de HSBC Champions in Shanghai voldoende punten om de Australiër Jason Day af te lossen.

Spieth stond eerder dit jaar ook al enkele weken op 1. Hij won dit jaar met The Masters en het US Open twee majors. 

Joost Luiten heeft zijn vrije val nog niet kunnen beëindigen. Hij zakte naar de 82ste plaats. Begin van dit jaar bivakkeerde Nederlands beste golfer nog in de top dertig. Een plaats bij de eerste vijftig van de wereld geeft recht op deelname aan alle toptoernooien.


Knox houdt zijn hoofd koel en is nieuwe kampioen in China
Russell Knox heeft de HSBC Champions in Shanghai op zijn naam geschreven.

Check hier de highlights!


Kisner moet nog een dag overleven in Sjanghai
Kevin Kisner heeft zijn leidende positie in de HSBC Champions in Shanghai in de derde ronde maar net met succes kunnen verdedigen. De Amerikaanse golfer had op de Sheshan International GC 70 slagen nodig voor de achttien holes, twee onder par. Dat bracht zijn totaal op 16 onder par.

Kisner begint met één slag voorsprong op zijn landgenoot Dustin Johnson en de Chinees Li Haotong aan de slotklus. De Schot Russell Knox staat ook op -15, maar hij kon de laatste hole niet voltooien doordat het te donker werd. Jordan Spieth schoot door een ronde van 63 slagen omhoog naar een plek tussen de titelkandidaten.

Joost Luiten was niet hoog genoeg geklasseerd om een uitnodiging te krijgen voor dit toernooi. Hij is volgende week wél welkom bij de BMW Masters, eveneens in Sjanghai.Zoek op deze website:
Gesponsorde links

Golf
Golfersinfo
Particuliere site die heldere informatie aan mede golfers wilt verschaffen zonder commerciele doelen. Onderwepen die u op de site kunt vinden zijn golfbanen in binnen en buitenland, uitleg van golftermen en regels en demo dagen van diverse merken.


 ANWB -  
 Sportfan.nl - Producten  
Adidas Copa Mundial Zwart
De Adidas Copa Mundial is één van de populairste voetbalschoenen aller tijden. Deze schoen heeft een uiterst comfortabele pasvorm en staat al jaren bekend als de best verkochte voetbalschoen van Adida

Adidas Kaiser Liga Zwart
De Adidas Kaiser Ligal is het broertje van één van de populairste voetbalschoenen aller tijden, de Copa Mundial. Deze schoen heeft een uiterst comfortabele pasvorm en is ondanks zijn lagere prijs abso

Adidas World Cup Zwart
De Adidas World Cup is één van de populairste voetbalschoenen aller tijden. Deze schoen heeft een uiterst comfortabele pasvorm en staat al jaren bekend als een van de best verkochte voetbalschoenen va


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden