Aanbiedingen!
Landelijk

Regionaal

Economisch

Sport

Zorg / gezondheid

Politiek

Kunst & cultuur

Juridisch

Wetenschap

ICT


Google
Deze site Web


 
 RSS - Nieuws  
Geblesseerde De Vrij vervroegd naar huis
Stefan de Vrij is niet met de selectie van het Nederlands elftal meegevlogen naar Amsterdam. Hij is er niet bij als Oranje tegen Italië aantreedt.

Blind: 'Als het aan mij ligt, ben ik er dinsdag bij'
Danny Blind blijft strijdbaar ondanks de benarde situatie bij Oranje. Zelf hoopt hij tegen Italië nog op de bank te zitten als bondscoach.

KNVB zondagmiddag om tafel met Blind
Jean-Paul Decossaux gaat zondagmiddag namens de KNVB in gesprek met bondscoach Danny Blind over de verontrustende situatie bij Oranje.

Pech, onkunde en onmacht vechten om voorrang in tijdperk Blind
Net op het moment dat Danny Blind de ergste stormen dacht te hebben overleefd, ging het helemaal mis. Een korte analyse. NOS Sport  
Lucic weer te sterk voor Radwanska

Agnieszka Radwanska is al in de derde ronde van het hardcourttoernooi in Miami uitgeschakeld. De Kroatische Mirjana Lucic-Baroni, die de Poolse op de Australian Open ook al over de knie had gelegd, was oppermachtig: 6-0, 6-3. 

De als vijfde geplaatst Radwanska, die in de eerste set slechts negen punten maakte, brak de al 35-jarige Lucic-Baroni in het begin van de tweede set. Tot een keerpunt in de wedstrijd leidde dat echter niet, want Lucic sloeg direct terug, ook nadat ze in de derde game weer haar service had moeten inleveren. 

Radwanska was na afloop vol lof over de veterane: "Lucic speelde solide vanaf de eerste bal, met agressie en power. Ik had er niks tegen in te brengen." AD:sport  
Duel der Catalanen

Wie verslaat de concurrentie en vooral de wind in Gent-Wevelgem?

'Ongelooflijke' Lucic-Baroni vernedert Radwanska

VIDEO: Frankrijk verstevigt leiding in groep A met winst op Luxemburg


 VK:Sport  
Max Verstappen vijfde in Australië in foutloze maar anonieme race, Ferrari troeft Mercedes af

Oranje is een parodie op voetbal: met 2-0 onderuit tegen Bulgarije in WK-kwalificatie

Kluivert al jaren gechanteerd door goksyndicaat; oud-spits had schuld van 1 miljoen

Google

 Nieuws.nl  
Meer orgaandonaties dan ooit tevoren

271 mensen hebben vorig jaar organen afgestaan na hun dood. Dat is meer dan ooit tevoren. Dat meldt de Nederlandse Transplantatiestichting vrijdag. Deze 271 orgaandonoren hebben 782 orgaantransplantaties mogelijk gemaakt, doordat hun organen naar meerdere ontvangers gingen.

Er staan minder mensen op de wachtlijst voor een donororgaan dan vorig jaar aan het begin van het jaar: 1041 nu tegenover 1149 begin 2014. Dat is een daling van negen procent. Vorig jaar zijn meer harttransplantaties uitgevoerd (van 38 naar 50), maar de wachtlijst voor een nieuw hart is toch gegroeid.

De NTS spreekt van een ‘trendmatige stijging van het aantal orgaandonoren’ en denkt dat dat te wijten is aan de manier waarop orgaandonatie in ziekenhuizen geregeld is en aan de aandacht voor het belang van donatie.

Het bericht Meer orgaandonaties dan ooit tevoren verscheen eerst op Nieuws.nl.


Storm houdt containerschip buitengaats

Door de hevige storm komt het grootste vrachtschip, de CSCL Globe, zaterdagmorgen niet aan in de haven van Rotterdam. Het is volgens een woordvoerder van het Havenbedrijf Rotterdam nog onduidelijk wanneer het schip wel de haven binnen gaat varen.

Inmiddels is er veel belangstelling voor het andere grootste schip in zijn soort, de Pieter Schelte, dat donderdag aan de Tweede Maasvlakte afmeerde. Honderden mensen, op zee en langs de kade, zagen inmiddels het enorme gevaarte van 382 meter lang en 124 meter breed liggen.

Het bericht Storm houdt containerschip buitengaats verscheen eerst op Nieuws.nl.


Nabestaanden MH17 willen lering voor toekomst

De Stichting Vliegramp MH17 wil vooral dat er goed onderzoek wordt gedaan naar de veiligheidssituatie in het luchtruim boven het oosten van Oekraïne rond het moment dat het toestel van vlucht MH17 daar hoogstwaarschijnlijk werd neergeschoten. “Er moet duidelijkheid komen over wat wel en niet goed is gegaan”, benadrukt voorzitter Piet Ploeg. “Dat is heel belangrijk om lessen te leren, zodat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren.”

Ploeg reageert hiermee op de brief van het kabinet, waarin staat dat ministeries drie dagen voor de ramp met vlucht MH17 wisten dat het luchtruim boven Oekraïne niet helemaal veilig was. Een Nederlandse diplomaat was op 14 juli bij een briefing bij van de Oekraïense regering. Daarin werd onder meer gesproken van het neerhalen van een Oekraïens militair vliegtuig boven het oosten van het land.

Het bericht Nabestaanden MH17 willen lering voor toekomst verscheen eerst op Nieuws.nl.
 nu.nl - Sport  
Geen lange tijdrit in Tour 2015, ontknoping op Alpe d'Huez
De een na laatste etappe van de Tour de France 2015 finisht op de Alpe d'Huez. Dat bleek woensdag tijdens de bekendmaking van het parcours.

LIVE: Presentatie rittenschema Tour de France
De organisatie van de Tour de France maakt woensdag het rittenschema van de 102e edtie bekend. De start van het evenement is in Utrecht.

Halep bezorgt Serena Williams zwaarste nederlaag uit carrière
Serena Williams heeft woensdag bij de WTA Finals in Singapore de zwaarste nederlaag van haar carrière geleden.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden