Landelijk

Regionaal

Economisch

Sport

Kunst & cultuur

Wetenschap

ICT


Google
Deze site Web


 


 Telegraaf.nl - Telesport  
Gregorius weer belangrijk voor Yankees

De New York Yankees zijn nog een zege verwijderd van het bereiken van de World Series, de finale van het Amerikaanse honkbalseizoen. Mariekson 'Didi' Gregorius had opnieuw een belangrijk aandeel in de 5-0 zege op de Houston Astros.


Kelderman ziet wittebroodsweken even onderbroken

Eigenlijk had Wilco Kelderman nu op huwelijksreis moeten zijn, maar de renner van Team Sunweb ziet zijn wittebroodsweken éven onderbroken door een trip naar China...


Nieuwkoop: 'Kan mooie middag tegen Ajax worden'

Als het aan Bart Nieuwkoop ligt, staat hij zondag na vijf maanden zonder Eredivisie-duel opnieuw vanaf minuut één op het veld. In een Kuip die van de stalen fundering tot aan de nok tijdens de Klassieker met ruim 50.000 man zal zinderen, nu Feyenoord vroeg in het seizoen voor een duidelijke opdracht staat om vol in de titelrace te blijven: winnen!


Rutten: ?Je moet eerst gevraagd worden?

Nu FC Twente de gesprekken met Gertjan Verbeek heeft opgestart, lijkt Fred Rutten achter het net te vissen. Er was in Twente al een hele tijd een lobby gaande om Rutten terug te laten keren bij de club, die hij in zijn lange carrière in tal van functies diende.


Google
Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden