Aanbiedingen!
Landelijk

Regionaal

Economisch

Sport

Zorg / gezondheid

Politiek

Kunst & cultuur

Juridisch

Wetenschap

ICT


Google
Deze site Web


 
 RSS - Nieuws  
Robben filosofeert hardop over naderend afscheid
Arjen Robben sluit niet uit dat hij zijn laatste contract voor Bayern München heeft getekend. 'Misschien heb in 2018 het gevoel dat het klaar is.'

Soriano verlaat Red Bull op valreep voor avontuur in China
Vlak voor het verstrijken van de transferdeadline in China heeft Beijing Guoan toegeslagen. De club kaapt Jonathan Soriano weg bij Red Bull Salzburg.

Bruce woest op 'briljante' Bacuna na bedreigen grensrechter
Manager Steve Bruce van Aston Villa vindt dat Leandro Bacuna zich heeft misdragen. De Nederlander kreeg rood na een kopstoot-beweging.

Supersub Morata steekt Benzema naar de kroon
Niet voor het eerst dit seizoen voorkwam Real Madrid in het uitduel met Villarreal op het nippertje een nederlaag. NOS Sport  
Sportweek: cricket in de sneeuw, tennis op het water

Iedere week maakt de NOS een selectie van de mooiste en opvallendste beelden van de afgelopen week. Deze week Roger Federer en Tomas Berdych die een balletje slaan op een Tsjechische rivier en enkele cricketers die de sneeuw opzoeken. AD:sport  
'Inreisverbod schaadt kandidatuur WK voetbal in Amerika'

Vitesse klaar voor bekerkraker tegen Sparta

Fowler verdient ruim miljoen met zege in Honda Classic

Zlatan en Pogba dollen: Mij gekocht? Ik kwam gratis


 VK:Sport  
Kai Verbij ook met misslag beste van de wereld

Zwift: virtuele wielerwedstrijd waar je echte spierpijn van krijgt

Korfbal geeft dit Friese dorp het echte 'Elfstedengevoel'

Google

 Nieuws.nl  
Meer orgaandonaties dan ooit tevoren

271 mensen hebben vorig jaar organen afgestaan na hun dood. Dat is meer dan ooit tevoren. Dat meldt de Nederlandse Transplantatiestichting vrijdag. Deze 271 orgaandonoren hebben 782 orgaantransplantaties mogelijk gemaakt, doordat hun organen naar meerdere ontvangers gingen.

Er staan minder mensen op de wachtlijst voor een donororgaan dan vorig jaar aan het begin van het jaar: 1041 nu tegenover 1149 begin 2014. Dat is een daling van negen procent. Vorig jaar zijn meer harttransplantaties uitgevoerd (van 38 naar 50), maar de wachtlijst voor een nieuw hart is toch gegroeid.

De NTS spreekt van een ‘trendmatige stijging van het aantal orgaandonoren’ en denkt dat dat te wijten is aan de manier waarop orgaandonatie in ziekenhuizen geregeld is en aan de aandacht voor het belang van donatie.

Het bericht Meer orgaandonaties dan ooit tevoren verscheen eerst op Nieuws.nl.


Storm houdt containerschip buitengaats

Door de hevige storm komt het grootste vrachtschip, de CSCL Globe, zaterdagmorgen niet aan in de haven van Rotterdam. Het is volgens een woordvoerder van het Havenbedrijf Rotterdam nog onduidelijk wanneer het schip wel de haven binnen gaat varen.

Inmiddels is er veel belangstelling voor het andere grootste schip in zijn soort, de Pieter Schelte, dat donderdag aan de Tweede Maasvlakte afmeerde. Honderden mensen, op zee en langs de kade, zagen inmiddels het enorme gevaarte van 382 meter lang en 124 meter breed liggen.

Het bericht Storm houdt containerschip buitengaats verscheen eerst op Nieuws.nl.


Nabestaanden MH17 willen lering voor toekomst

De Stichting Vliegramp MH17 wil vooral dat er goed onderzoek wordt gedaan naar de veiligheidssituatie in het luchtruim boven het oosten van Oekraïne rond het moment dat het toestel van vlucht MH17 daar hoogstwaarschijnlijk werd neergeschoten. “Er moet duidelijkheid komen over wat wel en niet goed is gegaan”, benadrukt voorzitter Piet Ploeg. “Dat is heel belangrijk om lessen te leren, zodat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren.”

Ploeg reageert hiermee op de brief van het kabinet, waarin staat dat ministeries drie dagen voor de ramp met vlucht MH17 wisten dat het luchtruim boven Oekraïne niet helemaal veilig was. Een Nederlandse diplomaat was op 14 juli bij een briefing bij van de Oekraïense regering. Daarin werd onder meer gesproken van het neerhalen van een Oekraïens militair vliegtuig boven het oosten van het land.

Het bericht Nabestaanden MH17 willen lering voor toekomst verscheen eerst op Nieuws.nl.
 nu.nl - Sport  
Geen lange tijdrit in Tour 2015, ontknoping op Alpe d'Huez
De een na laatste etappe van de Tour de France 2015 finisht op de Alpe d'Huez. Dat bleek woensdag tijdens de bekendmaking van het parcours.

LIVE: Presentatie rittenschema Tour de France
De organisatie van de Tour de France maakt woensdag het rittenschema van de 102e edtie bekend. De start van het evenement is in Utrecht.

Halep bezorgt Serena Williams zwaarste nederlaag uit carrière
Serena Williams heeft woensdag bij de WTA Finals in Singapore de zwaarste nederlaag van haar carrière geleden.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden