Overzicht
  Atletiek
  Autosport
  Basketbal
  Betaald voetbal
    Ajax
    FC Utrecht
    PSV
    Vitesse
  Voetbal divers
  Cricket
  Darten
  Duiken
  Golf
  Hardlopen
  Hockey
  Judo
  Media
  Motorsport
  Paardensport
  Schaatsen/ijshockey
  Schaken
  Squash
  Tafeltennis
  Tennis/badminton
  Vechtsport
  Volleybal
  Watersport
  Wielrennen
  Tour de France 
  Wintersport
  Zwemmen


  Contact
 
Vechtsporten
MartialArts info
Alles over vechtsporten wereldwijd.


HTA Taekwondo-Mudoin Haarlem
Traditioneel Taekwondo, drie leraren (3e + 4e dan) die samen meerdere malen in Korea hebben getraind o.l.v. Grootmeester Y.K. Kim 8e Dan, geven samen les bij Mudoin Taekwondo.


Boksclub ABCC Apeldoorn
Website van de Apeldoornse Boks- en Conditieclub.


RotterdamTaekwondo.nl
Online Taekwondo Community van Sportclub MArtial ARts Rotterdam.

Henk Meijer Taekwondo
Site van oud-wereldkampioen en Olympische Coach Sydney 2000 en Athene 2004 Henk Meijer.


Boksen.nl
Op deze website is veel informatie over de bokssport (Olympisch boksen en beroepsboksen) in Nederland opgenomen.

 Overig | Nieuws | Sport1.nl  
Pauwels heeft het op z'n heupen
Kevin Pauwels heeft zijn tweede zege geboekt in vier dagen. Nadat de Belg zondag al een klasse apart was in Ruddervoorde, toonde hij nu zijn overmacht in de Jaarmarktcross in Niel.

Tom Meeusen won de sprint om de tweede plaats van Sven Nys, op bijna een halve minuut achterstand van de winnaar. De kersverse Europees kampioen Lars van der Haar en Belgisch beste veldrijder Wout van Aert stonden niet aan de start.

Zo ging het er zondag aan toe:

[%video id=18204%]


IOC-baas Bach rekent op Russen in Rio
Thomas Bach denkt dat de Russische sport op tijd en voldoende maatregelen neemt zodat atleten uit dat land gewoon kunnen deelnemen aan de Olympische Spelen van Rio.

Dat zei de voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) naar aanleiding van het geruchtmakende WADA-rapport over doping in de Russische atletiek. Het wereldantidopingbureau pleit voor een schorsing voor de Russische atletiekfederatie vanwege corruptie en systematische dopinggebruik.

Dat zou betekenen dat Russische atleten niet op grote toernooien mogen uitkomen. Bach wilde niet speculeren over sancties. 'Dat is aan de internationale atletiekfederatie IAAF. Zij zullen hun conclusies trekken en noodzakelijke maatregelen nemen', zei Bach in een interview met de Nieuw-Zeelandse televisie.

'Ik weet zeker dat de Russische autoriteiten en sporters zullen meewerken. Dat is nodig om hun deelname aan Rio 2016 te verzekeren.'


Pelicans boeken eindelijk eens zege
New Orleans Pelicans hebben na zes nederlagen hun eerste zege van het seizoen in de NBA geboekt. De ploeg van coach Alvin Gentry was met 120-105 te sterk voor Dallas Mavericks.

In de vreugde over die eerste overwinning ontbrak forward Andrew Davis. De sterspeler verdween halverwege naar de kant met een heupblessure. Gentry kon na afloop nog niet zeggen of hij Davis voor langere tijd moet missen.

Ryan Anderson was de topschutter bij de Pelicans met 25 punten. Bij The Mavericks, dat drie van de laatste vier duels verloor, kwamen de meeste punten (18) op naam van de Duitser Dirk Nowitzki.

? Check de highlights van Pelicans-Mavericks


Cancellara gaat nog een jaar fietsen
Fabian Cancellara houdt het eind volgend jaar voor gezien. 'Dat is het juiste moment om mijn loopbaan te beŽindigen', aldus de Zwitserse wielrenner.

Cancellara kende een kwakkelseizoen. De kopman van Trek voor de voorjaarsklassiekers brak twee ruggenwervels, waardoor hij zijn favoriete koersen moest missen.

In de Tour kwam de viervoudige wereldkampioen tijdrijden in de gele trui ten val, waarbij hij opnieuw enkele ruggenwervels brak. Cancellara wilde vervolgens de Vuelta gebruiken om aan zijn vorm te werken, maar stapte daar al snel af wegens ziekte. Daarna liet hij de WK in Richmond schieten.


Google

Vechtsporten
Hwa-Rang Dragon Taekwondo
Hwa-rang Dragon Taekwon-do is ontstaan in 1998 en is opgericht door Sabumnim P. van Bruggen. Bij Hwa-rang Dragon wordt er professioneel en op originele Koreaanse wijze, taekwon-do onderwezen.

Ninjutsu Ninja Ninjitsu
De betere Ninjutsu club van Nederland onder leiding van Sensei Arie van den Akker.
Kom gewoon langs op woensdag om 19:20 uur aan de Kiel 9 in Groningen en word een Ninja.

   

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden