Beginpagina
  Dagje uit
  Online boeken
  Lastminutes
  Vakantie in Frankrijk
  Vakantie in Griekenland
  Vakantie in Spanje
  Vakantie op de Antillen
  Wandelen
  Nordic Walking
  Fietsen
  Hotels Nederland
  Hotels buitenland
  Duiken
  Kamperen
  Vakantiehuizen
  Vakantiebungalows
  Naturisme
  Kindervakanties
  Dierentuinen
  Attractieparken
  Speeltuinen
  Attractieparken 2
  Vakantiecursussen
  Landeninformatie
  Routeplanners
  Valuta omrekenen
  Wintersport
  Reisverslagen
  Zeilen
  Webcams
  Divers

  Contact

Adverteren bij Daisycon
Vakantie in Frankrijk
Kaart Frankrijk


Grotere kaart weergeven

Informatie over Frankrijk
Toeristische- en andere informatie over Frankrijk.

Vacanceselect: Vakantieparken in Frankrijk
Wordt het weer tijd voor een actief weekend in de Ardennen? Of bent u juist toe aan drie luie weken aan het strand van de Franse Rivièra? Of kiest u voor de luxe en het comfort van een Toscaanse privé villa met zwembad? Bij VacanceSelect.nl vinden zee dat iedereen op z'n eigen manier van z'n vakantie moet kunnen genieten. En dat genieten wordt nu exta aantrekkelijk in het last-minuteseizoen.

Alles over vakantie in Frankrijk
Rendezvous en France is een Nederlandstalige reisgids voor Frankrijk met praktische informatie voor het reizen in Frankrijk tijdens een weekend of een vakantieperiode.

 Het Hurktoilet, Frankrijk Weblog  
Parijs ziet het licht weer op de Champs Elysées
...

Monument voor de dieren van de Eerste Wereldoorlog
Tot in de piepkleinste dorpjes van Frankrijk vind je monumenten voor de gevallenen van de Eerste Wereldoorlog, de Grande Guerre. Da's logisch, maar je kunt je amper voorstellen dat er behoefte was aan nog een monument. Toch hebben ze onlangs in Pozières in het noorden van Picardië een nieuw monument onthuld. Dit monument is bedoeld voor een vergeten groep slachtoffers van de bloedvergieten v...

Charente: biefstuk van de oeros is niet over de datum
De oeros, de naam zegt het al, is een beest uit de prehistorie. Het beest, de voorloper van alle moderne koeienrassen, werd al afgebeeld in de beroemde grotten van Lascaux. Maar kijk niet gek op als je in een restaurant in Poitou-Charentes biefstuk van de oeros voorgeschoteld krijgt of dat je oerossenworst in de supermarkt ziet liggen. Dat vlees is beslist niet over de datum! De oeros is het laa...


Gesponsorde links


Abfrance.com
Verhuur van luxe en karakteristieke woningen in Frankrijk. Toeristische informatie over streken en plaatsen. Een systeem met uigebreide informatie en foto's over de woningen.

Frankrijk voor beginners
Frankrijk voor beginners bevat informatie over de Franse cultuur, het land en de geschiedenis, met aandacht voor belangrijke toeristische bestemmingen.
Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden