Inhoud:
  HOME
  Valentijnsdag
  Halloween
  Sinterklaas
  Kerstmis
  Moederdag
  Vaderdag
  Legpuzzels
  Love Calculator
  Vlaggen van de wereld
  (Voor-)lezen
  Televisie
  Kleurplaten
  Pokémon
  Topografie Europa
  Topografie Wereld
  Nederlandquiz
  Landenquiz
  Pesten
  Verdriet
  Harry Potter
  Dieren
  Spelletjes
  Sexuele voorlichting
  Leerzaam
  Kleuters/peuters
  Van alles wat 1
  Van alles wat 2
  Van alles wat 3
  Voor je ouders 
is een initiatief van
w
Voor ouders
lilaland.jpg - 2,96 kb Een wereld die je zelf kan maken
Li La Land is een mini online t.v. station voor heel jonge kinderen en hun ouders.
Tijdslot op de pc
Download het programma waarmee je de afspraken met je kind kunt vastleggen over de tijd die ze op de pc mogen doorbrengen. Instellen per dag, per uur, per activiteit.

Ouders Online
De grootste ouders-community van Nederland. Voor ouders (en toekomstige ouders) van baby's tot en met pubers. Maandelijks meer dan 140.000 verschillende bezoekers, die samen ruim 5 miljoen pagina's opvragen en 20.000 berichten op het Forum plaatsten. Wekelijks nieuwe artikelen, gratis e-nieuwsbrief.

SafeKidsZone
Heeft u het ook zo druk met het controleren van het surfgedrag van uw 'kinderen', omdat u bang bent dat zij per ongeluk op voor hen ongeschikte sites terechtkomen? Vanaf heden zijn die zorgen verleden tijd.

OuderAlleen
Op OuderAlleen wisselen alleenstaande ouders ervaringen uit over het alleenstaand ouderschap, echtscheiding, alimentatie, co-ouderschap, rouwverwerking, opvoeding, etcetera. Er worden afspraken gemaakt over vakanties, uitjes met de kinderen en avondjes stappen. Er is een advertentierubriek voor (contact-)advertenties, een drukbezochte chatbox, en er zijn besloten clubs.

Kinderen Pesten Kinderen
Deze pagina maakt deel uit van een informatiepakket over pesten op internet. Het is bedoeld voor ouders die willen weten hoe je pesten kunt herkennen en wat je er tegen kunt doen.

Zappelin voor ouders

Op deze Z@ppouder-site vindt u allerlei informatie rondom media & kinderen. U kunt in het forum gedachten en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Spelletjesplein
Educatieve spelletjes voor de allerjongsten.

Stichting Vakantiekind
Stichting Vakantiekind is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet om kinderen uit sociaal minder draagkrachtige gezinnen toch de mogelijkheid te bieden op vakantie te kunnen.

Jantje Beton
Jantje Beton staat op de bres voor kinderen in Nederland. Het maak niet uit waar je woont of hoe je eruit ziet. Jantje Beton wil dat elk kind een prettig leven heeft. Kinderen hebben de ruimte nodig, letterlijk en figuurlijk, om zich goed te kunnen ontwikkelen.

De Kijkwijzer
Met Kijkwijzer kunnen ouders en opvoeders in één oogopslag zien of een televisieprogramma, bioscoopfilm of video schadelijk kan zijn voor kinderen. Op deze website krijgt u uitleg over de pictogrammen en andere informatie.

Boris en Katinka,
voorleesverhalen

Grappige en herkenbare voorleesverhalen voor peuters, kleuters (en ouders).

Surfkids
Surfkids heeft zich altijd ingezet voor veilig surfen voor Kids. Vanaf heden kunnen we eindelijk zeggen dat veilig surfen buiten www.surfkids.nl nu ook kan. Surfkids is namelijk 'Gratis Veilige Access Provider' geworden.

w
Gesponsorde links