Contact
 

Natuur en milieu
Stichting Natuur en Milieu
Stichting Natuur en Milieu werkt met hart en ziel aan een mooi landschap, een rijke natuur en een gezond milieu. Als onafhankelijke organisatie zet zij zich in voor duurzame oplossingen voor natuur- en milieuproblemen.


Greenpeace
Greenpeace is een onafhankelijke internationale milieuorganisatie. Door geweldloze en inventieve confrontaties stellen we milieuproblemen aan de kaak en stimuleren we oplossingen voor een gezond en duurzaam evenwicht tussen mens en milieu.Wakker Dier
Wakker Dier is de grootste dierenbeschermingsor- ganisatie die zich exclusief richt op het afschaffen van de bio-industrie. Ze wil mensen wakker maken. Laten zien dat er veel mis is in de bio-industrie. En ook laten zien dat het anders kan.
Gesponsorde links

Natuur en milieu
Milieudefensie
Milieudefensie is een van de actiefste milieuorganisaties van dit moment, met campagnes rond binnen- en buitenlandse thema's. Samen met overheden, bedrijven en betrokken burgers zoekt Milieudefensie naar oplossingen. Als praten niet helpt, volgen acties. Samen met zoveel mogelijk mensen en altijd constructief en geweldloos. Dankzij ruim 90 duizend leden en donateurs kan Milieudefensie onafhankelijk werken.

Stop Fout Vlees
Stop Fout Vlees is een campagne tegen de bio-industrie van Milieudefensie en JMA

Zoek op deze website:

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden