Nationale Mediasite
De betere restaurants in Drenthe
ASSEN

Liff in Assen

Liff in Assen

Ontdek ons vernieuwde restaurant. Gelegen aan de Brink, midden in het mooie Assen is LIFF een fijne plek om te vertoeven.

GASTEREN

Pannenkoekenboerderij Brinkzicht

brinkzicht

Te midden van een oase van rust vindt u dit gezellige restaurant. Een sfeervol bedrijf met een prima restaurant en een veelzijdige en gezellige zaalaccommodatie.

HOOGEVEEN

La Brochette

brinkzicht

La Brochette is een modern en eigentijds horecabedrijf in het winkelhart van Hoogeveen. Kwaliteit, service en vakmanschap zijn de belangrijkste pijlers die het succes van La Brochette verklaren.
Dit succes heeft ertoe geleid dat onze produkten zoals: koffie, broodjes en dagmenu's bij zowel de particuliere- als zakelijke markt enorm worden gewaardeerd.

WESTERBORK

Restaurant Abdij de Westerburcht

Restaurant Abdij de Westerburcht

Hotel Abdij de Westerburcht heeft sedert enkele jaren een sfeervol themarestaurant Grand Café la Trappe. Het geheel is afgestemd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in Berkel-Enschot, waar het enige trappistenbier in Nederland onder toezicht van de monniken gebrouwen wordt. Deze bieren vindt u in het Proeflokaal (hotelbar) op de tap of in fles. In het Grand Café gaat men terug in de tijd; glas-in-lood armaturen, muurschilderingen, fakkels aan de wanden, veel rustiek eiken en een gladgepleisterd plafond.

WESTERWELDE
De Jufferen Lunsingh

De Jufferen Lunsingh


Prachtige locatie (oude burgermeesters landgoed van Norg) aan de rand van het kleine dorpje Westervelde bij Norg. Niet alleen de locatie is prachtig maar vooral de (h)eerlijke gerechten, eigen vlees en hammen, verse producten en zeer smaakvol.
(Bron: Elsevier)

Valide CSS!