Bij THUIS zijn wij allemaal grote liefhebbers van puur en (h)eerlijk eten. Al onze taarten bakken we zelf, we hebben
een uitgebreide barista-training gevolgd en in ons restaurant worden zoveel mogelijk verse, biologische en/of streekproducten gebruikt.
Elke vrijdag- en zaterdagavond is het restaurant ook geopend voor diner. Chef Harm Jan kookt met het mooiste en lekkerste
wat het seizoen te bieden heeft.
Bij Restaurant "Aan de Fonteyn" kunt u sfeervol genieten midden in het bruisende centrum van Dronten.
U bent van harte welkom met uw familie, vrienden of zakelijke relaties op ons uniek gelegen terras of
in ons sfeervolle restaurant.
Wij hebben vers gezette koffie, lekkere lunches, een heerlijk diner of een gezellige borrel.
Op een prachtige locatie op de Urker haven staat het monumentale pand van Restaurant De Boet.
Het juweeltje van Cees en Zwanie Kramer. Niet alleen volgens vakblad Lekker, met plaats 58 op de ranglijst,
hét toprestaurant van Flevoland, maar Michelin en Gault Millau klasseren De Boet als beste wat betreft prijs-kwaliteitsverhouding
en noemt de zaak het adres voor een mooi uitgebalanceerde wijnkaart.
Lekker dineren, een uitgebreide lunch of een genieten van een drankje met smakelijke hapjes,
in de prachtige dinerzaal met open keuken, de wijnbar of op het terras.
Schitterend gelegen aan de havenmond van de jachthaven in Almere Haven en het Gooimeer. Dagelijks serveren wij lunch, diner en High Tea.
Chefkok Raffaele Puliga en Sous-Chefkok Stefan Gasman zijn gespecialiseerd in bijzondere gerechten die het culinaire
vakmanschap van het keukenteam onderstrepen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame
ingrediënten.