Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandRestaurants in Groningen

DELFZIJL
Grand Café & Restaurant Boven Groningen
"Leuke, brasserie-achtige gerechten vindt u hier; met name het zeer vriendelijk geprijsde dagmenu is een aanrader. Op de kaart staan daarnaast gerechten als een vissoep met verse Noordzeevis, witte wijn en creme fraiche of een hoofdgerecht van lamskotelet met shii-take en peterseliesaus. Sluit af met een borrel in de grand cafe-achtige lounge". (Bron: Wining & Dining)
Boven Groningen ligt tegenover het trein- en busstation van Delfzijl.

DELFZIJL
Hotel-Restaurant Wilhelmina
Ons bedrijf bevindt zich in het landelijk gelegen Woldendorp, een dorp dat hoort bij de Gemeente Delfzijl. Ons onderkomen is het voormalige Gemeentehuis van de Gemeente Termunten, een gemeente, die sinds 1990 onder de gemeente Delfzijl valt.
In het Hotel vindt u nog diverse authentieke elementen uit de gemeente-periode; u kunt overnachten in de voormalige trouwzaal; dineren in de voormalige werkkamer van de Burgemeester of de voormalige Secretarie; een gezellig drankje drinken in de voormalige kluis, waar nu onze hotelbar is.


GRONINGEN
Bodega Restaurant De Apedans
Het begin van een ware ontdekkingstocht, zowel culinair als cultureel. Stap binnen in De Apedans en laat u verrassen door een sfeer waar eten synoniem is aan verwennerij, ontspanning, ongedwongen genieten in een zeer bijzondere ambiance.GRONINGEN
gulzigekater (3K) Eetcafé De Gulzige Kater
Sfeervol, ontspannen eet- en drinkhuis waar u een smaakvolle en gezellige avond tegemoed kunt zien. Kortom; Lekker eten en drinken!Ons eet- en drinkhuis bevindt zich aan het Kattendiep 33, precies tegenover het Holland Casino.
HAREN
Restaurant Villa Sasso
Gelegen aan de oever van het Paterswolde Meer. Een rustige locatie met fraai uitzicht over het water. In deze aantrekkelijke omgeving biedt Vialla Sasso u de gelegenheid om op ongedwongen wijze te genieten van de Mediterrane keuken.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden