Klik op de gewenste provincie

Drenthe Friesland Groningen Overijssel Flevoland Flevoland Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Limburg Noord-Brabant Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland ZeelandDe betere Restaurants in Gelderland

RENKUM
Grand Cafe Oude Post
Oude Post streeft ernaar om verrassende gerechten te serveren, gemaakt met ingrediënten van eersteklas kwaliteit. Alles wordt zoveel mogelijk huisgemaakt. De bijbehorende wijnen zijn van een uitstekende selectie.


ARNHEM
Restaurant Salathai
Thais Restaurant Salathai heeft een originele Thaise keuken wat uniek is voor Arnhem en omgeving.
De koks zijn meesters in het bereiden van pittige maaltijden, maar zijn even trots als ze hun gasten kunnen plezieren die een milder aroma prefereren.


BEMMEL
Bistro 't Klokhuys
De bistro ligt tegenover het romantische kasteel-raadhuis de Kinkelenburg, een locatie waar het hele jaar door huwelijken gesloten worden. Een unieke ligging met betrekking tot het ontvangen van gasten voor of na de huwelijksplechtigheid. De bistro biedt ruimte voor circa 70 personen.

EDE
Brasserie de Plantage
Centraal gelegen in het hartje van Ede vindt u Brasserie de Plantage. Het moderne pand met veel glas doet niet vermoeden wat er zich binnen afspeelt. Eenmaal binnen stapt u in een totaal andere wereld; een sfeervolle, koloniaal ingerichte brasserie waar warme, donkere kleuren en veel kaarsen de inrichting bepalen.
U kunt online reserveren
ELST (GLD)
Restaurant de Hucht
Gevestigd in een schitterend gerestaureerde herenboerderij uit 1859. De elegante ambiance die de woon- en bedrijfsruimten van weleer thans kenmerkt, heeft u veel te bieden.


NIJMEGEN
Eetcafé Jan Klaassen
Op onze website kunt u informatie vinden over de openingstijden, de locatie en het menu. Het team wordt aan u voorgesteld, u kunt een rondleiding door het restaurant maken en over de geschiedenis van het ontstaan van eetcafé Jan Klaassen lezen. Ook houden wij u regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden