Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 
Computerbladen
Computerbladen
ComputerIdee
Personal Computer Magazine
Computer Totaal
Automatiseringsgids
Computable
Computerworld
Hardware Info
Informatieprofessional.nl
IT Infra
WebWereld
WinMagazine

 Breekpunt.nl - Nieuws  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

78 procent medewerkers herkent phishingmails niet
Ruim driekwart van alle medewerkers in Nederlandse organisaties kan phishingmails niet van betrouwbare e-mails onderscheiden. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd door het IT-securitybedrijf Nováccent.

Nieuwe HP notebooks
HP heeft een nieuwe generatie Pavilion x2 notebooks aangekondigd. HP tilt met het ontwerp de hybride PC naar een hoger niveau. HP lanceert tevens de nieuwe ENVY notebooks, die een langere batterijduur met een nieuw, slank en gebogen design combineren


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden
Gesponsorde links


 Computer Idee  
Android-smartphones straks zonder Google Zoeken en Chrome?
Mogelijk is je toekomstige Android-smartphone niet meer standaard voorzien van de Google Zoeken-app en Chrome. Fabrikanten hebben meer vrijheid om ze te vervangen door alternatieve zoek-apps en browsers.

Microsoft: 'Meer bewustwording rond helpdesk-frauders'
Microsoft belt je niet zomaar op om te melden er een probleem is geconstateerd met je computer. Met die boodschap vergroot het bedrijf al een poosje de bewustwording rond helpdesk-frauders, en dat lijkt nu effect te hebben. Minder mensen trappen er in dan twee jaar geleden.

Huawei presenteert Mate 20-serie en smartwatch
Vandaag heeft Huawei in Londen twee nieuwe smartphones gepresenteerd: de Huawei Mate 20 en de Huawei Mate 20 Pro. Ook verschijnt er een nieuwe smartwatch: de Huawei GT.


 PCMweb RSS  
SSD: steeds sneller én kleiner
Hoewel een ssd nog altijd modern klinkt, zijn de op flash gebaseerde schijven alweer bijna tien jaar voor consumenten te koop. Sindsdien is er een hoop veranderd. Die ssd van toen is zeker niet de ssd van nu!

TU Delft en de zoektocht naar de ultieme batterij
Een kleine groep wetenschappers en studenten van de TU Delft onderzoekt iets dat de komende jaren weleens van grote betekenis kan zijn in ons leven. Want als auto?s in de toekomst elektrisch worden en iedereen zonnepanelen op het dak heeft, wordt het belangrijk de ultieme batterij te hebben.

Hoe onveilig is de Facebook-vpn Onavo Protect?
Eerder dit jaar adviseerde de Consumentenbond gebruikers om de app Onavo Protect niet te installeren. Deze door Facebook aangeboden vpn-dienst zou onder het mom van extra privacy en meer veiligheid een breed scala aan persoonlijke gegevens van gebruikers binnenslepen. Klopt dat?


 Computer!Totaal RSS  
SSD: steeds sneller én kleiner
Hoewel een ssd nog altijd modern klinkt, zijn de op flash gebaseerde schijven alweer bijna tien jaar voor consumenten te koop. Sindsdien is er een hoop veranderd. Die ssd van toen is zeker niet de ssd van nu!

BenQ SW271 - Ultieme beeldbewerking
Met de BenQ SW271 richt de monitorfabrikant zich op de serieuze beeldbewerker. Naast een indrukwekkende 4K-resolutie op 27 inch is er ondersteuning voor de AdobeRGB-kleurruimte en zelfs HDR10. Is fotoperfectie mogelijk voor 1199 euro?

Huawei Mate 20 (Pro): encyclopedie, reisgids en calorieënteller!
De gloednieuwe Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro zitten boordevol Artificial Intelligence (A.I). Daardoor zijn de smartphones zó slim dat ze je van alles kunnen vertellen over beroemde schilderijen, bekende gebouwen en zelf over het aantal calorieën op je bord. Richt gewoon de camera erop en voilà! Met de hoogbegaafde Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro en heb jij jouw persoonlijke reisgids, encyclopedie én fitnesscoach in de palm van jouw hand.