Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 
Computerbladen
Computerbladen
ComputerIdee
Personal Computer Magazine
Computer Totaal
Automatiseringsgids
Computable
Computerworld
Hardware Info
Informatieprofessional.nl
IT Infra
WebWereld
WinMagazine

 Breekpunt.nl - Nieuws  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

78 procent medewerkers herkent phishingmails niet
Ruim driekwart van alle medewerkers in Nederlandse organisaties kan phishingmails niet van betrouwbare e-mails onderscheiden. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd door het IT-securitybedrijf Nováccent.

Nieuwe HP notebooks
HP heeft een nieuwe generatie Pavilion x2 notebooks aangekondigd. HP tilt met het ontwerp de hybride PC naar een hoger niveau. HP lanceert tevens de nieuwe ENVY notebooks, die een langere batterijduur met een nieuw, slank en gebogen design combineren


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden
Gesponsorde links


 Computer Idee  
Win een Kinesis Freestyle Pro-keyboard van Backshop
Een pijnlijke rug, kramp in de schouders... wie vaak en lang in een verkeerde houding achter de pc zit, kent de klachten. Overweeg dan eens een ergonomisch toetsenbord, zoals de Kinesis Freestyle Pro.

'Apple brengt dit jaar geen nieuwe iPad Mini uit'
De laatste iPad Mini (4de generatie) dateert alweer uit 2015, maar een eventuele opvolger lijkt nog ver weg. Anonieme bronnen stellen dat Apple niet werkt aan een nieuwe iPad Mini. Er zouden op een evenement volgende maand wel nieuwe iPhone's en grotere iPad's worden aangekondigd.

Straks kun je je gehoorapparaat verbinden met je Android-smartphone
Google werkt samen met het Deense GN Hearing om Android toegankelijker te maken voor slechthorenden. Het mobiele besturingssysteem krijgt straks ondersteuning voor hoortoestellen, die je verbindt via het energiezuinige bluetooth low energy. Zo hoor je alle audio via je gehoorapparaat.


 PCMweb RSS  
PCM-weekoverzicht: Te veel geld naar ICT, of te weinig?
Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Geeft de Nederlandse overheid teveel uit aan ICT?
Over het antwoord op de hierboven gestelde vraag zijn diverse ICT-organisaties het roerend eens: ja. De frustratie zit hem voornamelijk in het feit dat er vaak veel tijd en geld gaat naar projecten die uiteindelijk mislukken, wat zou komen omdat politici niet genoeg van technologie weten. FD kopte niet voor niets recentelijk dat grote ICT-projecten van de overheid zeker 1 miljard duurder zijn dan begroot. Geeft de Nederlandse overheid teveel uit aan ICT?

Headless Raspberry Pi via netwerk installeren
De eenvoudigste manier om een headless Raspberry Pi op te zetten is via het netwerk. Dan log je via het ssh-protocol op je Pi in, naar keuze via ethernet of wifi. Met de Raspberry Pi Zero en Zero W is het zelfs mogelijk om een netwerkverbinding op te zetten via een usb-kabel.


 Computer!Totaal RSS  
Acer Holo360 ? Fotograferen in 360 graden
De Acer Holo360 is zeker niet de eerste met een 360graden-camera, maar Acer heeft met de Holo360 we iets unieks. De camera draait op Android en is voorzien van een 4G-verbinding zodat je beelden direct kunt uploaden.

3D printen via online diensten
De kans is groot dat je geen 3D-printer in huis hebt, maar dat betekent niet dat je deze techniek links hoeft te laten liggen. Er zijn heel veel bedrijven die jouw modellen kunnen 3D printen en 3D-ontwerpen haal je gewoon van het internet. Niettemin is het handig om een paar feiten over 3D afdrukken op een rijtje te hebben.

iPhone XI: de geruchten
We bevinden ons inmiddels in de tweede helft van het jaar, en dat betekent dat de ogen langzaam maar zeker weer gericht zijn op Apple. Kortom, de iPhone XI smartphone komt eraan (of heet de nieuwe iPhone toch anders?). Wij zetten alle iPhone XI geruchten op een rijtje.