Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 
Computerbladen
Computerbladen
ComputerIdee
Personal Computer Magazine
Computer Totaal
Automatiseringsgids
Computable
Computerworld
Hardware Info
Informatieprofessional.nl
IT Infra
WebWereld
WinMagazine

 Breekpunt.nl - Nieuws  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

78 procent medewerkers herkent phishingmails niet
Ruim driekwart van alle medewerkers in Nederlandse organisaties kan phishingmails niet van betrouwbare e-mails onderscheiden. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd door het IT-securitybedrijf NovŠccent.

Nieuwe HP notebooks
HP heeft een nieuwe generatie Pavilion x2 notebooks aangekondigd. HP tilt met het ontwerp de hybride PC naar een hoger niveau. HP lanceert tevens de nieuwe ENVY notebooks, die een langere batterijduur met een nieuw, slank en gebogen design combineren


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden
Gesponsorde links


 Computer Idee  
Rylo is een mini-360-graden-camera
De zogeheten Rylo is een van de kleinste 360-graden-camera's die je kunt kopen, maar dat is niet het enige bijzondere. Je hoeft namelijk niet constant op te letten of alles wel goed in beeld is.

Ook Qualcomm komt met eigen vr-bril
U kent Qualcomm als maker van mobiele processoren, maar de firma werkt nu ook aan een eigen virtual reality headset. Die draait uiteraard op een cpu van de fabrikant zelf en werkt zonder smartphone, pc of externe sensoren.

Chrome 66 blokkeert automatisch startende video's
De nieuwste versie van Chrome zorgt ervoor dat automatisch startende video's in de kiem worden gesmoord, althans wanneer ze ook geluid maken. Daarmee komt er een einde aan een van de meest storende vormen van online reclame.


 PCMweb RSS  
Draadbreuk: Beste netwerktips- en tools van april
Op netwerkgebied komen er iedere maand handige tools bij en met de juiste tips ontdek je mogelijkheden die je eerder nog niet voor mogelijk hield. In deze maandelijkse rubriek praten we je daarover bij. Netwerkbeheerders, opgelet!

Welke soorten hosting passen bij jouw web-applicaties?
Je web-applicatie verdient een betrouwbaar en snel platform met een onberispelijke internetverbinding, maar je zit vast niet te wachten op de zorgen die het beheer van fysieke machines met zich meebrengt. Zie daar de reden van de populariteit van hosting. In dit artikel gaan we wat dieper in op de verschillende soorten hosting.

Zo zijn supply-chain-aanvallen te onderscheppen
In een vorig artikel legden we supply-chain-aanvallen onder de loep. Hierbij wordt malware verspreid via vertrouwde software en de officiŽle sites die daarbij horen. De volgende vraag is dan ook: wat doe je er tegen?


 Computer!Totaal RSS  
ClearType instellen voor duidelijkere teksten
Heb je de indruk dat het lettertype dat Windows gebruikt niet goed leesbaar is? Kijk dan of de aanwezige ClearType-technologie is ingesteld. Als dat wel al zo is, dan kun je ClearType ook nog aanpassen aan je eigen ogen.

Dit zijn de 14 beste portable apps
Wij kunnen ons geen computerleven meer voorstellen zonder portable apps. Op een nieuw systeem zijn we daardoor snel weer aan het werk: meer dan het kopiŽren van een paar mapjes of een usb-stick erin is het niet. In dit artikel laten we je zien wat onze favoriete tools zijn.

Bewaak je pc met een webcam of ip-camera
Wie een woning wil bewaken, hoeft niet meteen te investeren in een peperduur videobewakingssysteem. Met een goedkope ip-camera of webcam en het gratis programma iSpy bewaak je je pc ook heel simpel. Houd voortaan op de computer eenvoudig een oogje in het zeil!