Aanbiedingen!Landelijk

Regionaal

Economisch

Sport

Zorg / gezondheid

Politiek

Kunst & cultuur

Juridisch

Wetenschap

ICT


Google
Deze site Web


 
 Breekpunt.nl - Algemeen  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

iPad: Schakelen met de schakelaar
Naast de volumeknop zit een schakelaar waarmee u het geluid van de iPad uit kunt zetten. U hebt echter nog een mogelijkheid: het scherm vastzetten zodat het niet meedraait met het kantelen van de iPad.


Adverteren bij Daisycon

 Webwereld Feed  
De irritantste typen Facebook-vrienden
Posters, volgers, commentaarjagers, incheckers: dit type Facebook-vrienden werken echt op je zenuwen.

Tool waarschuwt criminelen voor onbetrouwbare dieven
Om ripdeals online tegen te gaan, heeft geboefte een beoordelingssysteem gebouwd.

De 8 beste Android-smartphones van dit moment
We zetten ze allemaal op een rijtje.


 Computable  
Infor neemt BI-specialist Birst over
Bedrijfssoftwareconcern Infor neemt het Amerikaanse bedrijf Birst over. Dit is een aanbieder van een business intelligence-cloudplatform voor data-sourcing. Het geeft inzicht in gestandaardiseerde gegevens om het nemen van bedrijfsbeslissingen te vergemakkelijken.

Exact en Festo openen geautomatiseerde testfabriek
Op de industriebeurs Hannover Messe heeft bedrijfssoftwareleverancier Exact een overeenkomst getekend met Festo, een Duitse aanbieder van industriŽle automatisering. Beide bedrijven willen een testomgeving inrichten voor de digitale fabriek van de toekomst. De demonstratiefabriek komt bij...

Wibu daagt ICT'ers uit Blurry Box te kraken
Het Duitse ict-beveiligingsbedrijf Wibu-Systems organiseert een internationale hackerswedstrijd. Doel is een computerspel, waarin zogeheten Blurry Box-encryptie is ingebouwd, zo te modificeren dat het zonder internetverbinding en daarmee samenhangende beveiligingscomponent net zo functioneert als het origineel. Voor...


 PCMweb RSS  
Verbod op mediastreamers nadert door oordeel Europees Hof
De kans dat de verkoop op mediaboxen binnenkort wordt verboden is aanzienlijk toegenomen, nu het Europese Hof oordeelt dat de streamingkastjes voornamelijk voor illegale streamingdoeleinden worden gebruikt.

Creators Update ook uit voor Windows 10 Mobile
De Creators Update is sinds kort al uit voor de desktopversie van Windows 10 en nu volgt ook Windows 10 Mobile. Microsoft is de uitrol gestart voor zijn mobiele besturingssysteem, hoewel niet iedere telefoon in aanmerking komt.

PCM-weekoverzicht: De toekomst van processoren
Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Google

 Telegraaf.nl - Digitaal  
Nintendo Switch is kaskraker

De Switch-console van Nintendo groeit uit tot een kaskraker voor het Japanse bedrijf. Het apparaat laat zijn winst verdubbelen.


Omzetgroei voor Orange

Telecomconcern Orange heeft in het eerste kwartaal de opbrengsten zien aandikken. Dat kwam voor een groot deel door sterke groei in Spanje, maar ook in thuismarkt Frankrijk deed Orange goede zaken, zo viel donderdag op te maken uit een tussentijds handelsbericht.


Nokia haalt meer geld op met octrooien

De Finse fabrikant van netwerkapparatuur Nokia heeft zijn omzet in het eerste kwartaal iets zien dalen. De daling was wel minder sterk in vergelijking met voorgaande periodes. Het bedrijf blijft last houden van de dalende vraag naar zijn netwerken, maar wist die daling deels te compenseren doordat het meer geld ophaalde met zijn octrooien.


Twitter ziet gebruik verder groeien
Twitter heeft afgelopen maanden opnieuw een groter publiek getrokken. Het bedrijf wist daarbij zijn nettoverlies te verkleinen, terwijl de omzet lager was dan een jaar eerder.

?Mediaspeler is illegaal?

De verkoop van een mediaspeler waarmee mensen op hun tv gratis films kunnen streamen, kan een inbreuk op het auteursrecht vormen. Dat heeft het Europees Hof van Justitie woensdag geoordeeld. Tweakers Mixed RSS Feed  
CDex 1.85
Versie 1.85 van CDex is verschenen. Dit programma is in staat om de muziek van een audio-cd te rippen. Het is mogelijk om de muziek als wav-geluid te bewaren, maar omzetten naar flac, ogg vorbis of mp3 is ook mogelijk. Het programma maakt voor het omzetten gebruik van diverse encoders, waarvan de bekende LAME-encoder standaard geselecteerd is. Naast de standaardversie is er ook een portable-versie, maar deze loopt enkele edities achter. Deze uitgave verhelpt enkele kleine problemen en zou weer goed met Windows 10 met de Creators Update samen moeten werken.

Vivaldi 1.9.818.44
Versie 1.9 van de webbrowser Vivaldi is uitgekomen. Vivaldi is een webbrowser die wordt ontwikkeld door voormalige werknemers van Opera. Hij richt zich voornamelijk op powerusers en gebruikers van Opera voor de overstap op Chromium, hoewel ook deze browser daarop is gebaseerd. Vivaldi heeft uitgebreide mogelijkheden, zoals mousegestures, stapelen van tabbladen, uitgebreide keyboardshortcuts en het maken van aantekeningen op webpagina's. De browser is gratis en wordt voor Windows, Linux en macOS ontwikkeld. De belangrijkste verbeteringen in versie 1.9 zijn hieronder voor je op een rijtje gezet.

Fitnesshorloge Acer bevat rond scherm en MediaTek-soc
Acer heeft een nieuwe wearable aan zijn assortiment toegevoegd tijdens een evenement in New York waar het bedrijf veel nieuwe producten aankondigde. De Leap Wear is een fitnesshorloge met rond scherm dat over een soc en biosensingchip van MediaTek beschikt.

Acer introduceert quantumdot-monitoren en aio's met Intel Optane-geheugen
Acer heeft twee nieuwe dunne all-in-one-computers aangekondigd, die de fabrikant optioneel met een Intel Optane-cache uitrust. De U27 bevat geen ventilator voor de koeling. Daarnaast brengt het bedrijf twee nieuwe game-monitoren met quantumdot-laag aan.

Acer kondigt nieuwe Swift-, Switch-, en Aspire-laptops aan
Acer heeft tijdens zijn jaarlijkse evenement in New York een groot aantal nieuwe laptops aangekondigd. De Aspire-modellen krijgen nieuwe namen, terwijl de Switch-lijn een update krijgt en een goedkoop model bevat.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden