Aanbiedingen!Landelijk

Regionaal

Economisch

Sport

Zorg / gezondheid

Politiek

Kunst & cultuur

Juridisch

Wetenschap

ICT


Google
Deze site Web


 
 Breekpunt.nl - Algemeen  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

iPad: Schakelen met de schakelaar
Naast de volumeknop zit een schakelaar waarmee u het geluid van de iPad uit kunt zetten. U hebt echter nog een mogelijkheid: het scherm vastzetten zodat het niet meedraait met het kantelen van de iPad.


Adverteren bij Daisycon

 Webwereld Feed  
10 goede robots die nog geen vlieg kwaad doen
Tenzij je erom vraagt, natuurlijk.

Van DevOps naar NoOps
In slechts vier stappen en een paar maanden kunnen ook traditionele bedrijven zich omvormen tot een cloud-native organisatie.

4 oplossingen voor hoofdpijndossiers in Windows 10
We verstrekken aspirine.


 Computable  
Unica Fastcom bouwt datacenter DC Valley
DC Valley heeft de plannen gepresenteerd voor de bouw van een state-of-the-art en duurzaam datacenter in de FoodValley-regio. In deze zitten veel ict-gerelateerde ondernemingen waardoor devraag naar lokale dataopslag en -verwerking groeit. De door DC Valley...

CeBIT 2017: Van slimme lantaarn tot AR-putt
Slimme omroepsystemen, binnenshuis papier recyclen, parkeren met sensortechnologie, augmented reality (ar) op de golfbaan en straatverlichting die zich aanpast aan de weggebruiker. Een greep uit het enorme aanbod in de zeventien hallen van ict-vakbeurs CeBIT 2017...

Computable Journaal: de sensoren nemen het over
Bekijk het tweede Computable-videoverslag van de ict-vakbeurs CeBIT 2017 in Hannover. Met veel aandacht voor het 'internet der dingen', oftewel Internet of Things (IoT). Sensortechnologie is op de beurs alom aanwezig.


 PCM: Nieuws  
PCM-weekoverzicht: Alles wat je wil weten over Android O
Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Corsair One is volledige pc van Corsair
Wie zelf een pc in elkaar zet, overweegt al snel onderdelen van Corsair. Met de komst van de Corsair One lanceert de Amerikaanse fabrikant voor het eerst zijn eigen complete pc.

Op zoek naar de meerwaarde van wearables: deel 2
Smartwatches die vooral medische doeleinden krijgen en GPS-halsbanden voor huisdieren die zelfrijdende auto's laten remmen. Wie verder kijkt dan zijn neus lang is, ziet een hoop kansen voor wearables de niet altijd even voor de hand liggen.

Google

 Telegraaf.nl - Digitaal  
Gadget van de Week: Lenovo Phab 2 Pro

Deze week is de Phab 2 Pro van Lenovo onze Gadget van de Week. Een waarlijk enorme telefoon, met een opmerkelijke functie: Tango.


Sociale spanningen online vooral na aanslagen

Spanningen op sociale media lopen op na aanslagen of andere incidenten, zoals bijvoorbeeld de Damschreeuwer bij de Dodenherdenking in 2010 of het Project X-feest in Haren. Dat blijkt uit de nieuwe Sociale spanningen-indicator van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


Twitter denkt na over betaalde dienst

Twitter denkt erover na om een betaalde dienst te introduceren voor veeleisende gebruikers, zoals merken en nieuwsorganisaties. Dat heeft het sociale medium bevestigd aan The Verge nadat gebruikers van Tweetdeck screenshots mailden van een door Twitter gestuurde enquête.


Apple zegt WikiLeaks-lek al gedicht te hebben

Apple claimt dat de kwetsbaarheden die door de CIA werden gebruikt om iPhones en Mac-computers te volgen al jaren geleden gedicht zijn. De kwetsbaarheden, die beschreven zijn in door WikiLeaks online gezette documenten, zouden niet meer in Apple-producten zitten die na 2013 op de markt zijn gekomen. Voor iPhones zou zelfs alleen de iPhone 3G uit 2008 kwetsbaar zijn geweest.


Nieuwe emoji's: hoofddoek, egel en monocle

Er komen tientallen nieuwe emoji's aan. Het zijn onder meer een vrouw met hoofddoek, een vrouw die de borst geeft, een vampier en een zombie, feeën, elfen, meerminnen, een man met een baard, een ontploffend hoofd, een facepalm, een smiley met een monocle, een oranje hart, een egel, een tyrannosaurus en een halve kokosnoot. Tweakers Mixed RSS Feed  
Blizzard brengt StarCraft Remastered deze zomer uit
Na enkele geruchten heeft Blizzard nu de komst van een Starcraft-remaster bevestigd. De game krijgt een flinke grafische upgrade, maar de gameplay belooft exact hetzelfde te blijven als die van het klassieke scifi-strategiespel uit 1998.

Vijf 3d-printers onder de 1000 euro: welke kwaliteit bieden 'goedkope' modellen?
Omdat 3d-printers steeds betaalbaarder worden, testen we vijf modellen die allemaal voor minder dan 1000 euro in de winkel liggen. Wat kun je met dergelijke goedkope printers?

EMDB 2.72
Versie 2.72 van EMDB is uitgekomen. EMDB, wat staat voor Eric's Movie Database, is een gratis programma waarmee een filmcollectie kan worden beheerd. Hoewel de download slechts 3,5MB groot is, beschikt het programma over uitgebreide functionaliteit. Zo kan relevante informatie van onlinedatabases als IMDb, MovieMeter, TMDb en TheTVDB worden opgehaald, kan worden bijgehouden welke films uitgeleend zijn en kunnen films die op de harde schijf staan direct vanuit het programma gestart worden. EMDB kan worden gebruikt in diverse talen, waaronder het Nederlands. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd:

MKVToolnix 10.0.0
Versie 10.0 van MKVToolNix is uitgekomen. Met deze verzameling opensourceprogramma's kunnen Matroska-bestanden worden bekeken, bewerkt en geconverteerd. Zo kunnen geluidssporen en ondertiteling worden toegevoegd, verwijderd of juist als standaard worden ingesteld. MKVToolNix is een verzameling afzonderlijke commandline-tools, maar er wordt ook een grafische gebruikersinterface meegeleverd. Downloads zijn beschikbaar voor Windows, diverse Linux-distributies en macOS. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:

Tomb of Sargeras-update voor World of Warcraft: Legion komt op 29 maart uit
Op woensdag 29 maart komt update 7.2 voor World of Warcraft: Legion uit in Europa. De gratis contentuitbreiding staat ook bekend onder de naam The Tomb of Sargeras en belooft een van de grootste patches voor de mmorpg aller tijden te worden.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden