Aanbiedingen!Landelijk

Regionaal

Economisch

Sport

Zorg / gezondheid

Politiek

Kunst & cultuur

Juridisch

Wetenschap

ICT


Google
Deze site Web


 
 Breekpunt.nl - Algemeen  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

iPad: Schakelen met de schakelaar
Naast de volumeknop zit een schakelaar waarmee u het geluid van de iPad uit kunt zetten. U hebt echter nog een mogelijkheid: het scherm vastzetten zodat het niet meedraait met het kantelen van de iPad.


Adverteren bij Daisycon

 Webwereld Feed  
Google's machine learning-processor verandert het spel
Kant-en-klare cloudengine voor alle fases van machine learning.

13 waargebeurde IT-verhalen
Vreemd, macaber, lachwekkend.

10 eigenaardige internetapparaten
Zelfs de wc en de deurbel zijn verbonden met internet.


 Computable  
Directeur Wibo Pollmann vertrekt bij NCCW
Per 1 juli 2017 neemt Wibo Pollmann na ruim tien jaar als algemeen directeur afscheid van woningcorporatie-automatiseerder NCCW. Onder zijn leiding is het bedrijf uiteindelijk onder de paraplu van Total Specific Solutions (TSS) beland. Het Almeerse...

Citrix noemt zichzelf securitybedrijf
Volgens Kirill Tatarinov wordt Citrix een securityorganisatie. Dat maakte de topman van de vdi-leverancier bekend tijdens het klantenevenement Citrix Synergy 2017 in Orlando, Florida. Naast de opvallende nieuwe profilering kondigt het bedrijf ook een nieuwe beveiligingstoepassing...

Meer vacatures voor C#- en Python-ontwikkelaars
In het afgelopen halfjaar zijn honderd vacatures minder geplaatst voor app-ontwikkelaars. Dat is een daling van dertien procent ten opzichte van vorig jaar. Dit staat in contrast met de sterke toename in vraag voor C#- en...


 PCMweb RSS  
Synology RT1900ac review: een half jaar later
De RT1900ac is de eerste router van nas-specialist Synology. In deze Synology RT1900ac review bekijken we het apparaat na een half jaar in gebruik. Hoe flexibel en snel blijft deze router?

Zo kun je de prestaties meten van je Windows-systeem
Veel gebruikers weten niet dat Windows een krachtige tool aan boord heeft waarmee je de prestaties meten kan van zowat alle mogelijke aspecten van het besturingssysteem en de hardware laat meten. Meer zelfs, het is mogelijk deze metingen automatisch ook over een langere periode op de achtergrond uit te laten voeren.

Tradfri-lampen IKEA krijgen ondersteuning voor spraakbediening
IKEA verkoopt sinds een tijdje slimme verlichting onder de naam Trådfri. De lampen zijn later dit jaar compatible met Siri, Alexa en de Google Assistent, waardoor ze te bedienen zijn door middel van stemcommando's.

Google

 Telegraaf.nl - Digitaal  
Apple voegt Nederlandse openbaar vervoer toe

Apple zal vanaf 25 mei ook het Nederlandse openbaar vervoer toevoegen aan de Kaarten-app. Gebruikers kunnen hierdoor makkelijk zien waar de dichtstbijzijnde bushalte is, welke uitgang ze moeten hebben op het station en hun reis plannen.


?Onderwijs-ict ondermaats?

Studenten ergeren zich aan de ondermaatse ict-faciliteiten op hun scholen. Dat blijkt uit onderzoek onder ruim duizend studenten in mbo, hbo en wo van Markteffect in opdracht van it-bedrijf New Day at Work.


Wikipedia kan NSA voor rechter dagen

Wikipedia mag toch de Amerikaanse spionagedienst NSA voor de rechter dagen voor het gebruiken van het programma Upstream. Dat meldt persbureau Reuters.


Apple test 5G-technologie

Apple is begonnen met het testen van de volgende generatie draadloze technologie, ook wel 5G genoemd. De nieuwe technologie moet ervoor zorgen dat de snelheid en bandbreedte van de mobiele verbinding van een iPhone flink toeneemt, meldt Business Insider.


Review: Prey

Kennen we Prey nog? Niet he? De game, waarvan de ontwikkeling al in de jaren ’90 begon en uiteindelijk op de Xbox 360 en pc uitkwam, was nou niet bepaald een hit. Ontwikkelaar Arkane probeert het daarom helemaal overnieuw met... Jawel, Prey! Tweakers Mixed RSS Feed  
Apple voegt Nederlandse ov-informatie aan Maps-dienst toe
Apple heeft donderdag Nederlandse ov-informatie toegevoegd aan zijn Maps-dienst. Apple Maps bevat nu een ov-knop, waarmee gebruikers hun reis met de trein, bus, metro of tram kunnen plannen.

NCSC waarschuwt voor komst exploit ernstig Samba-lek
Het Nationaal Cyber Security Centrum verwacht dat er spoedig een exploit verschijnt voor een recent gedicht lek in Samba omdat er proof-of-concept-code beschikbaar is. Meer dan 100.000 online systemen zouden kwetsbaar zijn.

Dubai neemt 'robocop' in gebruik
De politie van Dubai heeft deze week zijn eerste robot in dienst genomen. De voornaamste taak van de robocop is om aangiften via zijn touchscreen te ontvangen, maar met de ingebouwde camera kan de politie ook burgers in de gaten houden.

Acer introduceert Nitro 5-laptops voor 'casual gamers'
Acer heeft de Nitro 5 aangekondigd, een nieuwe laptop voor gamers die niet al teveel geld willen uitgeven. De Taiwanese fabrikant rust de laptop uit met de GeForce GTX 1050 Ti of de AMD Radeon RX550.

AlphaGo wint ook tweede wedstrijd tegen Chinese go-topspeler
De kunstmatige intelligentie AlphaGo heeft ook de tweede wedstrijd tegen de topspeler Ke Jie tijdens de Future of Go Summit in het Chinese Wuzhen op zijn naam geschreven. De Chinese speler toonde zich teleurgesteld over zijn verlies.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden