Aanbiedingen!Landelijk

Regionaal

Economisch

Sport

Zorg / gezondheid

Politiek

Kunst & cultuur

Juridisch

Wetenschap

ICT


Google
Deze site Web


 
 Breekpunt.nl - Algemeen  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

iPad: Schakelen met de schakelaar
Naast de volumeknop zit een schakelaar waarmee u het geluid van de iPad uit kunt zetten. U hebt echter nog een mogelijkheid: het scherm vastzetten zodat het niet meedraait met het kantelen van de iPad.


Adverteren bij Daisycon

 Webwereld Feed  
8 minuscule laptops door de jaren heen
Soms is een kleine laptop fijner dan een tablet.

Waarom AMD de Zen chip hernoemde naar Ryzen
Een simpele reden en een prachtige oplossing.

6 redenen waarom een IoT-ramp onvermijdelijk is
We gaan een nationale crisis met open ogen tegemoet.


 Computable  
Also ziet omzet en winst stijgen in 2016
Ict-distributeur Also heeft in 2016 een omzet bereikt van 8 miljard euro. Dit is een groei van 2,5 procent ten opzichte van vorig jaar. De nettowinst bedraagt 83,2 miljoen euro. Dit is een groei van 32,3...

Belg Dany de Budt leidt Basware Nederland
Basware heeft Dany de Budt aangesteld als de nieuwe country manager voor Nederland. Op dit moment is De Budt (53) ook country manager in België. In zijn nieuwe functie zal hij beide landen aansturen.

Microsoft doet inval bij werkplekpartner Wipa
Microsoft heeft een inval gedaan bij het Nederlandse bedrijf Wipa, een zakenpartner die werkpleklicenties verkoopt. De Amerikaanse ict-gigant beschuldigt het bedrijf uit Amsterdam van misbruik van licenties en heeft beslag laten leggen op alle bezittingen van...


 PCM: Nieuws  
PCM-weekoverzicht: Excel-tips voor de expert
Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

ESXi-server: virtualisatie op oude pc
Wanneer je nog een oude pc hebt staan, kun je er in een paar stappen een ESXi-server van maken. Daarop kun je gelijktijdig meerdere besturingssystemen gebruiken met behulp van virtualisatie. Behalve leuk is dat ook heel handig, bijvoorbeeld om vanaf de tablet dingen op je pc te doen.

5 succesvolle Nederlandse Kickstarter-projecten: deel 2
Crowdfunding heeft zoveel Nederlandse projecten tot stand gebracht, dat we ze niet allemaal kwijt konden in één artikel. Daarom nogmaals vijf bijzondere succesverhalen, waaronder SnappCar, De Correspondent en Beam.

Google

 Telegraaf.nl - Digitaal  
Gadget van de Week: Logitech Spotlight

Een presentatie geven is al stressvol genoeg, dus het scheelt als je goed gereedschap hebt. De Spotlight van Logitech heeft een hoop foefjes die laserpointers overbodig maken.


?Sms 2.0? op telefoons 20 fabrikanten

De opvolger van het traditionele sms’en zal in elk geval standaard worden gebruikt op de toestellen van twintig smartphonemakers. Zij zullen namelijk een nieuwe berichtenapp van Google meeleveren die de nieuwe techniek ondersteunt.


Paniek om lek online beveiligingsdienst

Er is online flinke paniek ontstaan nadat bleek dat door een fout bij online beveiligingsdienst CloudFlare allerlei wachtwoorden, persoonlijke gegevens en berichten van verschillende sites te grabbel lagen.


Koers bitcoin tikt record aan

De volatiele digitale munt bitcoin schoot vrijdag even naar een recordstand van net boven de $1200, maar viel daarna al snel weer terug.


Nieuwe smartphone LG heeft grote batterij

De nieuwe X power2 van LG heeft de grootste batterij van alle smartphones waarmee LG tot nu toe is gekomen. De telefoon is ontworpen voor multimedia, applicaties en spelletjes waarvoor een flinke batterijcapaciteit en groot scherm nodig is, meldt het bedrijf. Tweakers Mixed RSS Feed  
Google Cloud Platform gebruikt nog onaangekondigde Skylake-Xeons met avx-512
Google claimt de eerste cloudaanbieder te zijn met een nieuwe generatie Intel Xeon-processors op basis van de Skylake-architectuur. De processors hebben ondersteuning voor avx-512. Intel heeft nog geen Xeon-chips aangekondigd die dit hebben, maar waarschijnlijk gaat het over Skylake-EP.

Sony heeft 915.000 PlayStation VR-brillen verkocht
Sony heeft in vier maanden tijd 915.000 exemplaren van de PlayStation VR verkocht en gaat daarmee vrijwel zeker zijn interne doel van 1 miljoen verkochte brillen in een half jaar tijd halen. Volgens de fabrikant is er sprake van tekorten.

LG G6: 5,7"-scherm in een comfortabel klein jasje
De G6 heeft misschien niet de allernieuwste soc van Qualcomm, hij heeft wel een 5,7"-scherm, terwijl hij niet veel groter is dan de G5 met 5,3"-scherm.

Samsung Galaxy Book en Tab S3
Samsung presenteerde op telecombeurs Mobile World Congress enkele nieuwe high-end tablets. Hoe ze ook verschilden, er kwamen ook dingen overeen - zoals het oledscherm.

'Aankondiging Samsung Galaxy S8 vindt plaats op 29 maart'
Samsung heeft bekendgemaakt dat het op 29 maart een Unpacked-evenement organiseert. Op de uitnodiging staan de woorden 'Unbox your phone'. Tijdens het evenement, dat is te bekijken via een livestream, wordt vermoedelijk de Galaxy S8 aangekondigd.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden