Aanbiedingen!Landelijk

Regionaal

Economisch

Sport

Zorg / gezondheid

Politiek

Kunst & cultuur

Juridisch

Wetenschap

ICT


Google
Deze site Web


 
 Breekpunt.nl - Algemeen  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

iPad: Schakelen met de schakelaar
Naast de volumeknop zit een schakelaar waarmee u het geluid van de iPad uit kunt zetten. U hebt echter nog een mogelijkheid: het scherm vastzetten zodat het niet meedraait met het kantelen van de iPad.


Adverteren bij Daisycon

 Webwereld Feed  
9 geweldige games voor minder dan 5 euro
De Steam Summer sale barst los, hťt moment om toffe games voor weinig te scoren.

13 manieren om Steam gereed te maken voor de summersale
Met de gameportal kun je zoveel meer dan alleen maar spellen kopen met dikke zomerkortingen en spelen.

'Wis alle social media-data van kinderen als ze 18 worden'
Beveiligingsexperts roepen op om op deze manier kinderen te beschermen.


 Computable  
Computable nomineert tien CEO?s in ICT
Ict-vakblad Computable heeft tien chief executive officers (ceo?s) in ict genomineerd voor de Computable Awards 2017. Het gaat om Tom Coehorst (Aces Direct), Rob Idink (HP Inc. Nederland), Erik van der Meijden (Exact), Chris Obdam (Betty...

PortXL bezorgt Havenbedrijf vier startups
Het Havenbedrijf Rotterdam gaat de samenwerking aan met vier startups voor de ontwikkeling van even zoveel innovatieve projecten. Samen met zes andere starters doorliepen deze ondernemingen het programma van de havengerelateerde accelerator PortXL en presenteerden zij...

CHE en HSO werken aan nieuwe ICT-opleidingen
Microsoft Solution Integrator HSO en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) gaan samenwerken aan nieuwe opleidingen om te voorzien in de groeiende behoefte aan ict-personeel in de regio.


 PCMweb RSS  
Inloggen bij DigiD met rijbewijs in 2018
Het moet vanaf volgend jaar mogelijk zijn om bij DigiD in te loggen met een rijbewijs, wanneer deze voorzien is van een daarvoor bestemde chip. Dat blijkt uit een kamerbrief over de voortgang van het eID-systeem, de opvolger van DigiD waar de overheid al jaren aan werkt.

PCM-weekoverzicht: Onmisbare modules voor Raspberry Pi
Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Kodak stapt in tabletmarkt
De naam Kodak associŽren we doorgaans met digitale camera's. Nu lanceert het Amerikaanse bedrijf voor het eerst twee tablets, in samenwerking met het Franse Archos.

Google

 Telegraaf.nl - Digitaal  
Zoetermeer wil gamemuseum

De gemeente Zoetermeer gaat onderzoeken of een gamemuseum toekomst heeft in de ’leisurestad’.


Veiliger rijden dankzij nieuwe app

Dankzij een nieuwe app kunnen automobilisten voortaan veiliger rijden zonder op hun telefoon te kijken, te whatsappen of te sms’en achter het stuur. Via Vipconn maken bestuurders contact met hun eigen persoonlijke assistent, die voor hen belt en afspraken en notities maakt. De app blokkeert tijdens het rijden automatisch alle andere apps op de smartphone, die afleiden van het verkeer.


Mobiel vaker in thuispakket

Steeds meer huishoudens in Nederland kiezen voor een allesomvattend telecomabonnement, dat bestaat uit snel internet, televisie, vaste én mobiele telefonie. Dat meldde marktonderzoeker Telecompaper donderdag.


Betalen met ring mogelijk bij ABN AMRO

ABN AMRO is bezig met een test waarbij betaald kan worden met een ring in plaats van met een pinpas. ABN is de eerste bank ter wereld die het mogelijk maakt om een betaling te doen met een zogenoemde 'wearable'.


800 gevallen Microsoft-scam

Maar liefst achthonderd mensen werden in de eerste helft van dit jaar de dupe van oplichting via de zogenoemde Microsoft-scam. In heel 2016 waren het er 1100, zo zegt de politie donderdag die voor de oplichting waarschuwt. Tweakers Mixed RSS Feed  
MKVToolNix 13.0.0
Versie 13.0.0 van MKVToolNix is uitgekomen. Met deze verzameling opensourceprogramma's kunnen Matroska-bestanden worden bekeken, bewerkt en geconverteerd. Zo kunnen geluidssporen en ondertiteling worden toegevoegd, verwijderd of juist als standaard worden ingesteld. MKVToolNix is een verzameling afzonderlijke commandline-tools, maar er wordt ook een grafische gebruikersinterface meegeleverd. Downloads zijn beschikbaar voor Windows, diverse Linux-distributies en macOS. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:

Nintendo Switch 3.0.0
Nintendo heeft kort geleden nieuwe firmware beschikbaar gesteld voor de Switch, de video game console die zowel in de hand als via een docking station aangesloten op een scherm kan worden gebruikt. De firmware zal in de meeste gevallen automatisch worden opgehaald, maar kan eventueel ook via het menu System Settings handmatig worden gestart. De lijst met verbeteringen die in versie 3.0.0 zijn aangebracht kunnen hieronder worden gevonden.

Windows Repair 3.9.35
Tweaking.com heeft een nieuwe versie van Windows Repair uitgebracht. Dit programma is in staat om een groot aantal problemen te verhelpen, zoals fouten in het register of met bestandsbevoegdheden, of veroorzaakt door een virus. De reparaties zijn ingrijpend, dus het is aan te raden het programma alleen te gebruiken als er weinig andere opties meer zijn. Voordat het met de reparaties begint, wordt onder meer de mogelijkheid geboden om de harde schijf op fouten te controleren, een scan van de systeembestanden te maken en natuurlijk om een back-up van het register en een systeemherstelpunt te maken. Het programma kan gratis worden gebruikt, ook in commerciŽle omgevingen. Voor twintig dollar kan er ook een pro-licentie worden gekocht, die extra opties biedt en de verdere ontwikkeling van het programma steunt. Sinds versie 3.9.32 zijn de volgende verbeteringen aangebracht:

Daum PotPlayer 1.7 build 2233
Er is met versienummer 1.7 build 2233 een nieuwe stabiele uitgave van Daum PotPlayer verschenen. Deze mediaspeler voor Windows wordt ontwikkeld door de Koreaan die ooit is begonnen met KMPlayer, dat nu door Pandora TV wordt uitgegeven. Daum PotPlayer heeft ingebakken ondersteuning voor een groot aantal formaten en is dus niet afhankelijk van los geÔnstalleerde codecs. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht:

AIMP 4.13 build 1897
Er is een update voor versie 4.13 van AIMP uitgekomen. Deze gratis, lichtgewicht mediaspeler van Russische makelij heeft ondersteuning voor de populairste muziekformaten. Het uiterlijk heeft wat weg van het bekende Winamp en is door middel van skins aan te passen. AIMP heeft een 18-kanaalsequalizer aan boord en ondersteunt plug-ins. Verder kan het programma cd's rippen, muziekbestanden converteren en tags bewerken. Nn deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden