Aanbiedingen!Landelijk

Regionaal

Economisch

Sport

Zorg / gezondheid

Politiek

Kunst & cultuur

Juridisch

Wetenschap

ICT


Google
Deze site Web


 
 Breekpunt.nl - Algemeen  
Nieuwe USB-docking monitor van Philips
MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte.

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive
Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ?reversible? connectiestandaard.

iPad: Schakelen met de schakelaar
Naast de volumeknop zit een schakelaar waarmee u het geluid van de iPad uit kunt zetten. U hebt echter nog een mogelijkheid: het scherm vastzetten zodat het niet meedraait met het kantelen van de iPad.


Adverteren bij Daisycon

 Webwereld Feed  
Zo switch je van Android naar iPhone
Sommige mensen gaan toch liever voor Apple's ecosysteem.

5 handige YouTube-features die niemand gebruikt
De app heeft een aantal simpele trucjes die het gebruik zoveel handiger maken.

Hoe zit het nu met Android- en iOS-beveiliging
Een blik op de huidige staat van security op mobiele apparaten.


 Computable  
Red Hat en Microsoft focussen op containertechnologie
Softwaregigant Microsoft en Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, breiden hun alliantie uit zodat bedrijven gemakkelijker met containers kunnen werken. Dit omvat native ondersteuning voor Windows Server-containers op Red Hat OpenShift, Red Hat OpenShift Dedicated op Microsoft...

Nokia initieert EU-onderzoeksproject voor 5G
Het Finse Nokia start een 5G Mobile Network Architecture (MoNArch)-onderzoeksproject. Het project wordt gefinancierd door de EU en heeft een budget van bijna acht miljoen euro. Nog dertien andere partners doen er aan mee.

ICT-Partners renoveert ICT-basis waterschappen
ICT-Partners gaat de it-infrastructuren van de waterschappen Zuiderzeeland (ZZL) en Drents Overijsselse Delta (WDODelta) samenvoegen tot één. Daarmee verwachten de twee waterschappen hun ict-basis te kunnen verbeteren.


 PCMweb RSS  
Dit zijn de officiële Samsung Galaxy Note 8-specificaties
Vandaag heeft Samsung de nieuwe Galaxy Note aangekondigd. PCM zet de Galaxy Note 8-specificaties voor je op een rij.

Android 8: wanneer krijg jij de update naar Oreo?
Wanneer krijgt jouw telefoon de update naar Android 8.0 Oreo? Dat verschilt bij Android per merk en per type smartphone. Het is altijd maar de vraag of jouw toestel de grote oversteek gaat maken. In dit artikel houden we je up-to-date over de plannen van de verscheidene smartphone-bouwers.

Is virtual reality nog steeds slechts een gimmick?
Virtual Reality wordt gezien als een grote kans voor de game-industrie, en bedrijven als Sony, Facebook en Samsung zijn er al een paar jaar mee bezig. Toch gamen er nog maar weinig mensen in vr. Is het nog steeds slechts een gimmick? We vragen het vier experts.

Google

 Telegraaf.nl - Digitaal  
Samsung werkt aan slimme speaker

Samsung mengt zich in de strijd om de huiskamer. Het bedrijf werkt aan een slimme speaker, zo citeert CNBC de topman DJ Koh van het Koreaanse bedrijf.


Dit is de Galaxy Note 8

Telefoonfabrikant Samsung heeft zojuist zijn nieuwste vlaggenschip onthuld. De Galaxy Note 8 bevat talloze innovaties, waaronder een verbeterde camera en een irisscanner om in te loggen.


Grote namen in trek bij Gamescom

De grootste gamebeurs ter wereld gaat vandaag weer van start in Keulen. Ook vanuit Nederland reizen gamers massaal naar de Duitse domstad om Gamescom te bezoeken. De Telegraaf is aanwezig om verslag te doen van de nieuwste titels die we de komende tijd mogen verwachten.


Review: Arms en Splatoon 2

Deze zomer kun je op de Nintendo Switch lekker de strijd met elkaar aanbinden in Arms en Splatoon 2. Bij de ene moet je knokken met cartooneske flexibele armen en in de andere ben je een inktvismeisje of –jongen met een paintgun en een missie.


E-sports naar miljardenomzet

E-sports, digitale sporttoernooien, wordt een miljardensport. Het staat nog in de schaduw van consolegames, maar de toeloop gaat volgens het Nederlandse SuperData dit jaar met 20% omhoog. Tweakers Mixed RSS Feed  
Japans bedrijf toont Pepper-robot met software voor uitvoeren begrafenisrituelen
Het Japanse bedrijf Nissei Eco heeft op een beurs een robot laten zien die dankzij software in staat is rituelen uit te voeren voor boeddhistische begrafenissen. Het inhuren van een robot zou veel goedkoper zijn dan het inhuren van een menselijke priester.

Gitlab 9.5.0
GitLab kun je vergelijken met het bekendere GitHub, maar bevat een aantal subtiele verschillen. Het is een omgeving voor het beheren van Git-repositories on-premises en wordt uitgegeven onder de MIT Expat-licentie en ontwikkeld in Ruby on Rails. Het is beschikbaar in twee versies, namelijk de gratis te gebruiken Community Edition en een betaalde Enterprise Edition, met meer functies die op grote bedrijven zijn gericht. De twee smaken worden op deze pagina uiteengezet. Het ontwikkelteam heeft GitLab 9.5 uitgebracht, met de volgende veranderingen:

Samsung hint naar aankondiging Gear S-smartwatch met meer sensors
Samsung zal volgende week op elektronicabeurs IFA in de Duitse hoofdstad Berlijn zijn nieuwste Gear S-smartwatch presenteren. Een topman van het bedrijf hint erop dat het horloge meer sensors aan boord heeft dan voorgaande smartwatches om de gezondheid van gebruikers in de gaten te houden.

Facebook voegt ondersteuning maken 360-gradenfoto's toe aan app
Facebook voegt vanaf woensdag de mogelijkheid toe om in de mobiele app van het sociale netwerk 360-gradenfoto's te maken en te delen. De foto's verschijnen op de tijdlijn van gebruikers en gebruikers kunnen hem ook als omslagfoto gebruiken.

Malwarebytes 3.2.2.2018
De final release van Malwarebytes versie 3.2 is uitgebracht. Dit programma is gericht op het bestrijden van malware, zoals bijvoorbeeld kwaadaardige software die zich als bonafide antivirus- of antispywareoplossing voordoet, maar in werkelijkheid minder goede bedoelingen heeft, zoals ransom- of scareware. Naast de gratis uitvoering is er een betaalde variant, die extra functionaliteit biedt, waaronder realtime-bescherming.


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden