Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 
 Panorama  
Celebrity's op het goede moment vastgelegd?

Erg charmant..

Het bericht Celebrity's op het goede moment vastgelegd… verscheen eerst op Panorama.


De politie is je grote vriend!

Geweldige politie!

Het bericht De politie is je grote vriend! verscheen eerst op Panorama.Adverteren bij Daisycon

 BLVD  
Het is bijna Halloween

HalloweenJe uiterste best doen om er zo eng mogelijk uit te zien, of bloederig mooi rondlopen. Het kan allemaal tijdens Halloween. Hoewel Halloween helaas geen officiŽle feestdag is in Nederland, wordt het hier gelukkig wel steeds vaker gevierd. Halloween vindt ieder jaar plaats op 31 oktober, maar wordt eigenlijk alleen groots aangepakt in de Verenigde …

Het bericht Het is bijna Halloween verscheen eerst op BLVD.


De hotspots van ADE dit jaar!

hotspotsAmsterdam staat van 18 tot 22 oktober weer in rep en roer. Het grootste muziekwalhalla van Nederland, het Amsterdam Dance Event (ADE), staat namelijk weer voor de deur. Nederlands trots binnen de muziekwereld is overal in Amsterdam te vinden. Van DJ Martin Garrix tot aan Sam Feldt gaan Amsterdam op zijn kop zetten. Wil je …

Het bericht De hotspots van ADE dit jaar! verscheen eerst op BLVD.


American Assassin, een ťchte spionagefilm

American AssassinDe film draait al in de bioscoop, de spannende spionagefilm American Assassin. De film komt van een boekenreeks geschreven door Vince Flynn. Wellicht herken je de titel ook wel, aangezien de serie al uit 16 titels bestaat en vrij populair is. En wat doen we met populaire boeken? Juist, verfilmen! De film gaat over een …

Het bericht American Assassin, een ťchte spionagefilm verscheen eerst op BLVD.


Wanneer passen mensen bij elkaar?

Laatst voerde ik een gesprek met mijn beste vriendinnetje over wanneer mensen nou goed bij elkaar passen, romantisch gezien. Is dat zodra je de goedkeuring van je moeder hebt gekregen? Wanneer ?The Olive Theory? uit How I Met Your Mother van toepassing is bij jullie? Of wanneer je in een tijdschrift leest dat jouw sterrenbeeld …

Het bericht Wanneer passen mensen bij elkaar? verscheen eerst op BLVD.Panorama
Aktueel
Revu
Gesponsorde links

 RSS - Nieuws  
Makkelie fluit bekerfinale tussen AZ en Vitesse
De bekerfinale tussen AZ en Vitesse staat komende zondag onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Periodekampioen Cambuur hofleverancier met zes spelers
Wekelijks beoordelen de VI-correspondenten de Jupiler League-spelers. Tarik Tissoudali was de beste van allemaal met Jergť Hoefdraad als goede tweede.

Johan Cruijff Quiz: veertien vragen over de nummer 14
De vorig jaar overleden Johan Cruijff zou vandaag 70 jaar zijn geworden. Daarom een quiz over de allergrootste voetballer die Nederland ooit had.

Conte: 'Het gaat niet om wie het meeste geld uitgeeft'
Antonio Conte benadrukt dat geld niet de grootste factor is bij succes, waarmee hij verwijst naar de investeringen van de concurrentie uit Manchester.

Van Breukelen: 'Het waren respectvolle gesprekken'
Hans van Breukelen kijkt met een goed gevoel terug op de gesprekken die hij voerde met Henk ten Cate en Dick Advocaat, beide kandidaten voor Oranje.


 Men's Health  
Goed leren zoenen

Wees gerust, niet iedereen is geboren met de beste zoen skills. Voorkom dat zij jou na de eerste date aan de kant zet en overdonder haar met die passionele kus. Zoenexpert Dieke van Ewijk, van het boek Zoenen! leert het je in vijf stappen. Want van wie kan je het beter leren dan van een vrouw?


29 manieren om je hart te redden

Het leven is kort ? tenzij je je houdt aan deze strategieŽn om je hart te beschermen


Eet als een krijger

Eet als een krijger met deze voedingswapens. Ze ondersteunden de grootste helden (en schurken) die de historie kent, en ze helpen ook jou om succes te boeken.


Cardio zonder hardlopen

Zakt de moed je in de schoenen bij de gedachte aan weer zo?n 5 km-rondje in het park? Ons ook. Lees hoe je dezelfde kick krijgt ťn spieren opbouwt in plaats van alleen maar je calorieverbruik verhoogt (hadden we al gezegd dat je er zelfs meer van verbrandt?) En dat allemaal zonder dat het woord ?loopband? gevallen is.

?Met deze sessie bouw jij je hartslag op, net als met je 5 km-loopje, tot je aŽrobe systeem helemaal leeg is,? zegt conditie-expert Noel Carroll. ?Dat ?doorgaan? bezorgt je die kick na afloop en je verbrandt 40 procent meer calorieŽn dan je al rennend zou doen.? Doe vijf circuits met de volgende oefeningen en voer die rondjes zo snel mogelijk uit met zo min mogelijk rust. Probeer elke volgende keer je record te verbeteren. Daarin lijk je dan in elk geval op die gasten in die strakke broekjes.


Ben jij fit? Doe de zelftest!

De kans is groot dat jij als MH-lezer al fitter bent dan andere mannen. Maar hoe fit ben je precies? Met deze zelftests ga je erachter komen. Ben jij een Men?s Held?Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden