Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 
 Panorama  
Celebrity's op het goede moment vastgelegd?

Erg charmant..

Het bericht Celebrity's op het goede moment vastgelegd… verscheen eerst op Panorama.


De politie is je grote vriend!

Geweldige politie!

Het bericht De politie is je grote vriend! verscheen eerst op Panorama.Adverteren bij Daisycon

 BLVD  
Zo voorkom jij dat je ?s nachts wakker wordt!

Komt het jou ook heel bekend voor? Je gaat rond twaalf uur naar bed zodat je lekker tot acht uur kan slapen, maar twee uur nadat je  jouw oogjes gesloten had, ben je wéér wakker.  Je kijkt op de klok en ploft weer neer op het kussen. Zucht. Nog maar zes uur slapen. Als dit …

Het bericht Zo voorkom jij dat je ’s nachts wakker wordt! verscheen eerst op BLVD.


De mooiste raamdecoratie voor je studentenhuis

Met kerst en oud en nieuw die om de hoek komen kijken, is het natuurlijk tijd om je huis volop te gaan versieren. Bij de één staat de kerstboom met piek al klaar, terwijl de ander nog druk bezig is met het uitzoeken van bijpassende kerstballen. Voor studenten is het vaak nog de vraag of …

Het bericht De mooiste raamdecoratie voor je studentenhuis verscheen eerst op BLVD.


Spotify onthult populairste artiesten en tracks

SpotifyMijn liefde voor muziek is ontzettend groot. Als ik mijn moeder moet geloven, keek ik vroeger al liever naar TMF dan naar Sesamstraat (ook al was ik daar ook dol op). Nog steeds ben ik gek op muziek. Het maakt niet uit wat ik aan het doen ben, vaak heb ik overal een muziekje bij …

Het bericht Spotify onthult populairste artiesten en tracks verscheen eerst op BLVD.


Let?s go retro!

Ze zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld: de flared broeken, oftewel broeken met wijd uitlopende pijpen. Zoals ik in een eerder artikel al schreef, komt de mode van vroeger steeds weer terug en wordt wat je ouders vroeger droegen weer opnieuw draagbaar. Mode verandert voortdurend en trends komen ook steeds terug, …

Het bericht Let’s go retro! verscheen eerst op BLVD.Panorama
Aktueel
Revu
Gesponsorde links

 RSS - Nieuws  
Makkelie fluit bekerfinale tussen AZ en Vitesse
De bekerfinale tussen AZ en Vitesse staat komende zondag onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Periodekampioen Cambuur hofleverancier met zes spelers
Wekelijks beoordelen de VI-correspondenten de Jupiler League-spelers. Tarik Tissoudali was de beste van allemaal met Jergé Hoefdraad als goede tweede.

Johan Cruijff Quiz: veertien vragen over de nummer 14
De vorig jaar overleden Johan Cruijff zou vandaag 70 jaar zijn geworden. Daarom een quiz over de allergrootste voetballer die Nederland ooit had.

Conte: 'Het gaat niet om wie het meeste geld uitgeeft'
Antonio Conte benadrukt dat geld niet de grootste factor is bij succes, waarmee hij verwijst naar de investeringen van de concurrentie uit Manchester.

Van Breukelen: 'Het waren respectvolle gesprekken'
Hans van Breukelen kijkt met een goed gevoel terug op de gesprekken die hij voerde met Henk ten Cate en Dick Advocaat, beide kandidaten voor Oranje.


 Men's Health  
Goed leren zoenen

Wees gerust, niet iedereen is geboren met de beste zoen skills. Voorkom dat zij jou na de eerste date aan de kant zet en overdonder haar met die passionele kus. Zoenexpert Dieke van Ewijk, van het boek Zoenen! leert het je in vijf stappen. Want van wie kan je het beter leren dan van een vrouw?


29 manieren om je hart te redden

Het leven is kort ? tenzij je je houdt aan deze strategieën om je hart te beschermen


Eet als een krijger

Eet als een krijger met deze voedingswapens. Ze ondersteunden de grootste helden (en schurken) die de historie kent, en ze helpen ook jou om succes te boeken.


Cardio zonder hardlopen

Zakt de moed je in de schoenen bij de gedachte aan weer zo?n 5 km-rondje in het park? Ons ook. Lees hoe je dezelfde kick krijgt én spieren opbouwt in plaats van alleen maar je calorieverbruik verhoogt (hadden we al gezegd dat je er zelfs meer van verbrandt?) En dat allemaal zonder dat het woord ?loopband? gevallen is.

?Met deze sessie bouw jij je hartslag op, net als met je 5 km-loopje, tot je aërobe systeem helemaal leeg is,? zegt conditie-expert Noel Carroll. ?Dat ?doorgaan? bezorgt je die kick na afloop en je verbrandt 40 procent meer calorieën dan je al rennend zou doen.? Doe vijf circuits met de volgende oefeningen en voer die rondjes zo snel mogelijk uit met zo min mogelijk rust. Probeer elke volgende keer je record te verbeteren. Daarin lijk je dan in elk geval op die gasten in die strakke broekjes.


Ben jij fit? Doe de zelftest!

De kans is groot dat jij als MH-lezer al fitter bent dan andere mannen. Maar hoe fit ben je precies? Met deze zelftests ga je erachter komen. Ben jij een Men?s Held?Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden