Aanbiedingen!


  Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 

Adverteren bij Daisycon

 BLVD  
Cannabis tijdens het avondeten, typisch Hollands

cannabisWie had dit nou durven dromen? Een saus met hennep erin verwerkt. Begin april werd het sausje gelanceerd door de familie Ter Marsch. Het animo was zo ontzettend groot dat er zeker geen sprake van twijfel was bij de familie om een cannabis sausje te lanceren. Het imago van Amsterdam wordt zo duidelijk naar voren …

Het bericht Cannabis tijdens het avondeten, typisch Hollands verscheen eerst op BLVD.


Koningsdag nog kouder dan kerst?!

regen koningsdagHadden we de koninklijke feestdag maar gewoon op 30 april gehouden. Morgen zal het de koudste feestdag worden van alle koning en koninginnendagen waarop wij gefeest hebben sinds de jaren ?80? En 30 april? Dan komt het zonnetje tevoorschijn hoor, ten minste, het wordt dan in ieder geval beter weer dan morgen… Was je van …

Het bericht Koningsdag nog kouder dan kerst?! verscheen eerst op BLVD.


Uit het stof! De trend van flared jeans, ouderwetse radio en DAB

radioTegenwoordig vinden we ouderwets spul en fashion weer helemaal de shit. We lopen weer rond in een flared jeans, drinken koffie bij leuke ouderwetse koffietentjes en luisteren muziek via een toffe radio of platenspeler. Ga je ook lekker met de ouderwetse trend mee? Natuurlijk schaffen we binnen deze trend niet producten aan die ťcht uit …

Het bericht Uit het stof! De trend van flared jeans, ouderwetse radio en DAB verscheen eerst op BLVD.


Landje veroveren in de jungle tijdens paintball

paintballEen spel wat in de bossen wordt gespeeld met een luchtdrukgeweer. De munitie hiervan bestaat uit verfballetjes die op toverballen lijken. Wel echte†knallers, aangezien je blauwe plekken uitdeelt†als je iemand raakt. De spelregels doen je aan ‘land veroveren’ denken. Ik heb het nu natuurlijk over: paintball! Het spel is uit Amerika komen aanwaaien. Het is …

Het bericht Landje veroveren in de jungle tijdens paintball verscheen eerst op BLVD.Panorama
Aktueel
Revu
Gesponsorde links

 RSS - Nieuws  
Makkelie fluit bekerfinale tussen AZ en Vitesse
De bekerfinale tussen AZ en Vitesse staat komende zondag onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Periodekampioen Cambuur hofleverancier met zes spelers
Wekelijks beoordelen de VI-correspondenten de Jupiler League-spelers. Tarik Tissoudali was de beste van allemaal met Jergť Hoefdraad als goede tweede.

Johan Cruijff Quiz: veertien vragen over de nummer 14
De vorig jaar overleden Johan Cruijff zou vandaag 70 jaar zijn geworden. Daarom een quiz over de allergrootste voetballer die Nederland ooit had.

Conte: 'Het gaat niet om wie het meeste geld uitgeeft'
Antonio Conte benadrukt dat geld niet de grootste factor is bij succes, waarmee hij verwijst naar de investeringen van de concurrentie uit Manchester.

Van Breukelen: 'Het waren respectvolle gesprekken'
Hans van Breukelen kijkt met een goed gevoel terug op de gesprekken die hij voerde met Henk ten Cate en Dick Advocaat, beide kandidaten voor Oranje.


 Men's Health  
Goed leren zoenen

Wees gerust, niet iedereen is geboren met de beste zoen skills. Voorkom dat zij jou na de eerste date aan de kant zet en overdonder haar met die passionele kus. Zoenexpert Dieke van Ewijk, van het boek Zoenen! leert het je in vijf stappen. Want van wie kan je het beter leren dan van een vrouw?


29 manieren om je hart te redden

Het leven is kort ? tenzij je je houdt aan deze strategieŽn om je hart te beschermen


Eet als een krijger

Eet als een krijger met deze voedingswapens. Ze ondersteunden de grootste helden (en schurken) die de historie kent, en ze helpen ook jou om succes te boeken.


Cardio zonder hardlopen

Zakt de moed je in de schoenen bij de gedachte aan weer zo?n 5 km-rondje in het park? Ons ook. Lees hoe je dezelfde kick krijgt ťn spieren opbouwt in plaats van alleen maar je calorieverbruik verhoogt (hadden we al gezegd dat je er zelfs meer van verbrandt?) En dat allemaal zonder dat het woord ?loopband? gevallen is.

?Met deze sessie bouw jij je hartslag op, net als met je 5 km-loopje, tot je aŽrobe systeem helemaal leeg is,? zegt conditie-expert Noel Carroll. ?Dat ?doorgaan? bezorgt je die kick na afloop en je verbrandt 40 procent meer calorieŽn dan je al rennend zou doen.? Doe vijf circuits met de volgende oefeningen en voer die rondjes zo snel mogelijk uit met zo min mogelijk rust. Probeer elke volgende keer je record te verbeteren. Daarin lijk je dan in elk geval op die gasten in die strakke broekjes.


Ben jij fit? Doe de zelftest!

De kans is groot dat jij als MH-lezer al fitter bent dan andere mannen. Maar hoe fit ben je precies? Met deze zelftests ga je erachter komen. Ben jij een Men?s Held?Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden