Aanbiedingen!


  Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 

Adverteren bij Daisycon

 BLVD  
Gebroken hartjes in Amsterdam

AjaxHelaas, helaas, Ajax heeft de Champions League finale tegen Manchester United verloren. De Britse club won met 2-0. Een ontzettende tegenvaller voor de Ajaxfans die vandaag uit alle hoeken van het land naar Amsterdam trokken om op grote schermen het sfeertje te proeven. Mensen moesten maar creatief zijn en ergens anders gaan kijken Op het …

Het bericht Gebroken hartjes in Amsterdam verscheen eerst op BLVD.


Tribute to Manchester

ManchesterWe kunnen er niet meer om heen? Gisteravond heeft zich een van de ergste aanslagen uit de Britse geschiedenis voorgedaan. De dader had het namelijk gemunt op lieve, kleine tienermeisjes die allemaal van één ding genoten: de muziek van hun grote popidool Ariana Grande. Bezorgde ouders Ja, ik moet het toegeven. Ik was ooit ook …

Het bericht Tribute to Manchester verscheen eerst op BLVD.


Alleen brillendragers mogen meedoen

brillendragersDraag jij een bril? Dan kan je je vanaf vandaag weer opgeven voor de achttiende Brildrager van het Jaar verkiezing van Specsavers! Brillen komen tegenwoordig in alle vormen, maten en printjes. Dat maakt het mogelijk om ermee uit te stralen wie je bent, net zoals met kleding. De verkiezing is in het leven geroepen om …

Het bericht Alleen brillendragers mogen meedoen verscheen eerst op BLVD.


Hoppa, ontharen die handel!

ontharenKomende week wordt het lekker weer! Trek die shorts, tops, bikini?s en zwembroeken maar uit je kast, het kan weer aan. Dat betekent wel dat we ons weer ?druk? maken om het trainen voor een wasbordje, snel een kleurtje op die nog te bleke huid krijgen en de haartjes die weer zichtbaar zullen worden voor …

Het bericht Hoppa, ontharen die handel! verscheen eerst op BLVD.Panorama
Aktueel
Revu
Gesponsorde links

 RSS - Nieuws  
Makkelie fluit bekerfinale tussen AZ en Vitesse
De bekerfinale tussen AZ en Vitesse staat komende zondag onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Periodekampioen Cambuur hofleverancier met zes spelers
Wekelijks beoordelen de VI-correspondenten de Jupiler League-spelers. Tarik Tissoudali was de beste van allemaal met Jergé Hoefdraad als goede tweede.

Johan Cruijff Quiz: veertien vragen over de nummer 14
De vorig jaar overleden Johan Cruijff zou vandaag 70 jaar zijn geworden. Daarom een quiz over de allergrootste voetballer die Nederland ooit had.

Conte: 'Het gaat niet om wie het meeste geld uitgeeft'
Antonio Conte benadrukt dat geld niet de grootste factor is bij succes, waarmee hij verwijst naar de investeringen van de concurrentie uit Manchester.

Van Breukelen: 'Het waren respectvolle gesprekken'
Hans van Breukelen kijkt met een goed gevoel terug op de gesprekken die hij voerde met Henk ten Cate en Dick Advocaat, beide kandidaten voor Oranje.


 Men's Health  
Goed leren zoenen

Wees gerust, niet iedereen is geboren met de beste zoen skills. Voorkom dat zij jou na de eerste date aan de kant zet en overdonder haar met die passionele kus. Zoenexpert Dieke van Ewijk, van het boek Zoenen! leert het je in vijf stappen. Want van wie kan je het beter leren dan van een vrouw?


29 manieren om je hart te redden

Het leven is kort ? tenzij je je houdt aan deze strategieën om je hart te beschermen


Eet als een krijger

Eet als een krijger met deze voedingswapens. Ze ondersteunden de grootste helden (en schurken) die de historie kent, en ze helpen ook jou om succes te boeken.


Cardio zonder hardlopen

Zakt de moed je in de schoenen bij de gedachte aan weer zo?n 5 km-rondje in het park? Ons ook. Lees hoe je dezelfde kick krijgt én spieren opbouwt in plaats van alleen maar je calorieverbruik verhoogt (hadden we al gezegd dat je er zelfs meer van verbrandt?) En dat allemaal zonder dat het woord ?loopband? gevallen is.

?Met deze sessie bouw jij je hartslag op, net als met je 5 km-loopje, tot je aërobe systeem helemaal leeg is,? zegt conditie-expert Noel Carroll. ?Dat ?doorgaan? bezorgt je die kick na afloop en je verbrandt 40 procent meer calorieën dan je al rennend zou doen.? Doe vijf circuits met de volgende oefeningen en voer die rondjes zo snel mogelijk uit met zo min mogelijk rust. Probeer elke volgende keer je record te verbeteren. Daarin lijk je dan in elk geval op die gasten in die strakke broekjes.


Ben jij fit? Doe de zelftest!

De kans is groot dat jij als MH-lezer al fitter bent dan andere mannen. Maar hoe fit ben je precies? Met deze zelftests ga je erachter komen. Ben jij een Men?s Held?Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden