Aanbiedingen!


  Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 

Adverteren bij Daisycon

 BLVD  
Hormonale, organisatiedrang-hebbende zwangere vrouw verassen met een babyshower.

babyshowerIk geef eerlijk toe dat ik een vervelend mens ben als het aankomt op mij verassen. Een babyshower is tegenwoordig hét ding wat voor je wordt georganiseerd als je zwanger bent. Ik denk dat ik nog lief ben over mezelf als ik zeg dat ik vervelend ben als het aankomt op dingen uit handen geven. …

Het bericht Hormonale, organisatiedrang-hebbende zwangere vrouw verassen met een babyshower. verscheen eerst op BLVD.


De magie van de Dam tot Damloop

Dam tot DamloopAl sinds ik mij kan herinneren ben ik bloed fanatiek. Het begon al met monopoly. Mijn broer wilt nog steeds dat spel niet met mij spelen, omdat hij weet dat ik er alles aan doe om te winnen. Als ik iets in mijn hoofd heb, dan zal ik er met een honderd procent voor gaan. …

Het bericht De magie van de Dam tot Damloop verscheen eerst op BLVD.


Exotische eilandengroep gewoon in Europa

AzorenVoor degenen van ons die niet het geld hebben om naar de Caraïben of Maledieven te gaan is er een prachtige optie veel dichter bij huis dan je had verwacht. Azuurblauw zeewater, witte én zwarte stranden, vulkanen en jungle. Dat allemaal op eilandengroep de Azoren van Portugal. Zelf ben ik afgereisd naar het eiland São …

Het bericht Exotische eilandengroep gewoon in Europa verscheen eerst op BLVD.


Daklozen helpen fietsendiefstal tegen te gaan

DaklozenFietsdiefstal, vooral in Amsterdam kijken we hier niet meer van op. Hoe goed je slot ook wezen mag, er bestaat toch een grote kans dat je de weg naar huis te voet zal moeten doen in plaats van op je oude vertrouwde fietsje. Er zijn vast genoeg lezers onder ons die wel eens dit meegemaakt …

Het bericht Daklozen helpen fietsendiefstal tegen te gaan verscheen eerst op BLVD.Panorama
Aktueel
Revu
Gesponsorde links

 RSS - Nieuws  
Makkelie fluit bekerfinale tussen AZ en Vitesse
De bekerfinale tussen AZ en Vitesse staat komende zondag onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Periodekampioen Cambuur hofleverancier met zes spelers
Wekelijks beoordelen de VI-correspondenten de Jupiler League-spelers. Tarik Tissoudali was de beste van allemaal met Jergé Hoefdraad als goede tweede.

Johan Cruijff Quiz: veertien vragen over de nummer 14
De vorig jaar overleden Johan Cruijff zou vandaag 70 jaar zijn geworden. Daarom een quiz over de allergrootste voetballer die Nederland ooit had.

Conte: 'Het gaat niet om wie het meeste geld uitgeeft'
Antonio Conte benadrukt dat geld niet de grootste factor is bij succes, waarmee hij verwijst naar de investeringen van de concurrentie uit Manchester.

Van Breukelen: 'Het waren respectvolle gesprekken'
Hans van Breukelen kijkt met een goed gevoel terug op de gesprekken die hij voerde met Henk ten Cate en Dick Advocaat, beide kandidaten voor Oranje.


 Men's Health  
Goed leren zoenen

Wees gerust, niet iedereen is geboren met de beste zoen skills. Voorkom dat zij jou na de eerste date aan de kant zet en overdonder haar met die passionele kus. Zoenexpert Dieke van Ewijk, van het boek Zoenen! leert het je in vijf stappen. Want van wie kan je het beter leren dan van een vrouw?


29 manieren om je hart te redden

Het leven is kort ? tenzij je je houdt aan deze strategieën om je hart te beschermen


Eet als een krijger

Eet als een krijger met deze voedingswapens. Ze ondersteunden de grootste helden (en schurken) die de historie kent, en ze helpen ook jou om succes te boeken.


Cardio zonder hardlopen

Zakt de moed je in de schoenen bij de gedachte aan weer zo?n 5 km-rondje in het park? Ons ook. Lees hoe je dezelfde kick krijgt én spieren opbouwt in plaats van alleen maar je calorieverbruik verhoogt (hadden we al gezegd dat je er zelfs meer van verbrandt?) En dat allemaal zonder dat het woord ?loopband? gevallen is.

?Met deze sessie bouw jij je hartslag op, net als met je 5 km-loopje, tot je aërobe systeem helemaal leeg is,? zegt conditie-expert Noel Carroll. ?Dat ?doorgaan? bezorgt je die kick na afloop en je verbrandt 40 procent meer calorieën dan je al rennend zou doen.? Doe vijf circuits met de volgende oefeningen en voer die rondjes zo snel mogelijk uit met zo min mogelijk rust. Probeer elke volgende keer je record te verbeteren. Daarin lijk je dan in elk geval op die gasten in die strakke broekjes.


Ben jij fit? Doe de zelftest!

De kans is groot dat jij als MH-lezer al fitter bent dan andere mannen. Maar hoe fit ben je precies? Met deze zelftests ga je erachter komen. Ben jij een Men?s Held?Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden