Aanbiedingen!


  Landelijke kranten
  Regionale kranten
  Lokale kranten
  Weblogs
  Opiniebladen
  Autobladen
  Mannenbladen
  Vrouwenbladen
  Gay
  Jeugdbladen
  Opvoeding
  Computerbladen
  ICT-nieuws
  Filmmagazines
  Omroepbladen
  Muziekbladen
  Proefabonnementen
  Roddelbladen / show
  Sportbladen
  Reizen / vakantie
  Marketing / reclame
  Zakelijk / financieel
  Diverse bladen
  Humor
  Radio en TV  Contact 

Adverteren bij Daisycon

 BLVD  
Ben jij de BOB? Zet dan je zonnebril op!

zonnebrilZonnebrillen, we dragen ze allemaal, iedereen loopt ermee op festivals (zelfs als de zon weg is). Alleen zijn we allemaal wel ervan op de hoogte hoe belangrijk zo?n brilletje wel niet is? Nee, niet alleen als fashion item! Ik bedoel, het zijn wel je ogen! Je hebt er maar twee van en je krijgt niet zomaar …

Het bericht Ben jij de BOB? Zet dan je zonnebril op! verscheen eerst op BLVD.


WINACTIE: SOLAR, meer dan alleen een muziekfestival

solarEen festival dat nog veel meer te bieden heeft naast een heerlijke line-up, yes, daar hou ik van! Jij ook? Dan zit je bij het Solar festival goed. Creativiteit is duidelijk aanwezig hier, van een waterpistoolgevecht tot de bekroning van lapdance-koningen, je kan het zo gek niet verzinnen. Solar gaat ook dit jaar weer ontzettend …

Het bericht WINACTIE: SOLAR, meer dan alleen een muziekfestival verscheen eerst op BLVD.


Depressie door de zomer?

zomerdepressieEen paar dagen geleden was het de langste dag, vanaf nu worden de dagen steeds weer een klein (heel klein) beetje korter. Niet iedereen kan hier zo goed tegen, een zomerdepressie bestaat echt en volgens het Fonds Psychische Gezondheid heeft 0,1 procent van de Nederlanders hier last van. Klinkt als weinig maar dat zijn wel …

Het bericht Depressie door de zomer? verscheen eerst op BLVD.


Skellefteċ, oftewel: het Zweedse lapland

Skellefteċ, het Zweedse lapland, genieten van ?fika?, rust en avontuur. Vanaf nu zijn er directe vluchten beschikbaar hier naartoe vanaf Amsterdam. Wij gingen eens kijken wat hier te beleven valt in de zomer. Voor diegenen die het nog niet wisten (had hier zelf namelijk geen benul van): in Skellefteċ gaat de zon zomers maar twee …

Het bericht Skellefteċ, oftewel: het Zweedse lapland verscheen eerst op BLVD.Panorama
Aktueel
Revu
Gesponsorde links

 RSS - Nieuws  
Makkelie fluit bekerfinale tussen AZ en Vitesse
De bekerfinale tussen AZ en Vitesse staat komende zondag onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Periodekampioen Cambuur hofleverancier met zes spelers
Wekelijks beoordelen de VI-correspondenten de Jupiler League-spelers. Tarik Tissoudali was de beste van allemaal met Jergé Hoefdraad als goede tweede.

Johan Cruijff Quiz: veertien vragen over de nummer 14
De vorig jaar overleden Johan Cruijff zou vandaag 70 jaar zijn geworden. Daarom een quiz over de allergrootste voetballer die Nederland ooit had.

Conte: 'Het gaat niet om wie het meeste geld uitgeeft'
Antonio Conte benadrukt dat geld niet de grootste factor is bij succes, waarmee hij verwijst naar de investeringen van de concurrentie uit Manchester.

Van Breukelen: 'Het waren respectvolle gesprekken'
Hans van Breukelen kijkt met een goed gevoel terug op de gesprekken die hij voerde met Henk ten Cate en Dick Advocaat, beide kandidaten voor Oranje.


 Men's Health  
Goed leren zoenen

Wees gerust, niet iedereen is geboren met de beste zoen skills. Voorkom dat zij jou na de eerste date aan de kant zet en overdonder haar met die passionele kus. Zoenexpert Dieke van Ewijk, van het boek Zoenen! leert het je in vijf stappen. Want van wie kan je het beter leren dan van een vrouw?


29 manieren om je hart te redden

Het leven is kort ? tenzij je je houdt aan deze strategieën om je hart te beschermen


Eet als een krijger

Eet als een krijger met deze voedingswapens. Ze ondersteunden de grootste helden (en schurken) die de historie kent, en ze helpen ook jou om succes te boeken.


Cardio zonder hardlopen

Zakt de moed je in de schoenen bij de gedachte aan weer zo?n 5 km-rondje in het park? Ons ook. Lees hoe je dezelfde kick krijgt én spieren opbouwt in plaats van alleen maar je calorieverbruik verhoogt (hadden we al gezegd dat je er zelfs meer van verbrandt?) En dat allemaal zonder dat het woord ?loopband? gevallen is.

?Met deze sessie bouw jij je hartslag op, net als met je 5 km-loopje, tot je aërobe systeem helemaal leeg is,? zegt conditie-expert Noel Carroll. ?Dat ?doorgaan? bezorgt je die kick na afloop en je verbrandt 40 procent meer calorieën dan je al rennend zou doen.? Doe vijf circuits met de volgende oefeningen en voer die rondjes zo snel mogelijk uit met zo min mogelijk rust. Probeer elke volgende keer je record te verbeteren. Daarin lijk je dan in elk geval op die gasten in die strakke broekjes.


Ben jij fit? Doe de zelftest!

De kans is groot dat jij als MH-lezer al fitter bent dan andere mannen. Maar hoe fit ben je precies? Met deze zelftests ga je erachter komen. Ben jij een Men?s Held?Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden