Overzicht & nieuws
  Alcoholtest
  Allergie
  ADHD
  Algemeen
  Alzheimer, Ziekte van
  Artrose
  Astma
  Autisme
  Bloedziekten
  BMI
  Diabetes
  Dyslexie
  Eetstoornissen
  Fitness
  Gebit
  Gewicht & voeding
  Griep
  Haaruitval
  Hart- en vaatziekten
  Heupafwijkingen
  HIV / Aids
  Hoofdpijn
  Hoogsensitief
  Homeopathie
  Huidziekten
  Kanker
  Keel- neus- en oor
  Longontsteking
  ME-CVS
  Menopauze
  Multiple sclerose
  Nierziekten
  Zorgverzekering
  Oogaandoeningen
  Opvoeding
  Ouder worden
  Plastische chirurgie
  Psycho-sociaal
  Reuma
  Rugklachten
  Seksualiteit
  Trombose
  Whiplash
  Ziekte van Lyme
  Zwangerschap
  Divers

  Contact


 
Opvoeding
Pedagogiek breed uitgelicht
Voor wie nog meer wil weten over opvoeding van kinderen en jongeren.


Bewust opvoeden
Een betere toekomst begint bij de opvoeding.
• Kind en gezinscoaching
• Opvoedondersteuning
• Begeleiding bij zorg
• Mama switch plan
Stichting Taalhulp
Stichting Taalhulp is een landelijke stichting die gespecialiseerd is in onderzoek en behandeling van lees- en spellingproblemen (dyslexie) bij kinderen en volwassenen.

Seksuele voorlichting
Deze website is ontwikkeld voor docenten en iedereen die beroepsmatig lessen voor jongeren gaat verzorgen over lichamelijke en emotionele seksuele ontwikkeling, voortplanting, weerbaarheid, relaties, seksualiteit, en veilige seks met aandacht voor sociale, maatschappelijke, culturele en religieuze aspecten.
Natuurlijk kunnen ook ouders die voorlichtingsmateriaal zoeken voor hun kinderen terecht op deze website.

mixdrank-vrij (60K) Alcoholvrije omgeving
Deze website informeert en adviseert ouders met kinderen in de leeftijd van tien tot vijftien jaar over alcohol en opvoeding.

Opvoedadvies.nl
Opvoedadvies.nl is een steunpunt voor iedereen die vragen heeft over opvoeding en problemen met en bij kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Dit steunpunt is niet alleen bedoeld voor ouders, maar voor iedereen die op wat voor manier dan ook, professioneel of privé, te maken heeft met kinderen.

Ouders Online
Welkom bij de grootste ouders-community van Nederland. Voor ouders van kinderen van -1 tot 18. Maandelijks ontvangen we 400.000 bezoekers, die 8 miljoen pagina's opvragen en 20.000 berichten op het Forum plaatsen.

Ik ben hoogbegaafd!
Jij bent hoogbegaafd en wilt er meer over weten. Dan ben je hier op de goede weg. Op de website vind je alles over hoogbegaafdheid, door vele mensen belicht en besproken en ook jij kunt er op reageren. Vertel ook jouw mening! Maar alleen reageren hoeft niet. Je kunt zelf een column, een artikel, een verhaal schrijven, iets op het prikbord zetten etc.. Ik plaats alles zolang het binnen de wet is.

   
Gesponsorde links

Opvoeding
Van zwangerschap tot kleuter!
Voor jonge ouders. Van zwangerschap tot kleuter. Alles onder één dak. Meest uitgebreid. Gratis weblogcommunity. Ontwikkeling baby (geboren en ongeboren).


Opvoedingsvragen
Op deze site staan veel vragen van ouders én de antwoorden van een ervaren pedagoog! De vragen staan gerangschikt per leeftijd en thema. Vragen worden aan het begin van elke maand (gratis) beantwoord en je kunt de meest recente vragen herkennen aan het gele sterretje.

Weblog Kids en zo
Hier vindt u informatie over schoolkeuze, veilig internetten, het contact met de school van uw kind en nog veel meer. Heeft uw kind met sommige vakken een extra steuntje in de rug nodig, dan vindt u bij 'De vakken' leuke oefenstof. Mist u nog informatie, laat het ons dan gerust weten.

   
Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden