Overzicht & nieuws
  Alcoholtest
  Allergie
  ADHD
  Algemeen
  Alzheimer, Ziekte van
  Artrose
  Astma
  Autisme
  Bloedziekten
  BMI
  Diabetes
  Dyslexie
  Eetstoornissen
  Fitness
  Gebit
  Gewicht & voeding
  Griep
  Haaruitval
  Hart- en vaatziekten
  Heupafwijkingen
  HIV / Aids
  Hoofdpijn
  Hoogsensitief
  Homeopathie
  Huidziekten
  Kanker
  Keel- neus- en oor
  Longontsteking
  ME-CVS
  Menopauze
  Multiple sclerose
  Nierziekten
  Zorgverzekering
  Oogaandoeningen
  Opvoeding
  Ouder worden
  Plastische chirurgie
  Psycho-sociaal
  Reuma
  Rugklachten
  Seksualiteit
  Trombose
  Whiplash
  Ziekte van Lyme
  Zwangerschap
  Divers

  Contact


 
Gezond & Wel: divers
Gokhulpverlening
In Nederland zijn er ongeveer 900.000 mensen die weleens mee doen aan een gokspel. 450.000 mensen zijn weleens in een casino te vinden. En van al deze mensen zijn er rond de 40.000 verslaafd.

't Lichtpuntje
't Lichtpuntje is een patiŽntenvereniging voor chronische pijnpatiŽnten en hun levensgezel.

Vrouw en Overgang

Stotteren.nl
Deze site is een initiatief van de Nederlandse Federatie Stotteren. Op deze site staat het onderwerp Stotteren centraal.

Hoorzaken.nl
Wie meer wilt weten over de werking van het oor, slechthorendheid, oorsuizen of andere aanverwante onderwerpen, kan sinds kort terecht op deze nieuwe site.

Nationale hoortest
Met deze hoortest kunt u controleren of uw gehoor voldoende is. Bovendien staat er op deze website informatie over het gehoor.


Ronald mcDonald
Een Ronald McDonald Huis biedt een 'thuis ver van huis' aan ouders en familieleden van ernstig zieke kinderen, vlakbij het ziekenhuis. Het bespaart een zware rit dagelijks op en neer naar huis of een stretcher in het ziekenhuis. In het Ronald McDonald Huis kunnen ze koken, eten, slapen, tv kijken, net als thuis. Broertjes en zusjes kunnen mee, zodat er ondanks alles toch nog een gezinsleven is. Ouders kunnen er ontspannen en krachten opdoen.

Ouders Online
De grootste ouders-community van Nederland. Voor ouders (en toekomstige ouders) van baby's tot en met pubers. Maandelijks meer dan 140.000 verschillende bezoekers, die samen ruim 5 miljoen pagina's opvragen en 20.000 berichten op het Forum plaatsten. Wekelijks nieuwe artikelen, gratis e-nieuwsbrief.Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden
Gesponsorde links

Divers
Achter De Regenboog
Stichting Achter de Regenboog is er voor kinderen en jongeren, die van dichtbij te maken hebben (gehad) met het overlijden van een dierbare binnen het gezin.

Osteoporose Stichting
Osteoporose (in de volksmond beter bekend als botontkalking) is een aandoening die zowel bij oudere vrouwen als bij oudere mannen voorkomt. De botten worden zo zwak (poreus) dat je zomaar iets kunt breken. De meest voorkomende breuken als gevolg van osteoporose zijn de pols-, heup- en wervelbreuken.

Aambeien
Aambeien zijn uitgerekte en opgezette bloedvaatjes, die zich in een kluwen in het kanaal voor de anus bevinden. Als het kluwen is uitgezakt spreken we van uitwendige aambeien. Het eerste symptoom is vaak een geringe hoeveelheid 'vers' bloed op de ontlasting en last van afscheiding, irritatie en jeuk.
Op deze site vindt u informatie over oorzaken, klachten en symptomen en medicijnen.

Neurofibromatose Vereniging Nederland
Neurofibromatose, of kortweg NF, is een dominant erfelijke aandoening met zeer uiteenlopende uitingsvormen, die vooral huid- en zenuwweefsels aantast. NF is erfelijk, maar wordt in de helft van de gevallen veroorzaakt door spontane mutatie. PatiŽnten met neurofibromatose hebben dus bij elke geboorte opnieuw ťťn kans van 1 op 2 om de ziekte aan hun kinderen door te geven. 50 % van de patiŽnten krijgt op die manier de ziekte via een van zijn ouders.

Alles over reizen en gezondheid.

Last van vliegangst?
Mensen met vliegangst kunnen er in 98 % van de gevallen vanaf komen. Dat beweert de stichting VALK op haar website.VALK is een samenwerkingsverband van de vakgroep Klinische- en Gezondheidspsychologie van de Universiteit Leiden, KLM en Airport Schiphol. De stichting geeft al jaren trainingen met eerdergenoemd resultaat.