Overzicht
  Atletiek
  Autosport
  Basketbal
  Betaald voetbal
    Ajax
    FC Utrecht
    PSV
    Vitesse
  Voetbal divers
  Cricket
  Darten
  Duiken
  Golf
  Hardlopen
  Hockey
  Judo
  Media
  Motorsport
  Paardensport
  Schaatsen/ijshockey
  Schaken
  Squash
  Tafeltennis
  Tennis/badminton
  Vechtsport
  Volleybal
  Watersport
  Wielrennen
  Tour de France 
  Wintersport
  Zwemmen


  Contact 
De SportPagina: hockey
De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB)
Gebitsbeschermer
Op deze site vindt u informatie over het GuardKit concept voor op maat gemaakte gebitsbeschermers en het belang van het dragen van goede gebitsbescherming tijdens het sporten.

Alles over hockey
Hockey-info.nl biedt een complete website aan met daarop alle informatie over de sport hockey, verschillende spelsoorten, hockey artikelen, spelers en teams, hockeytoernooien en -evenementen, hockey organisaties, blessures, het reglement en meer.

Hoofdklasse hockey
Dé Portal voor het hockey in de dames en heren Rabo Hoofdklasse met uitslagen, standen, roddels, nieuwtjes, keeperspagina, eregalerij ex-internationals, teambeschrijvingen, wedstrijdschema's, topscorersklassement, actiefoto's etc.

Hockeytrainer.nl
Hockeytrainer.nl assisteert hockeytrainers en hockeycoaches met de voorbereiding op de training. Het geeft aan welke oefeningen getraind kunnen worden en hoe ze moeten worden uitgevoerd. Regelmatig verschijnen nieuwe oefeningen, technieken, video's, artikelen en tips voor de training op de site, die trainers niet mogen missen als ze hockey serieus nemen.Zoek op deze website:
Gesponsorde links


Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden