Overzicht
  Atletiek
  Autosport
  Basketbal
  Betaald voetbal
    Ajax
    FC Utrecht
    PSV
    Vitesse
  Voetbal divers
  Cricket
  Darten
  Duiken
  Golf
  Hardlopen
  Hockey
  Judo
  Media
  Motorsport
  Paardensport
  Schaatsen/ijshockey
  Schaken
  Squash
  Tafeltennis
  Tennis/badminton
  Vechtsport
  Volleybal
  Watersport
  Wielrennen
  Tour de France 
  Wintersport
  Zwemmen


  Contact


 
Squash
Squash Bond Nederland
De officiële website van de Squash Bond Nederland.

Squashlife.nl
Via een multimediaal squashplatform informeert, stimuleert en inspireert SquashLife de Nederlandse squasher door middel van nieuws, achtergronden, interviews, blogs, columns, spelregels, trainingsadviezen en meer.

Squash regels
Hier vindt u de regels en richtlijnen van squash.
Euregio-squash.nl

Remote Squash Zwolle
Algemene squash informatie, uitslagen, foto's, wereld squashnieuws etc.

Squashweb.nl

Gay Squash Utrecht
De site van Gay Squash Utrecht, een squash club voor homoseksuele en biseksuele mannen en vrouwen in Utrecht.

 SquashLife.nl nieuws feed  
Van der Heijden gelijk klaar in Hull
Milou van der Heijden (PSA-32) is er helaas niet in geslaagd de tweede ronde te bereiken van de British Open Squash 2019. Lisa Aitken (PSA-42) bleek gisteren te sterk voor de Nederlandse.

Paderborner SC pakt de dubbel in Duitsland
De Duitse topclub Paderborner SC heeft weer de dubbel gepakt in Duitsland. Black & White RC Worms was er bij de mannen dicht bij om voor een stunt te zorgen, maar het was de club van Simon Rösner (PSA-5) die uiteindelijk de schaal kreeg uitgereikt.

Algemene Leden Vergadering 29 Juni 2019
Op zaterdag 29 juni aanstaande wordt de Algemene Leden vergadering gehouden van Squash Bond Nederland. Het bestuur nodigt alle leden van harte uit op zaterdag 29 juni vanaf 10:30 bij Racketcentrum Houten om hun stem te laten horen. De vergadering wordt afgesloten door een lunch met de gelegenheid om verder een na te praten.

Victoria Squash Rotterdam pakt de titel
Victoria Squash Rotterdam heeft gisteravond het kampioenschap bij de DPD Heren Eredivisie weten te winnen. De ploeg won op de laatste speeldag van LetmedoIT Squash Utrecht met 12-0. Hierdoor degradeert Squash Utrecht naar de eerste divisie.

Update DPD Heren Eredivisie speelronde 14
Kleine update voor de laatste en spannende speelronde in de DPD Heren Eredivisie. Twee teams missen spelers waardoor de competitie bijna gespeeld is.


 Squashweb.nl - Squash nieuws  
British Open - halve finale - Hull - 25 mei 2013
Waters begon sterk in de eerste game en kwam met 4-0 voor. Daarna hervatte David zich en won de game met 11-5. De tweede game speelt Water absoluut niet onverd ... Read more..

British Open verplaatst naar lokaal squashcentrum in Hull
In verband met het slechte weer worden de kwartfinales niet gespeeld in het KC Stadion, maar in het plaatselijke squashcentrum. Helaas is het centercourt ze ... Read more..

Argentinean Qualifiers Repel Resistance In Resistencia
Local qualifiers Leandro Romiglio and Robertino Pezzota dug deep to secure surprise semi-final slots in the ACHS Resistencia Regatas Open - Tour de las Americas, the PSA World Tour Challenger 10 squash eve ... Read more..

Champion Frost Fights Through In Kriens
Defending champion Kristian Frost Olesen battled his way through to the quarter-finals of the Sekisui Open in Switzerland after stemming a courageous fightback by German qualifier Andre Haschker in the PSA W ... Read more..

Pilley Pulls Off Great Escape As Rain Stops Play In Hull
In a day beset by weather conditions which finally led to the transfer of the last second round match in the Allam British Open Squash Championships in Hull onto a conventional indoor court, Aust ... Read more..


Zoek op deze website:
Gesponsorde linksMelden gebroken link      Disclaimer      Link toevoegen