Overzicht & nieuws
  Alcoholtest
  Allergie
  ADHD
  Algemeen
  Alzheimer, Ziekte van
  Artrose
  Astma
  Autisme
  Bloedziekten
  BMI
  Diabetes
  Dyslexie
  Eetstoornissen
  Fitness
  Gebit
  Gewicht & voeding
  Griep
  Haaruitval
  Hart- en vaatziekten
  Heupafwijkingen
  HIV / Aids
  Hoofdpijn
  Hoogsensitief
  Homeopathie
  Huidziekten
  Kanker
  Keel- neus- en oor
  Longontsteking
  ME-CVS
  Menopauze
  Multiple sclerose
  Nierziekten
  Zorgverzekering
  Oogaandoeningen
  Opvoeding
  Ouder worden
  Plastische chirurgie
  Psycho-sociaal
  Reuma
  Rugklachten
  Seksualiteit
  Trombose
  Whiplash
  Ziekte van Lyme
  Zwangerschap
  Divers

  Contact
Dermatologie / huidziekten
Huidpatiënten Nederland Huidpatiënten Nederland
Huidpatiënten Nederland is de bundeling van mensen met huid- en haaraandoeningen. Naast individuele leden zijn specifieke patiëntenverenigingen bij ons aangesloten. Huidpatiënten Nederland verenigt ruim 15.000 patiënten en ondersteunt activiteiten op het gebied van lotgenotencontact en voorlichting.

Gordelroos
Complete informatieve website over alle aspecten van gordelroos.


Psoriasis.nl
Deze website is bedoeld voor patiënten, familie en andere geïnteresseerden. Wij willen door het geven van overzichtelijke en praktische informatie, bijdragen tot een betere behandeling en acceptatie van psoriasis. Daarnaast hopen we op meer begrip voor mensen met deze chronische ziekte.

Nederlandse Brandwonden Stichting

Deze vereniging wil brandwondslachtoffers en hun relaties helpen bij het leven met brandwonden. Artsen in brandwondencentra en ziekenhuizen doen er uiteraard al het nodige aan om de lichamelijke gevolgen van een brandwondongeval zoveel mogelijk te verhelpen. Maar na het vertrek uit het ziekenhuis moet de patiënt verder maar zien hoe hij zijn weg in de maatschappij vindt. De Vereniging van Mensen met Brandwonden heeft zich ten doel gesteld volwassenen, kinderen, familieleden en relaties te begeleiden en te adviseren na het ontslag uit het ziekenhuis, opdat zij zoveel mogelijk het 'normale' leven weer kunnen hervatten.

Huidaandoeningen

Op deze website vind je uitgebreide informatie over huidaandoeningen zoals wij die kennen in de dermatologie. Naast de officiële medische benamingen staan indien aanwezig ook de synoniemen, zodat je weet dat het om dezelfde aandoening gaat. Het is zeer goed mogelijk dat jouw huidafwijking niet helemaal lijkt op de getoonde foto's. In dat geval is het van belang dat je de diagnose verifieert bij je eigen dermatoloog.
Gesponsorde links

Dermatologie / huidziekten
Vereniging van Mensen met Brandwonden
 • Lotgenotencontact
 • Belangenbehartiging
 • Hulpverlening
 • Forum
 • Verenigingsblad
 • FAQ


 • Psoriasispatiënten Nederland
  Deze site wil U informeren over Psoriasis, hoe ziet het er uit, wat is er aan te doen, hoe ervaart iemand anders deze huidziekte, waar kan ik meer informatie vinden, hoe zit dat nu met kuuroorden in Nederland of in het buitenland en nieuwe medicijnen.

  Huidfonds
  Het Huidfonds is een erkende goededoelenorganisatie die het belang van een gezonde huid onder de aandacht wil brengen. 'Hou van je huid, zorg voor je huid' is de boodschap die wij uitdragen. Om onze missie te volbrengen hebben we drie belangrijke doelstellingen voor ogen:
  • Voorkomen van huidaandoeningen door voorlichting
  • Verbeteren van de zorg voor mensen met een huidaandoening
  • Acceptatie van de huid die 'anders' is

  Thuisarts: psoriasis
  Psoriasis is een huidaandoening met schilfers, roodheid en jeuk. Psoriasis is niet besmettelijk. De klachten kunnen beginnen of verergeren door: beschadiging...
  lees verder


  Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden of hoger op de lijst?