Overzicht & nieuws
  Alcoholtest
  Allergie
  ADHD
  Algemeen
  Alzheimer, Ziekte van
  Artrose
  Astma
  Autisme
  Bloedziekten
  BMI
  Diabetes
  Dyslexie
  Eetstoornissen
  Fitness
  Gebit
  Gewicht & voeding
  Griep
  Haaruitval
  Hart- en vaatziekten
  Heupafwijkingen
  HIV / Aids
  Hoofdpijn
  Hoogsensitief
  Homeopathie
  Huidziekten
  Kanker
  Keel- neus- en oor
  Longontsteking
  ME-CVS
  Menopauze
  Multiple sclerose
  Nierziekten
  Zorgverzekering
  Oogaandoeningen
  Opvoeding
  Ouder worden
  Plastische chirurgie
  Psycho-sociaal
  Reuma
  Rugklachten
  Seksualiteit
  Trombose
  Whiplash
  Ziekte van Lyme
  Zwangerschap
  Divers

  Contact

Zwangerschap
Zwangerschaps Informatie
Op deze website vind je allerlei informatie over zwanger worden, zwanger zijn en de bevalling. Of je nu op zoek bent naar informatie over vruchtbaarheid, zwangerschapstesten, voeding tijdens de zwangerschap, voorbereiding op de bevalling of over de kraamweken; je kunt er op deze website voor terecht.

Zwangerwijzer
Denkt u erover om kinderen te krijgen?
Dan is het belangrijk om u goed voor te bereiden, of u nu een vrouw of man bent. Dit helpt om uw kind een zo gezond mogelijke start te geven. Met ZwangerWijzer kunt u zien of er misschien risico's zijn voor uw zwangerschap en uw baby. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

Babybytes


Zwanger: de verloskundige

Uitgebreide en eerlijke informatie vanaf het moment dat je zwanger wilt worden tot aan de geboorte van je baby('s). De site probeert zo volledig, actueel en - waar nodig - kritisch mogelijk te zijn; ook moeilijke onderwerpen worden niet gemeden.

Behandeling van een varicokèle (of varicocele)
De varicocele is een zwelling van de balzak, meestal aan de linkerkant. Vooral in staande houding, bij inspanning of bij hoesten kan een 'worstvormige' zwelling in het steeltje waaraan de bal is opgehangen worden gevoeld.


9demaand.nl
9maand.be
De 9Maand-site wordt gemaakt door ouders voor ouders. 9Maand.be probeert door middel van ervaringsverhalen, columns en dagboeken een antwoord te geven op de meest gestelde vragen over zwangerschap, bevalling en de baby.

Baby Op Komst
Uitgebreide site over zwangerschap, bevallen en de eerste weken na de geboorte. Ook de a.s. vader wordt niet vergeten. Geschreven door verloskundige Sandra Vuik. Betrouwbare en duidelijke informatie over deze periode.


Zwangerschap
Ouders Online
De grootste ouders-community van Nederland. Voor ouders (en toekomstige ouders) van baby's tot en met pubers. Maandelijks meer dan 140.000 verschillende bezoekers, die samen ruim 5 miljoen pagina's opvragen en 20.000 berichten op het Forum plaatsten. Wekelijks nieuwe artikelen, gratis e-nieuwsbrief.

Mama en zo
Informatieve site voor (aanstaande) moeders en vaders.

Gesponsorde links

Nieuws

Zwangerschap

Aanstaande vaders of levenspartners
Als aanstaande vader is de zwangerschap van je vrouw een mysterie op zich. Tot het moment dat haar buik gaat groeien en je uiteindelijk je kind voelt bewegen of ziet bewegen is het toch vaak een ver van mijn bed show.

Kindernamen
Ben jij op zoek naar een kindernaam en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Misschien dat de kindernamen van 2018 je kunnen helpen. Hieronder kun je de jongens- en meisjesnamen van 2018 doorzoeken, op beginletter(s) én op lengte. Om de privacy te kunnen waarborgen komen alle genoemde namen minimaal 25 keer voor.

Voornamen Databank
Op deze website kunt u zoeken in een bestand met circa 500.000 voornamen met daarbij een naamsverklaring en allerlei wetenswaardigheden over namen en naamdragers.