Algemeen
  Publieke omroep
  Commerciële omroep
  Opname bijwonen
  Regionale omroep
  Lokale omroep
  Online omroep

  Voice-overs 
Voice-overs
Jongerenstem.nl
Sander is een jonge voice-over voor commercials en webvideo's. Hij beschikt over een eigen studio.

Media voice
DJ / presentator bied zijn stem aan om uw commercial, jingle, voicetrack of voice- over van tekst te voorzien. Ook beschikbaar voor radiozenders die moeite hebben met het voldoen aan de ICE- norm.

All Round Voice Male
Ilari Hoevenaars is voice-over, stemacteur en inspreker voor radio, tv, voice-response, tekenfilms enz. Ilari werkt vanuit zijn eigen studio of extern.

Familyvoices
Zoekt u een warme mannenstem, een vrolijke vrouwenstem of een eigenwijze kinderstem? Karel van Cooten helpt u graag verder. Snelle levering (binnen 24 uur) vanuit onze eigen digitale studio.

Jos Bergenhenegouwen
Het succes van een reclamespot... ...of een bedrijfsfilm, een bedrijfspresentatie, een productpresentatie of een voorlichtingsprogramma, wordt voor een belangrijk deel bepaald door de keuze van de voice over.

Ernstterlinden.nl
Een website met voorbeelden hoe voice-over werk ook gedaan kan worden.

Gesponsorde links

Uitzending bijwonen...

Voice-overs
Voice-over Mike Kuyt
Allround voice-over en stemacteur Mike Kuyt heeft een site boordevol stemvoorbeelden in beeld en geluid. Heel handig voor elke producent om het juiste stemvoorbeeld er in één keer uit te pikken.

Sylvia Braamhorst
Sylvia Braamhorst is een professionele voice-over voor het inspreken van documentaires, commercials, voice response, bedrijfsfilms, cursussen etc. Snelle levering vanuit eigen studio is mogelijk.

Voicetalent
Vincent Perquin, voice-over voor radio en televisie.

Albert Zeeman Voice-over
Voice-over website met stemvoorbeelden van radio en tv commercials. Vereist Flash.