Aalsmeer - Abcoude - Alkmaar - Almelo - Almere - Alphen aan den Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Amstelveen - Apeldoorn - Arnhem - Assen - Baarn - Barendrecht - Barneveld - Bergen op Zoom - Breda - Beverwijk - Boxmeer - Bussum - Capelle aan den IJssel - Coevorden - Culemborg - Delft - Delfzijl - Den Bosch - Den Haag - Den Helder - Deventer - Diemen - Doesburg - Doetinchem - Dordrecht - Drachten - Dronten - Echt-Susteren - Edam-Volendam - Ede - Eindhoven - Emmen - Enschede - Gelderland - Gorinchem - Gouda - Groesbeek - Groningen- Haarlem - Harderwijk - Heemskerk - Heerenveen - Heerhugowaard - Heerlen - Helmond - Hengelo (0v)- Hilversum- Hoofddorp - Hoogeveen - Hoorn - Houten - IJmuiden - Kampen - Kerkrade - Leerdam - Leeuwarden - Leiden - Lelystad - Leusden - Maastricht - Meppel- Naarden- Nijkerk - Nijmegen - Oosterhout - Oss - Overbetuwe - Purmerend - Raalte - Rheden - Ridderkerk - Roerdalen - Roermond - Rotterdam - Scheveningen - Schiedam - Sittard - Sliedrecht - Sneek - Soest - Spijkenisse - St. Hubert - Tiel - Tilburg - Uden / Veghel - Utrecht - Valkenburg - Veenendaal - Velp - Venlo - Venray - Vlaardingen - Vlissingen - Volendam - Wageningen - Wijchen - Winschoten - Winterswijk - Woerden - Zaandam - Zaltbommel - Zeist - Zoetermeer - Zutphen - Zwolle

BelgiŽ:  
Antwerpen - Brussel -

Contact
Deventer
Gemeente Deventer
OfficiŽle site met contactgegevens, openingstijden, het gemeenteloket en informatie over bestuur en organisatie.


Deventer stadsplattegrond
Handige kaart van Deventer.
 Drimble | Deventer Nieuws  
Op bedrijfsbezoek met de spelersbus van Go Ahead E...
De spelers van team Go Ahead Eagles - Deventer Scoort, maakten donderdag 22 september een grootse en...

Deventer wil pal naast De Scheg meer recreatievoorzieningen realiseren
Een schaatsbaan, een zwembad en een sporthal staan er al. Maar de gemeente Deventer wil naast sportcomplex De Scheg liefst zo snel...

Wecycle Dierendagbonus winnen bij Ulebelt
Bezoekers die in de week van 26 september t/m 4 oktober een elektrisch apparaat komen inleveren bij...

Open koppeltoernooi in de Scheg verwelkomt Michel...
De Scheg houdt op zaterdag 29 oktober het Open Koppeltoernooi, waarbij darters het tegen elkaar opne...

Deventer betaalt toch de renovatie van scholen in Schalkhaar en Okkenbroek
Deventer betaalt bij nader inzien toch de renovatiekosten van de schoolgebouwen van De Sleutel in Schalkhaar en de Wereldwijzer in Okkenbroek....

Gemeente betaalt renovatie De Sleutel en Wereldwijzer
De gemeente gaat niet in hoger beroep tegen de uitspraken van de rechtbank over de renovaties van de schoolgebouwen van De Sleutel...

Circulus-Berkel en Het Groenbedrijf samen aan de slag met milieustraat en huisvesting
Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met de plannen van Circulus-Berkel en Het Groenbedrijf om zich samen te vestigen...

Deventer zoekt initiatiefnemers voor ontwikkeling leisure-strip Holterweg
De gemeente wil bij de Holterweg stapsgewijs een leisure-strip ontwikkelen. Inzet is een mengeling van cultuur, ontspanning, sport...


 Films in Deventer : Biosagenda.nl  
A Hologram for the King
Een zakenman gespecialiseerd in hologrammen reist af naar Saudi-ArabiŽ. Daar wacht hij dagenlang op koning Abdullah om zo een lucratieve deal te bemachtigen. Naar het boek van Dave Eggers.

Bad Neighbours 2
Er komt weer studenten wonen naast het huis van Kelly en Mac. Ditmaal zijn het vrouwen die nog luidruchtiger zijn dan de vorige bewoners. Ze roepen de hulp in van hun voormalige vijand Teddy. Met Seth Rogen.

Central Intelligence
Een CIA-agent gaat naar de reŁnie van zijn school. Daar haalt hij Calvin op, die vroeger zeer populair was. Onder luid protest van Calvin gaan ze op een gevaarlijke CIA-missie. Met Kevin Hart en Dwayne Johnson.

Een man die Ove heet
Ove is wat je noemt een oude nukkige man. Elke dag controlereert hij of zijn buren zich wel aan de regels houden. Als zijn nieuwe overburen zijn brievenbus omver rijden ontstaat er onverwachts een vriendschap.

Elle
Elle gaat over een vrouw, gespeeld door Isabelle Huppert, die leiding geeft aan een groot gamebedrijf. Op een dag wordt ze verkracht door een onbekende man in haar eigen huis. Van regisseur Paul Verhoeven.

Finding Dory 3D
In dit nieuwe avontuur gaat Dory met haar vrienden Nemo en Marlin weer op avontuur. Dit keer is ze op zoek naar haarzelf. Waar komt ze vandaan? Wie waren haar ouders? Vervolg op Finding Nemo.

Finding Dory 3D (NL)
In dit nieuwe avontuur gaat Dory met haar vrienden Nemo en Marlin weer op avontuur. Dit keer is ze op zoek naar haarzelf. Waar komt ze vandaan? Wie waren haar ouders? Vervolg op Finding Nemo.

Independence Day: Resurgence 3D
Twintig jaar na de gebeurtenissen van Independence Day is de Aarde weer herbouwd en beter beschermd dan ooit. Algauw komen de mensen erachter dat er weer alien-invasie aankomt. Met Jeff Goldblum en Bill Pullman.

Gesponsorde links
Divers
Koopzondagen Deventer

Gemeente Deventer

Winkels Deventer

Fotos van DeventerActiekrant.nl Deventer
Uitverkoop en kortingsacties in Deventer vind je op http://deventer.actiekrant.nl. Volg alle lokale acties op http://twitter.com/AK_Deventer.

Evenementen:
Humorfestival
Dickensfestijn
Op Den Berghe

Bevolking

Op 1 mei 2014 bedroeg het aantal inwoners van de gemeente Deventer bijna 98.510 (bron: CBS).


 de Stentor - Deventer  
Video | Moeders krijgen te weinig complimenten, waarom niet morgen?
APELDOORN / DEVENTER / ZWOLLE ? Moeders krijgen te weinig complimenten voor alles wat ze doen. Dat leert een rondje vragen in de straat. Woensdag is het voor de 15e keer Nationale Complimentendag. ,,In Nederland lijkt het wel 364 dagen per jaar kritiekdag, dus waarom niet een keer stilstaan bij wat goed gaat??, zegt initiatiefnemer Hans Poortvliet (53).

Agressietest voor bulldogs die Wonka doodbeten
DEVENTER ? De twee Amerikaanse bulldogs die vorige week zaterdag in Deventer het hondje Wonka doodbeten, wachten nog op een aggressietest. Die test bepaalt of de twee Amerikaanse Bulldogs worden afgemaakt. 

?Deventenaren in problemen door beslag op uitkering?

DEVENTER - Een onbekend aantal Deventenaren met een uitkering komt verder in de problemen omdat er te hoog bedrag aan beslag wordt gelegd door schuldeisers op het inkomen. Dat stelt Deventer Sociaal. De partij wil dat de gemeente ingrijpt.


Springen tot je erbij neervalt in Twello

TWELLO - Bijna 400 kinderen hebben maandag in sporthal Jachtlust in Twello een leuke maar vooral ook zeer actieve eerste schoolvakantiedag beleefd. 


Dorp Okkenbroek zit weer zonder winkel
Het dorp Okkenbroek in de gemeente Deventer zit per 1 april weer zonder winkel. ?Ons Dagelijks Eten?, gevestigd in het Noaberhuus in Okkenbroek stopt er mee. 

Deventerse vertegenwoordigt Miss Boerin
BATHMEN - Susan Denkers uit Deventer vertegenwoordigt zaterdagavond in Bathmen Overijssel bij de verkiezing Miss Boerin 2017. 


 Nieuws  
Woensdagmarkt Keizerslanden tijdelijk verplaatst
Vanaf 4 januari 2017 staat de woensdagmarkt van Keizerslanden tijdelijk op het nieuwe parkeerterrein op de hoek met de Landsherenlaan en de Margijnenenk.

Parkeerautomaten tijdelijk afgesloten
Van 31 december tot 2 januari zijn de parkeerbetaalautomaten in Deventer afgesloten om schade door vuurwerk te voorkomen. Wie bij een betaalautomaat parkeert, hoeft dan niet te betalen.

Groeiend aantal WhatsApp-groepen in Deventer
WhatsApp Buurtpreventie groepen helpen de politie hij hun werk. Om criminaliteit te voorkomen of verdachten op heterdaad te betrappen.

Balies stadhuis Deventer eerder dicht op 3 januari
Op dinsdag 3 januari kunt u tot 16.00 uur terecht bij de balies in stadhuis Deventer. Telefonisch zijn we bereikbaar tot 18.00 uur.

2 denkrichtingen Grote Kerkhof verder uitgewerkt
Voor de inrichting van een autovrij Grote Kerkhof worden de denkrichtingen LebuÔnusveld en Stadspodium verder uitgewerkt. Dat heeft het college besloten.

Inwoners Deventer positiever over windmolens
Inwoners uit Deventer zijn positiever over de 2 windmolens die in 2015 op Kloosterlanden zijn geplaatst dan voor de plaatsing. Dit blijkt uit een onderzoek onder inwoners van Deventer en Epse. Een klein deel van de Deventer inwoners ervaart overlast door de komst van windmolens.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden