Aanbiedingen!
Aalsmeer - Abcoude - Alkmaar - Almelo - Almere - Alphen aan den Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Amstelveen - Apeldoorn - Arnhem - Assen - Baarn - Barendrecht - Barneveld - Bergen op Zoom - Breda - Beverwijk - Boxmeer - Bussum - Capelle aan den IJssel - Coevorden - Culemborg - Delft - Delfzijl - Den Bosch - Den Haag - Den Helder - Deventer - Diemen - Doesburg - Doetinchem - Dordrecht - Drachten - Dronten - Echt-Susteren - Edam-Volendam - Ede - Eindhoven - Emmen - Enschede - Gelderland - Gorinchem - Gouda - Groesbeek - Groningen- Haarlem - Harderwijk - Heemskerk - Heerenveen - Heerhugowaard - Heerlen - Helmond - Hengelo (0v)- Hilversum- Hoofddorp - Hoogeveen - Hoorn - Houten - IJmuiden - Kampen - Kerkrade - Leerdam - Leeuwarden - Leiden - Lelystad - Leusden - Maastricht - Meppel- Naarden- Nijkerk - Nijmegen - Oosterhout - Oss - Overbetuwe - Purmerend - Raalte - Rheden - Ridderkerk - Roerdalen - Roermond - Rotterdam - Scheveningen - Schiedam - Sittard - Sliedrecht - Sneek - Soest - Spijkenisse - St. Hubert - Tiel - Tilburg - Uden / Veghel - Utrecht - Valkenburg - Veenendaal - Velp - Venlo - Venray - Vlaardingen - Vlissingen - Volendam - Wageningen - Wijchen - Winschoten - Winterswijk - Woerden - Zaandam - Zaltbommel - Zeist - Zoetermeer - Zutphen - Zwolle

België:  
Antwerpen - Brussel -

Contact

Woerden
Gemeente Woerden
Officiële site met contact- gegevens, openingstijden, het gemeenteloket en informatie over bestuur en organisatie.
Plattegrond Woerden
Interactieve kaart van Woerden.


 Drimble | Woerden Nieuws  
Het Lysenko Koor o.l.v. Inna Ogarok uit Nieuwegein bestaat 2
Start van het Jubileumjaar.

Gratis bijeenkomst medezeggenschap voor bestuurders
Op maandag 3 oktober is bij ons in Woerden een bijeenkomst over medezeggenschap voor bestuurders. Deze bijeenkomst organiseren wij met de LGC WMS en h

?Financieel gezond, nu keuzes maken voor de toekomst?
Het Woerdense college van B&W presenteert donderdagavond zijn derde begroting uit deze bestuursperiode aan de gemeenteraad. De begroting...

Inname bruine containers
Volgende week gaat onze inzameldienst weer bruine containers ophalen.

Groter zorgaanbod voor inwoners
09.22 foto.jpg Op donderdag 22 september hebben de gemeenten De Ronde Venen, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht en Woerden (Utrecht...

"SCH´44 zaal 1 bundelt de krachten met nieuwe sponsors"
"SCH´44 zaal 1 bundelt de krachten met nieuwe sponsors"...

Waar spelen de zaterdagvoetballers'
Het verrassende Linschoten van coach Cor Stoof ontvangt in eigen huis de Leidse koploper Lugdunum. De withemden presteren vooralsnog...


 dé Weekkrant | Woerdense Courant  
Streekmarkt Woerden in kerstsfeer

WOERDEN - De Streekmarkt Woerden wordt op zaterdag 13 en 20 december tot een sfeervolle Kerstmarkt omgetoverd. Compleet met glühwein, een kerststal met echte dieren en live muziek.
De Kerststreekmarkt is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig evenement op de laatste twee zaterdagen voor Kerst. Van 9.00 tot 17.00 uur zijn naast twintig vaste aanbieders uit het Groene Hart nog twintig gelegenheidskramen te bezoeken op het Woerdense kerkplein.
De Kerst Streekmarkt van 13 december zal in het teken staan van een uniek moment: ?de Koe van Woerden? wordt voorgesteld aan de Woerdense bevolking. Een koe is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Woerden en verbeeldt de agrarische positie van de gemeente Woerden in het Groene Hart. Wat op 7 februari niet meer was dan een gigantische brok Indiaas graniet is door twintig Woerdense beeldhouwers onder leiding van Gaetane Scholten in tien maanden tijd getransformeerd tot een ?Koe van Woerden?! Vanaf 15.00 uur zorgt de tweemansformatie ?de Manne? voor een muzikale noot bij de stand van Stichting Koe voor Woerden.


Nieuwe supermarkt

WOERDEN - Ondernemer Hans van Well opent de deuren van een nieuwe Jumbo-winkel aan de Molenvlietbrink in Woerden. Het is daarmee de tweede Jumbo-winkel in Woerden. De supermarkt vervangt de huidige C1000-winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 3 januari haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo-supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 21 januari zijn inwoners van Woerden en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo-winkel.


Cadeaus met Woerdens tintje

WOERDEN - Bij het Toeristen Informatiepunt aan de Meulmansweg kunnen toeristen en Woerdenaren terecht voor niet-alledaagse cadeaus. Woerden en het Groene Hart zijn vertegenwoordigd. Het boek ?De Smaak van de Limes?, met Romeinse recepten en het Dagboek van J. H. Gerritse dat zich in Woerden afspeelt tijdens de oorlogsjaren, zijn bij het TIP te koop. De Woerdense koe en kaasfietsbel liggen bij het TIP op kopers te wachten.


Het is kerstbomentijd!

WOERDEN - Voor veel mensen breekt de tijd aan om op zoek te gaan naar de perfecte kerstboom.
Bij Tuincentrum De Bosrand aan het Rietveld 36A in Woerden zijn ze aan het goede adres. Er is keuze
uit vele type kerstbomen, zoals de Picea Abies (dat is de gewone traditionele kerstboom), de Blauwspar, de Omorika en na de steeds populairdere Nordmann.
De Nordmann is een gewilde boom, omdat zijn naalden minder prikken en veel minder uitvallen, ook is de Nordmann mooi vertakt zodat men de boom goed kan versieren.
Bij Tuincentrum De Bosrand Woerden aan het Rietveld 36a worden jaarlijks meer dan drieduizend kerstbomen verkocht. Personeelsleden hebben de bomen eerder dit jaar zorgvuldig in Duitsland en Denemarken uitgezocht om ook nu weer over topkwaliteit te beschikken.
De Bosrand is tot aan de kerst zeven dagen per week open. S.C. Woerden Artikelen  
Woerden speelt gelijk tegen DRL

Speelronde 23 leverde voor SC Woerden weer een puntje op. Op eigen veld bleef de ploeg tegen degradatiekandidaat DRL op een 0-0 eindscore steken. Het was het 3e gelijkspel op rij. 

De wedstrijd was weinig spectaculair, er was aan beide zijden veel onnodig balverlies en de spaarzame kansen werden niet benut. DRL zakte telkens in en probeerde veelvuldig via de counter tot scoren te komen. Wellicht waren de betere kansen voor de gasten uit Rotterdam maar na afloop konden de meeste mensen zich toch wel vinden in de uitslag.

Door het gelijke spel nam Woerden weer een puntje meer voorsprong op de 2 rechtstreekse degradatieplekken en ook op de 2 nacompetitieplaatsen. Met nog 3 wedstrijden te gaan heeft Woerden 6 punten voorsprong op de nacompetitie én 8 op de 2 degradatieplekken. Omdat er een aantal staartploegen ook nog tegen elkaar spelen is Woerden vrijwel veilig.

Door het verlies van Alphense Boys (tegen degradatiekandidaat TAC) is Leonidas zo goed als zeker kampioen. Als het zondag van Nieuwerkerk wint of als Alphense Boys punten verspeelt is het zondag zeker van een plek in de hoofdklasse. Zwervers verloor opnieuw en is vrijwel gedegradeerd.

Aanstaande zondag speelt Woerden bij Poortugaal dat zicht heeft op de 3e periodetitel. Daarna volgen nog wedstrijden tegen Nieuwerkerk (uit) en OVV (thuis).

De opstelling was:

Lloyd Dielingen, Denny Berkouwer, Chamiel Hok a Hin, Rick de Lange, Mervelinio Olijfveld, Jasper Attevelt, Ioannis Karrifilakis, Raoul Pengel (José Valencia), Aboubakr Ouaddouh,Jamal Hofwijks, Osmerald Hima (Antonio Cvetkovic)


Trainingen deze week

Deze week is er de zogenaamde mei vakantie. Met uitzondering van donderdag 27 april (Koningsdag) wordt er deze week gewoon getraind. Mocht jullie trainer de training toch schrappen zal hij je dit persoonlijk melden.

Voor de trainers geldt: Indien je niet traint....graag even melden aan Raimond Veenstra.

 
Inwoners

Op 1 mei 2014 bedroeg het aantal inwoners van de gemeente Woerden 50.593.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden
Gesponsorde links
Divers
Koopzondagen Woerden

Gemeente Woerden

Winkels Woerden

Fotos van Woerden

Stadsmuseum Woerden

Drive-in Museum Woerden

Theater Het Klooster

Huisartsenpost Midden-Holland

SC Woerden

Sportlust '46

Vogelvereniging Avicultura Woerden

Voedselbank Woerden

 Marktplaats.nl - Gevonden resultaten met de zoekterm 'woerden'  
Marktplaats RSS feed niet langer supported
De Marktplaats RSS/XML feed is niet langer beschikbaar. Deze functionaliteit hebben wij vervangen voor onze nieuwe mogelijkheid om zoekopdrachten op te slaan. Voor meer informatie hierover, kunt u deze pagina raadplegen.