Aanbiedingen!
Aalsmeer - Abcoude - Alkmaar - Almelo - Almere - Alphen aan den Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Amstelveen - Apeldoorn - Arnhem - Assen - Baarn - Barendrecht - Barneveld - Bergen op Zoom - Breda - Beverwijk - Boxmeer - Bussum - Capelle aan den IJssel - Coevorden - Culemborg - Delft - Delfzijl - Den Bosch - Den Haag - Den Helder - Deventer - Diemen - Doesburg - Doetinchem - Dordrecht - Drachten - Dronten - Echt-Susteren - Edam-Volendam - Ede - Eindhoven - Emmen - Enschede - Gelderland - Gorinchem - Gouda - Groesbeek - Groningen- Haarlem - Harderwijk - Heemskerk - Heerenveen - Heerhugowaard - Heerlen - Helmond - Hengelo (0v)- Hilversum- Hoofddorp - Hoogeveen - Hoorn - Houten - IJmuiden - Kampen - Kerkrade - Leerdam - Leeuwarden - Leiden - Lelystad - Leusden - Maastricht - Meppel- Naarden- Nijkerk - Nijmegen - Oosterhout - Oss - Overbetuwe - Purmerend - Raalte - Rheden - Ridderkerk - Roerdalen - Roermond - Rotterdam - Scheveningen - Schiedam - Sittard - Sliedrecht - Sneek - Soest - Spijkenisse - St. Hubert - Tiel - Tilburg - Uden / Veghel - Utrecht - Valkenburg - Veenendaal - Velp - Venlo - Venray - Vlaardingen - Vlissingen - Volendam - Wageningen - Wijchen - Winschoten - Winterswijk - Woerden - Zaandam - Zaltbommel - Zeist - Zoetermeer - Zutphen - Zwolle

België:  
Antwerpen - Brussel -

Contact

Woerden
Gemeente Woerden
Officiële site met contact- gegevens, openingstijden, het gemeenteloket en informatie over bestuur en organisatie.
Plattegrond Woerden
Interactieve kaart van Woerden.


 Drimble | Woerden Nieuws  
Het Lysenko Koor o.l.v. Inna Ogarok uit Nieuwegein bestaat 2
Start van het Jubileumjaar.

Gratis bijeenkomst medezeggenschap voor bestuurders
Op maandag 3 oktober is bij ons in Woerden een bijeenkomst over medezeggenschap voor bestuurders. Deze bijeenkomst organiseren wij met de LGC WMS en h

?Financieel gezond, nu keuzes maken voor de toekomst?
Het Woerdense college van B&W presenteert donderdagavond zijn derde begroting uit deze bestuursperiode aan de gemeenteraad. De begroting...

Inname bruine containers
Volgende week gaat onze inzameldienst weer bruine containers ophalen.

Groter zorgaanbod voor inwoners
09.22 foto.jpg Op donderdag 22 september hebben de gemeenten De Ronde Venen, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht en Woerden (Utrecht...

"SCH´44 zaal 1 bundelt de krachten met nieuwe sponsors"
"SCH´44 zaal 1 bundelt de krachten met nieuwe sponsors"...

Waar spelen de zaterdagvoetballers'
Het verrassende Linschoten van coach Cor Stoof ontvangt in eigen huis de Leidse koploper Lugdunum. De withemden presteren vooralsnog...


 dé Weekkrant | Woerdense Courant  
Streekmarkt Woerden in kerstsfeer

WOERDEN - De Streekmarkt Woerden wordt op zaterdag 13 en 20 december tot een sfeervolle Kerstmarkt omgetoverd. Compleet met glühwein, een kerststal met echte dieren en live muziek.
De Kerststreekmarkt is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig evenement op de laatste twee zaterdagen voor Kerst. Van 9.00 tot 17.00 uur zijn naast twintig vaste aanbieders uit het Groene Hart nog twintig gelegenheidskramen te bezoeken op het Woerdense kerkplein.
De Kerst Streekmarkt van 13 december zal in het teken staan van een uniek moment: ?de Koe van Woerden? wordt voorgesteld aan de Woerdense bevolking. Een koe is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Woerden en verbeeldt de agrarische positie van de gemeente Woerden in het Groene Hart. Wat op 7 februari niet meer was dan een gigantische brok Indiaas graniet is door twintig Woerdense beeldhouwers onder leiding van Gaetane Scholten in tien maanden tijd getransformeerd tot een ?Koe van Woerden?! Vanaf 15.00 uur zorgt de tweemansformatie ?de Manne? voor een muzikale noot bij de stand van Stichting Koe voor Woerden.


Nieuwe supermarkt

WOERDEN - Ondernemer Hans van Well opent de deuren van een nieuwe Jumbo-winkel aan de Molenvlietbrink in Woerden. Het is daarmee de tweede Jumbo-winkel in Woerden. De supermarkt vervangt de huidige C1000-winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 3 januari haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo-supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 21 januari zijn inwoners van Woerden en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo-winkel.


Cadeaus met Woerdens tintje

WOERDEN - Bij het Toeristen Informatiepunt aan de Meulmansweg kunnen toeristen en Woerdenaren terecht voor niet-alledaagse cadeaus. Woerden en het Groene Hart zijn vertegenwoordigd. Het boek ?De Smaak van de Limes?, met Romeinse recepten en het Dagboek van J. H. Gerritse dat zich in Woerden afspeelt tijdens de oorlogsjaren, zijn bij het TIP te koop. De Woerdense koe en kaasfietsbel liggen bij het TIP op kopers te wachten.


Het is kerstbomentijd!

WOERDEN - Voor veel mensen breekt de tijd aan om op zoek te gaan naar de perfecte kerstboom.
Bij Tuincentrum De Bosrand aan het Rietveld 36A in Woerden zijn ze aan het goede adres. Er is keuze
uit vele type kerstbomen, zoals de Picea Abies (dat is de gewone traditionele kerstboom), de Blauwspar, de Omorika en na de steeds populairdere Nordmann.
De Nordmann is een gewilde boom, omdat zijn naalden minder prikken en veel minder uitvallen, ook is de Nordmann mooi vertakt zodat men de boom goed kan versieren.
Bij Tuincentrum De Bosrand Woerden aan het Rietveld 36a worden jaarlijks meer dan drieduizend kerstbomen verkocht. Personeelsleden hebben de bomen eerder dit jaar zorgvuldig in Duitsland en Denemarken uitgezocht om ook nu weer over topkwaliteit te beschikken.
De Bosrand is tot aan de kerst zeven dagen per week open. S.C. Woerden Artikelen  
Vanaf vrijdag 2 juni geen trainingen meer

Vanaf vrijdag 2 juni zullen er geen trainingen meer plaatsvinden. Zowel de jeugd als senioren hebben dan een zomerstop. Dit geldt ook voor de keeperstrainingen. De allerjongste jeugd van de JO9 en JO11 heeft de afgelopen week al voor het laatst getraind. Zij lopen vanaf maandag 29 mei tot en met donderdag 1 juni de avondvierdaagse.

In verband met de samenstelling van de teams zal er nog een enkele training of wedstrijd plaatsvinden. De spelers zullen hierover dan persoonlijk geinformeerd.

 

 


Inleveren kleding en tassen jeugd

Aanstaande zaterdag zal kleding van een deel van de jeugd worden ingenomen.

Let goed op wat voor jou van toepassing is:

De volgende spelers moeten de kleding op 27 mei inleveren: - Alle spelers van de eerste elftallen met de JUMBO-pakken. - Alle spelers met 1,2,3-inktspullen (tas, pak, broekje, sokken, evt. keeperspullen) die volgend jaar niet meer bij de junioren spelen, bijvoorbeeld omdat ze overgaan naar de senioren of stoppen met voetbal. De kleding moet schoon worden ingeleverd, op 27 mei tussen 12:00 en 14:00 achterin de kantine bij het jeugdhonk. Spelers die volgend jaar nog bij de jeugd spelen hoeven kleding / tas van 1-2-3 inkt niet in te leveren.

Na de zomer, aan het begin van het nieuwe seizoen, kan de kleding worden omgeruild en wordt voor spelers die het nodig hebben, uitgegeven. Voor vragen kun je contact opnemen met Marcel de Vocht: marcel@de-vocht.nl

Regels voor het gebruik van de kleding / tassen: - Kleding blijft eigendom van de vereniging SC Woerden. - Iedereen dient zorgvuldig met de kleding om te gaan en de kleding in goede staat te houden. - Het is niet toegestaan merktekens in de kleding aan te brengen. - Bij opzegging van het lidmaatschap van SC Woerden of wanneer een jeugdspeler overgaat naar de senioren dient alle kleding en de tas te worden ingeleverd. - Bij onzorgvuldig gebruik komen de kosten voor vervanging ten laste van het lid. 
Inwoners

Op 1 mei 2014 bedroeg het aantal inwoners van de gemeente Woerden 50.593.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden
Gesponsorde links
Divers
Koopzondagen Woerden

Gemeente Woerden

Winkels Woerden

Fotos van Woerden

Stadsmuseum Woerden

Drive-in Museum Woerden

Theater Het Klooster

Huisartsenpost Midden-Holland

SC Woerden

Sportlust '46

Vogelvereniging Avicultura Woerden

Voedselbank Woerden

 Marktplaats.nl - Gevonden resultaten met de zoekterm 'woerden'  
Marktplaats RSS feed niet langer supported
De Marktplaats RSS/XML feed is niet langer beschikbaar. Deze functionaliteit hebben wij vervangen voor onze nieuwe mogelijkheid om zoekopdrachten op te slaan. Voor meer informatie hierover, kunt u deze pagina raadplegen.