Aalsmeer - Abcoude - Alkmaar - Almelo - Almere - Alphen aan den Rijn - Amersfoort - Amsterdam - Amstelveen - Apeldoorn - Arnhem - Assen - Baarn - Barendrecht - Barneveld - Bergen op Zoom - Breda - Beverwijk - Boxmeer - Bussum - Capelle aan den IJssel - Coevorden - Culemborg - Delft - Delfzijl - Den Bosch - Den Haag - Den Helder - Deventer - Diemen - Doesburg - Doetinchem - Dordrecht - Drachten - Dronten - Echt-Susteren - Edam-Volendam - Ede - Eindhoven - Emmen - Enschede - Gelderland - Gorinchem - Gouda - Groesbeek - Groningen- Haarlem - Harderwijk - Heemskerk - Heerenveen - Heerhugowaard - Heerlen - Helmond - Hengelo (0v)- Hilversum- Hoofddorp - Hoogeveen - Hoorn - Houten - IJmuiden - Kampen - Kerkrade - Leerdam - Leeuwarden - Leiden - Lelystad - Leusden - Maastricht - Meppel- Naarden- Nijkerk - Nijmegen - Oosterhout - Oss - Overbetuwe - Purmerend - Raalte - Rheden - Ridderkerk - Roerdalen - Roermond - Rotterdam - Scheveningen - Schiedam - Sittard - Sliedrecht - Sneek - Soest - Spijkenisse - St. Hubert - Tiel - Tilburg - Uden / Veghel - Utrecht - Valkenburg - Veenendaal - Velp - Venlo - Venray - Vlaardingen - Vlissingen - Volendam - Wageningen - Wijchen - Winschoten - Winterswijk - Woerden - Zaandam - Zaltbommel - Zeist - Zoetermeer - Zutphen - Zwolle

België:  
Antwerpen - Brussel -

Contact
Dordrecht
Gemeente Dordrecht
Officiële site met contact- gegevens, openingstijden, het gemeenteloket en informatie over bestuur en organisatie.


Plattegrond Dordrecht
Interactieve kaart van Dordrecht.


 Drimble | Dordrecht Nieuws  
Kinderkledingbeurs en sing-in bij Everlasting
Praise & Worship Choir Everlasting organiseert zaterdag 24 september een kinderkleding- en speelgoedbeurs en ´s avonds een sing-in!...

Eerste staking schilders een feit
Schilders in dienst van Kloet Vastgoedonderhoud, aan het werk op een locatie in Dordrecht, hebben vanmorgen het werk neergelegd. Dit gebeurde...

Voorbeschouwing FC Dordrecht ? FC Volendam
De Jupiler League begint vandaag alweer aan de achtste speelronde van het seizoen. Na vorige week op bezoek geweest te zijn bij de koploper...

Margaretha van Godewijck nummer honderd in biografisch woordenboek Dordrecht
Nummer honderd in het biografisch woordenboek van Dordrecht is het multi-talent margaretha van godewijck (1627-1677)...

Zevenduizend knuffelschaapjes alsnog naar nieuwe Dordtenaartjes
De gemeente kan deze week beginnen met het inlopen van de achterstand die is ontstaan bij het uitgeven van de geboorteschaapjes. Deze...

Fiets- en wandeltocht door Sterrenburg. (Klik op de foto)
Vanwege het 50 jarig bestaan van Sterrenburg was er afgelopen zaterdag 10 september een fiets- en wandeltocht georganiseerd. ActiviteitenCentrum...

Reinier den Hoed stopt bij Sliedrecht
Sliedrecht kan per direct niet meer beschikken over Reinier den Hoed. De 23-jarige verdediger gaat studeren en wonen in Antwerpen.Den...


 Te koop staande huizen in Dordrecht, Zuid-Holland - HuizenZoeker  
IEpenlaan 1, 3319 VD, Dordrecht
IEpenlaan 1, 3319 VD, DordrechtNieuw
Vraagprijs: € 369.000
Woonoppervlakte: 115 m²
Perceeloppervlakte: 381 m²
Aangeboden door: Ozp Beheer B.V.

Weegschaal 113, 3328 PC, Dordrecht
Weegschaal 113, 3328 PC, DordrechtNieuw
Vraagprijs: € 270.000
Woonoppervlakte: 135 m²

Prof Waterinklaan 7, 3312 KM, Dordrecht
Prof Waterinklaan 7, 3312 KM, DordrechtNieuw
Vraagprijs: € 129.900
Woonoppervlakte: 105 m²

Jekerstraat 24, 3313 AN, Dordrecht
Jekerstraat 24, 3313 AN, DordrechtNieuw
Vraagprijs: € 99.500
Woonoppervlakte: 70 m²

Jan Ligthartlaan 99, 3312 KE, Dordrecht
Jan Ligthartlaan 99, 3312 KE, DordrechtNieuw
Vraagprijs: € 135.000
Woonoppervlakte: 105 m²

Prof Waterinklaan 27, 3312 KM, Dordrecht
Prof Waterinklaan 27, 3312 KM, DordrechtNieuw
Vraagprijs: € 129.900
Woonoppervlakte: 105 m²


 Films in Dordrecht : Biosagenda.nl  
A Hologram for the King
Een zakenman gespecialiseerd in hologrammen reist af naar Saudi-Arabië. Daar wacht hij dagenlang op koning Abdullah om zo een lucratieve deal te bemachtigen. Naar het boek van Dave Eggers.

Alice: Through the Looking Glass 3D
Alice betreed weer een bijzondere wereld, dit keer door door een spiegel te klimmen. Ze komt terecht in Underland en maakt een reis terug in de tijd. Naar het tweede boek van Lewis Carroll.

Angry Birds: De film (NL)
Een groep vogels leeft gelukkig op een paradijselijk eiland. Als er een groep groene varkentjes op het eiland aankomen moeten vier buitenbeentjes uitzoeken wat ze van plan zijn. Naar de bekende game.

Angry Birds: De film 3D (NL)
Een groep vogels leeft gelukkig op een paradijselijk eiland. Als er een groep groene varkentjes op het eiland aankomen moeten vier buitenbeentjes uitzoeken wat ze van plan zijn. Naar de bekende game.

Captain America: Civil War
Er ontstaat een tweedeling binnen the Avengers: Tony Stark wil verantwoording afleggen aan de overheid terwijl Captain America wil dat The Avengers vrij kunnen blijven opereren. Met Chris Evans en Robert Downey Jr.


Inwoners

Op 1 mei 2014 bedroeg het aantal inwoners van de gemeente Dordrecht 118.782.

Melden gebroken link      Disclaimer      Link aanmelden
Gesponsorde links
Divers
Koopzondagen Dordrecht

Gemeente Dordrecht

VVV Dordrecht

Winkels Dordrecht

Fotos van Dordrecht

Dordrechts museum

Stadion FC Dordrecht

Schouwburg Kunstmin

Filmhuis Cinode

Huisartsenpost Drechtsteden

FC Dordrecht

Rechtswinkel Dordrecht

Voedselbank Dordrecht

De Heer witgoed service, verkoop, reparatie en onderdelen
Auto onderdelen
Evenementen
Boulevard of Dance
Schotland Festival
Kermis Dordrecht
Poppentheater Festival
De Dordtse Boekenmarkt
Big Rivers Rhythm & Bluesfestival
Dag van Mens en Dier
Dordt op je bord
Wereld Jazz Dagen
Sinterklaashuis
Kerstmarkt Dordrecht

 dé Weekkrant | De Stem Van Dordt  
De kindercentra van Bambino scoren heel goed bij de ouders
DORDRECHT - Op de beoordelingswebsite opiness.nl beoordelen ouders de locatie ?Lieve Luitjes? van Bambino Christelijke Kindercentra met een gemiddelde van 8,5.

Martin van Rijn bij Vrijwilligersprijzen
DORDRECHT - Maandag 7 december reikt staatssecretaris Martin van Rijn de Vrijwilligersprijzen uit in Dordrecht. Met deze prijzen zet hij inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreekt hij zijn waardering uit voor de vrijwilligers.

Expositie in het centrum Overweg

DORDRECHT - Activiteitencentrum Overweg aan de Prattenburg 80 organiseert vanaf dinsdag 7 juli een expositie van aquarellen en tekeningen van Wim Verhoeff. De expositie is enkele weken te zien op werkdagen tussen 9.30 en 15.30 en is gratis toegankelijk.
Exposant Wim Verhoeff is één van de mensen die dagelijks Overweg bezoekt. Daar tekent en schildert hij en doet hij aan mozaïeken en houtbewerking. ?Toen ik wegens een gedeeltelijke dwarslaesie afgekeurd werd op mijn vijftigste jaar, ben ik allerlei cursussen gaan volgen, waaronder tekenen en schilderen. Op deze expositie zijn daar voorbeelden van te zien.?


Snuffelmarkt in Het Polderwiel

DORDRECHT - Zaterdag 4 juli organiseert Stichting de Wielborgh ind e locatie Het Polderwiel een snuffelmarkt.
Bezoekers kunnen tussen de kraampjes met tweedehands spullen komen kijken of er iets voor hun gading bij zit. Met de opbrengst van de snuffelmarkt worden verschillende activiteiten voor bewoners uit de wijk mogelijk gemaakt.
Bezoekers kunnen tussen 10.00 en 15.00 uur in Het Polderwiel aan het Dudok-erf 58 komen snuffelen.


Wandeling IVN bij de Oosthaven

DORDRECHT - Zaterdag 4 juli wordt door natuurgidsen van het I.V.N. een rondleiding gegeven bij de Oosthaven.
De Oosthaven is een erg mooi natuurgebied met een grote variatie aan planten en dieren leven en met een rijke historie aan Biesbosch cultuur
De wandeling begint om 10.00 uur bij het parkeer terrein bij de Oosthaven bij de Nieuwe Merwedeweg. Momenteel is dit per auto niet via de Kop van het Land te bereiken.
Het is beter om via Dubbeldam, de Zeedijk en dan de Nieuwe Merwedeweg te rijden. Het wordt aangeraden om waterdichte schoenen of laarzen te dragen.


Film Nederland waterland te zien

DORDRECHT - Nederland waterland is de titel van een serie natuurfilms die de Natuur- en Vogelwacht vertoont.
Via deze serie documentaires wordt een bezoek gebracht aan de mooiste waterrijke gebieden in Nederland.
Zaterdag 4 juli is de aflevering De grote rivieren aan de beurt. Onze rivieren zijn de levensaders voor mens en natuur. De film is te zien in biologisch centrum Jong Dordrecht aan de Noorderelsweg 2a. Aanvang 13.30 uur.


Ervaren Arie Heijstek is nieuwe voorzitter bij DFC

DORDRECHT - De 70-jarige Arie Heijstek is de nieuwe voorzitter van de oudste Dordtse voetbalclub DFC. Hij werd maandagavond door de leden binnen gehaald. Dat gebeurde tijdens de buitengewone ledenvergadering. De club zweefde geruime tijd boven de afgrond. Arie Heijstek zegt dat het voortbestaan voor hem doorslaggevend is geweest. ?Toen ik hoorde dat sommigen op 1 juli de stekker eruit wilden trekken heb ik mijn verantwoordelijkheid genomen.? Arie Heijstek is 60 jaar lid van DFC en hij bezit het complete archief. Maandagavond werd Arie Delmotte gekozen tot secretaris. Hij was vele jaren speler van het eerste elftal en trainer van de selectie. Penningmeester is Martin van Eyk. Ook een echte clubman met een lange staat van dienst binnen DFC. Een commissie van advies heeft de afgelopen weken met succes een reddingsplan op touw gezet. Met als leden Ad Heijsman, Dick Groenewoudt en Ger Hüsen. Ad Heijsman liet weten dat vooral de zoektocht naar de voorzitter een lange weg was. ?Hij heeft het echte DFC-hart op de juiste plaats.? Danny Sleegers tekende het contract als nieuwe trainer. Hij komt van sc Amstelwijck. Ger Hüsen zegt dat deze stap vertrouwen uitstraalt. ?Danny is een heel goede trainer en hij gaat de club omhoog leiden. We spelen nu vierde klasse zaterdag, maar daarin gaat verandering komen?, kijkt Hüsen met optimisme de toekomst tegemoet.
Dat is ook de werkwijze van het nieuwe bestuur. Zij presenteerden meteen het plan: DFC op weg naar 135 jaar. Marktplaats.nl - Gevonden resultaten met de zoekterm 'dordrecht'  
Marktplaats RSS feed niet langer supported
De Marktplaats RSS/XML feed is niet langer beschikbaar. Deze functionaliteit hebben wij vervangen voor onze nieuwe mogelijkheid om zoekopdrachten op te slaan. Voor meer informatie hierover, kunt u deze pagina raadplegen.